Bioderma: novinky 1/2013

Naše úbohé nohy a kosti nie sú tým jediným, čo nemá rado zimu. V mraze najviac trpí naša pokožka a musíme všetci uznať, že ani my jej to príliš neuľahčujeme. Pokojne si doma prekúrujeme, aby sme mali teplučko a vzápätí nasadíme čapicu, omotáme sa šálom, zabalíme do kabáta a vyrazíme do silnej zimy. A robíme to aj naopak. Celé zle. Našťastie experti v Bioderme vedia, čo je dobré.


Červenanie je len prvým príznakom toho, že niečo nie je v poriadku. Suchý vzduch je suchý vzduch. Vážne netreba prekurovať a skutočne nie je dobré v lete chladiť sa klimatizáciou a vystavovať našu pokožku takýmto tepelným šokom. Namiesto toho, aby sme pobudli v miestnosti s prechodnou teplotou a aklimatizovali sa, v zime letíme do vykúrenej obývačky a v lete do nákupných centier, kde to má klimatizácia z fúkania vlažného vzduchu zrejme prepnuté na mrazenie. Červeň na líčkach je fajn a príťažlivá, lenže čo ak sa jej už nikdy nezbavíte a čo ak sa objaví tam, kde ju vôbec nechcete? Je to čiastočne aj genetická záležitosť a súvisí aj s hormónmi, no aj tak nemusíme takto vedome škodiť našej kráse. Rosacea, ľudovo nazývaná "ruža" si totiž vyberá tie najnevhodnejšie miesta. Najviac sa prejavuje na nose a v jeho okolí. Pokiaľ teda nechcete v tridsiatke vyzerať ako nejaká spitina s červeným frňákom, je čas niečo pre seba urobiť.

Málokto vie, že v rade Sensibio sa nachádza krém Sensibio AR proti zčervenaniu. O tento krém ste sa možno doteraz nezaujímali, lebo ste na to nemali dôvod. Ak ste sa však vo vyššie zmienených opisoch bežného správania žien našli a pokožka vám to začína oplácať aj s úrokmi, pouvažujte, že si tento krémik kúpite. Ja ho mám a čoskoro prezradím, čo je zač, no dnes chcem predstaviť ďalšie tri novinky, ktoré majú robiť spoločnosť tomuto krému.

Prvou je absolútny hit dnešných čias a super vec - BB krém Sensibio. Áno, mohli s týmto krémom prísť už oveľa skôr, keď nás odvšadiaľ doslova valcovali rôzne reklamy o výhodách takýchto krémov, rôzne akciové ponuky a recenzie o sklamaniach i nadšeniach z týchto výrobkov. Mohli sme si viaceré ušetriť peniažky a zakúpiť krém od značky, ktorú už dobre poznáme namiesto tých nádher. Lenže ono to takto zrejme malo byť. Krémik čakal v tichosti a sledoval, aké budú reakcie na jeho konkurentom a potom tvrdo vyrazil do boja, pričom vychytal všetky neduhy jeho rivalov. Väčšina BB krémov ponúka 6 - 9 výhod, tento ich má až 10.

Musím povedať, že Bioderma je momentálne asi jediná značka, ktorá nesleduje len moderné trendy, ale sa hlavne pozerá, čo my baby - Jagy robíme so sebou. Máme akné a mastnú pleť, tak ju chceme pravdaže okamžite vysušovať. Ale Bioderma nám ani náhodou nedá nič s liehom, hoci by to niektoré ženy žiadali. Chceme byť bronzové, tak na seba dávame prípravky s čo najnižším SPF. Bioderma spraví opak. Do mejkapov a krémov dá vysoký SPF, lebo na rozdiel od nás, táto značka sleduje naše skutočné potreby, nie nejaké hlúpe požiadavky. A takto prišiel na svet aj BB krém. Mohli ho spraviť ako obraz tých ostatných krémov, ale oni nie. Dali doňho látky, ktoré naučia pokožku brániť sa tomu nášmu neustálemu lietaniu z tepla do zimy a naopak. A urobili aj niečo naviac. Tie isté látky pridali aj do našej naobľúbenejšej micelárnej vody. Tej, ktorej sa každých 6 sekúnd predá jedna fľaštička. Takto vznikla voda Sensibio H2O AR.


Aby toho nebolo málo, dočkali sme sa aj ďalšej super vecičky - mejkapu Sensibio AR. Ten bude dobrý pre lajdáčky, ktoré sa ani za živý svet pred nanášaním mejkapu nenakrémujú. Priznám sa, že občas sa to stane aj mne, ale väčšinou na to myslím. Takto nám všetkým Bioderma prešla cez rozum. :-) Dala nám kompaktný mejkap, ktorý aj pri našej lenivosti či zábudlivosti spraví s pleťou to, čo má.


Ja sa na tento mejkap veľmi teším. Pevne dúfam, že z týchto dvoch odtieňoch (svetlý a tmavý) mi jeden bude pasovať. U mejkapov Photoderm Max som si už našla favorita. Krém Sensibio AR používam už nejaké tie mesiace a môj raťafák chytá viac béžovú než červenú farbu (budete vidieť aj fotky), takže ak mám niečomu veriť, rada Sensibio je mojej dôvery hodná. Nejdem o týchto štyroch novinkách nateraz písať viac, keďže podrobný pokec vám určite prinesiem neskôr, no moje odporúčanie poznáte. Choďte do toho. Kupujte výrobky Sensibio. Tak ako hovorila sesternica, to treba skúsiť a vidieť efekt na vlastné oči. A tiež samozrejme zažiť na svojej vlastne koži. Neobanujete.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes