Moje spolupráce

Ak máte nejaké pripomienky či vylepšenia k blogu, nejaké otázky, alebo máte záujem o spoluprácu, neváhajte ma kontaktovať na emailovej adrese:

sk.laborantka@gmail.com
alebo
awards4beauty@gmail.com

Pre rýchlejšiu komunikáciu so mnou mi môžete poslať správu aj cez formulár, ktorý je umiestnený v spodnej časti tohto blogu. Odpíšem Vám tak rýchlo, ako len budem môcť.

Čo sa táka zamerania tohto blogu, píšem o všetkom, čo poskytuje príroda alebo priemysel a čo má slúžiť k dobrému zdraviu či kráse.

Na tomto blogu nájdete opísané a zhodnotené:
  • ingrediencie voľne dostupné v prírode, ktoré stačí zmiešať, či upraviť a vznikne z nich liečivý alebo skrášľovací produkt
  • liečivé produkty z lekárne a kozmetické produkty, ktoré som kúpila v kamenných obchodoch, na internete alebo na trhu
  • produkty, ktorými ma niekto obdaroval, alebo som ich vyhrala v nejakej súťaži
  • produkty, ktoré som dostala na základe dohody, aby som o nich napísala recenziu, väčšinou od týchto značiek:
http://www.bioderma.com/sk/domov.html
http://www.zdraviehimalaya.sk/

http://astorcosmetics.com/

http://rimmel.sk/

http://www.ziaja.sk

a obchodov:




o moju techniku sa stará
PC - TV servis a webové stránky

ZDIEĽAJTE:

3 komentáre :

  1. Ahoj Veronika, mam otazku ohladom vitaminu E. Viem, ze mnoho kozmetiky obsahuje tento vit. ale poznas nejake konkretne produkty na tvar, ktore tento vitamin obsahuju a su dobre? Dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Katka. Určite viem poradiť. Produktov s vitamínom E je mnoho a veĺa skvelých, ale majú rôzne zameranie. Vitamín E sa používa pri liečbe akné, ekzémov i pri prevencii vrások. Takže záleží od toho, s čím potrebuješ zatočiť, alebo s čím by sa ti hodila pomoc. :-)

      Odstrániť
    2. Ahoj, potrebovala by som pomoc s akné a stým, že moja pleť je mdlá. Občas mám nepríjemné pocity "sťahovania kože" v oblasti líc.

      Odstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes