Bioderma: krémy Matriciane


Hľadáte elixír mladosti, aby ste mohli konečne zatočiť s vráskami? Alebo ich ešte nemáte a ani ich mať nechcete? Spoľahnite sa na Matriciane. Užite si život bez zbytočných obáv z vrások a doprajte svojej pokožke profesionálnu, intenzívnu a hĺbkovo pôsobiacu starostlivosť. Každá z vás si nájde to svoje.

Prvé vrásky nie sú len záležitosťou vrchnej vrstvy pokožky, ktorá sa odborne nazýva epidermis, ale sú výsledkom dlhodobých procesov zmien týkajúcich sa hlbšej vrstvy - dermis. Tieto prejavy sú u každej ženy iné. Niekto ani v pokročilom veku nevyzerá na svoj vek, u tých menej šťastných sa obsat k horšiemu začne už v relatívne mladom veku. Všetko to záleží od kvality pokožky a hlavne celkového zdravotného stavu. Je štatisticky preukázané, že suchšia pokožka zvráskavie omnoho skôr ako mastná.

Hoci sme sa niektorí o tom v škole možno neučili, koža je tiež orgán. Rovnako ako srdce, pľúca, pečeň, obličky a podobne. Čo je na nej výnimočné, je schopnosť regenerácie a hlavne rýchlosť, akou sa dokáže obnovovať. Funguje to tak, že epidermis je miestom, kde sa nám bunky delia a smerujú smerom na porch kože. Keďže bunky nevydržia večne, po určitom čase odumrú a postupne sa odlupujú. Pokožka na tvári sa nám takto obnovuje zhruba každých 14 dní, na tele to môže byť cca 28 dní. Zdravý organizmus niečo také ani nepostrehne, pretože toto zbavovanie sa mŕtvych buniek neprebieha v takom rozsahu, aby sme to videli, alebo aby nás to mohlo obťažovať. S pribúdajúcim vekom sa však tento proces spomaľuje a čo je ešte horšie, strácajú sa mnohé látky, ktoré si naše telo síce vie vyprodukovať samo, no vďaka starobným procesom (poprípade aj zásahom zvonku v podobe estetických zásahov alebo mechanického poškodenia) je táto tvorba značne ovplyvnená svojou rýchlosťou až narušená.

Na silné narušenia už dávno poznáme riešenie, na ktorom vedci pracovali úctyhodných 14 rokov, aby ho mohli doladiť k najvyššej dokonalosti. Je ním Matricium - vysoko intenzívna regeneračná kúra pôsobiaca hĺbkovo až na úrovni dermis, ktorá sa skladá výlučne z látok, ktoré nájdeme aj v našom organizme. Nejde o nejakú kozmetiku, ktorá pozostáva z rôznych pomocných látok. Matricium sa dáva priamo na nie hlboké rany, ktoré už nekrvácajú, nemokvajú, čiže na klasické zatvorené rany po zákrokoch. Zhojí aj popáleniny prvého stupňa, pokožku so silnou formou akné alebo pokožku, ktorá má nejaký problém a nevie sa prirodzene brániť vplyvom vonkajšieho prostredia.


Na vrásky tu máme Matriciane. Rada začína krémom Matriciane Multi-Défense od 25 rokov, Matriciane Rides od 35 rokov, Matriciane Fermeté od 45 rokov a napokon Matriciane Sérum na intenzívnejšiu regeneráciu alebo ako doplnková starostlivosť.


S protivráskovou prevenciou treba určite začať čo najskôr, lebo starobné procesy sa dejú. Prebiehajú síce vo vnútri organizmu, no skôr či neskôr vady prerazia až na povrch. Obzvlášť vtedy sa nad mojimi slovami skúste zamyslieť, ak holdujete opaľovaniu. Hnedá pokožka je určite žiadanejšia než bledá, no UVB žiarenie je najznámejším urýchľovačom starnutia.

Krémy Matriciane vám v kúpeľni nezaberú veľa miesta a môžete si ich pokojne brať aj na cesty. Predávajú sa v štíhlych, vysokých a nerozbitných obaloch s obsahom 30ml a praktickým dávkovačom umožňujúcim maximálnu hygienu pri aplikácii. Nie sú to také tie sklenené, ťažké a nespratné tégliky. Obal samotný je ľahučný, dobre sa zatvára a krémik / sérum sa vám z neho nevyleje.


Odporúčané ceny (cena za 30ml):
Matriciane Multi-Défense (25 +) : 23,50€
Matriciane Rides (35+) : 25,50€
Matriciane Fermeté (45+) : 25,50€
Matriciane Sérum : 27,50€

Moje hodnotenie krému i séra (používam krém Matriciane Multi-Désense 25+ a Matriciane Sérum):

Textúra: ľahšia
Hydratácia: 5
Výživa a premastenie pleti: 5 (100% výživa, no 0% mastnota pri aplikácii)
Celková spokojnosť: 10 (keby bola aj vyššia známka, určite ju dám)

Mamino hodnotenie krému (mama používa krém Matriciane Fermeté nad 45 rokov):

Textúra: ľahšia, matka tiež skonštatovala, že ešte taký ľahký a rýchlo sa vstrebávajúci krém nemala
Hydratácia: 5
Výživa a premastenie pleti: 5 (aj mame sa páči, že nie je mastný, má totiž zmiešanú pokožku)
Celková spokojnosť: zatiaľ 9, lebo ho nepoužíva veľmi dlho, aby videla výsledky, no hovorila, že má po ňom oveľa jemnejšiu pleť

Viac informácií sa dozviete v mojom videu uloženom na serveri YouTube:
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes