Bioderma: novinky 3/2013

Konečne vytiahneme zo šatníkov krátke bundy, farebné trička, skrátka veci, ktoré sme mali v zime zakutrané niekde hlboko v útrobách skrine. Môžeme nosiť aj bielu a to bez obáv, že bude už po zatvorení vchodových dverí šedá. Lenže ako budú takéto farby vyzerať popri tváričke posiatej pupákmi, ktorá sa leskne a ktorá môže dostať tisíce prívlastkov, len nie prívlastok "normálna"? Bioderma pozná odpoveď: Budeme vyzerať dobre.



Ako už prezrádza vizuál, nebudeme my trpieť žiadne uhry, nebudeme sa lesknúť, ani mať na pokožke strupy a fľaky od akné v štádiu hojenia. A keby aj náhodou, pracné zháňanie korektorov a mejkapov, ktoré by nám pomohli všetko zamaskovať, sa odkladá na dobu neurčitú.

Čakajú na nás dve novinky a dve mimoriadne zaujímavé ponuky, ktorým by ste mali venovať svoju pozornosť. Ide o:

- nový krém v rade pre komplexnú starostlivosť o mastnú a zmiešanú pleť s náchylnosťou na tvorbu akné

- nový tónovací krém typu 2v1

- praktické cestovné balenie vašej obľúbenej kozmetiky Sébium a nové výhodnejšie balenie gélu Sébium Moussant na denné čistenie pleti

Krém Sébium Global (orientačná cena 15,80 EUR)

Je prvý komplexne pôsobiaci krém, ktorý veľmi vhodne doplnil celú radu. Je v ňom absolútne všetko, čo by ste mohli potrebovať pri liečbe akné a mastiacej sa pokožky. On totiž robí úplne všetko a aj preto má príznačný názov "Global".

Pôsobí na úplne všetky štádia vzniku akné a ako prvý krém nelieči len dôsledky, ale pomáha riešiť príčinu - zameriava sa na kožný maz, jeho zloženie, kozistenciu, množstvo, mechanizmus jeho tvorby.

Rozjasňuje, vyhladzuje, prevonia, farebne zjednotí, zjemní, potlačí prebiehajúce zápaly (a aj im predchádza, keď sa používa preventívne), upokojuje.

Pôsobí proti baktériam, čím chráni pokožku proti negatívnym vplyvom životného prostredia. Zabudla som na niečo? Asi ani nie.

Sébium Global je vhodným denným krémom ako podklad pod denné líčenie.


Krém 2v1 Sébium AI korektor (orientačná cena 17,90 EUR)


Nazvala by som ho dvojfázovou obdobou BB krému, pretože prakticky robí všetko to, čo aj BB krémy.


- pokožku hydratuje a chráni

- pokožku lieči a chráni ju pred zápalmi

- prekrýva nedokonalosti a minimalizuje póry

- zmatňuje a zjemňuje

- tónuje a zjednocuje farbu

Má navyše jednu veľmi podstatnú výhodu. Na rozdiel od BB krémov, tento prekryje aj červené miesta. Vo vrchnáku prefíkane ukrýva zelenú korekčnú bázu. Preto už naozaj nepotrebujete žiadny mejkap.

Viac o novinkách sa môžete dočítať na stránke http://www.sebiumglobal.sk, kde sa môžete aj registrovať a zapojiť do súťaže o skvelé ceny.


 A teraz poďme k zaujímavým ponukám.

Výhodné cestovné balenie - minikit Sébium (cenu ešte neviem, ale zistím)




Balenie obsahuje všetko, čo by ste mohli potrebovať na cestách. Je v ňom

- 15ml peelingový gel Sébium Gel Gommant na hĺbkové vyčistenie pleti
- 15ml Sébium AKN fluid, čo je taký prečisťujúci krémik (jemnej krémovo-gélovej štruktúry) vhodný na noc, ale i na deň.
- obľúbená micelárna voda Sébium H2O na bežné čistenie pleti a odličovanie (zaberá aj na vodeodolný mejkap)

Gélový čistič pleti Sébium Moussant 500ml  za cenu 200ml

Už som ho spomínala a napísala som o ňom samé chvály, o čom sa môžete presvedčiť aj v tomto článku.

Kúpte si ho a máte vystarané minimálne na pol roka. :-) Za takúto cenu by som ho, byť na vašom mieste, brala okamžite. Pol litra čistiaceho gélu za 14 - 15 EUR vám len tak ktokoľvek nepredá.

Gél má praktickú pumpičku a využijete ho na čistenie tváričky. Ak chcete, tak si ho pokojne vezmite aj do sprchy a vymydlite ním svoj chrbát, ak sa vám na ňom robia vyrážky. Uvidíte, že to prestane. Mňa raz napadlo, že by sa mohol hodiť aj na

Dá sa používať aj na holenie podpazušia a intímnych partií. Komu sa po holení objavujú červené vyrážky, nech ho vyskúša.

Toľko k správičkám zo sveta kozmetických značiek. Prajem vám príjemný deň.

ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes