Poslanie: Rimmel agentka

Sme mladé, rady sa parádime, líčime a všetky nás spája rovnaký záujem - záujem o kozmetiku značky Rimmel. Stali sme sa súčasťou projektu, ktorý spoločnosť Coty odštartovala pred viac ako 4 rokmi a ktorý nám dal titul "Rimmel agentky".



Znie to tajomne a veru je to z časti tajná robota. Ak má na Slovensko a do Čiech prísť nový výrobok, každá z nás dostane jeden kus na skúšku. Ešte skôr, ako sa produkt dostane do stojančekov v drogériách a skôr, ako ho začne predávať e-shop, našou úlohou je produkt vyskúšať a ohodnotiť. Naše názory a postrehy potom nájdete publikované na stránkach Rimmel.sk a Rimmel.cz, kde si môžete pozrieť okrem nich aj fotografie z nášho testovania. Je nás niekoľko desiatok a tieto naše fotoblogy vytvárame pravidelne každý mesiac. Niektoré z nás však písanie baví a preto sme si založili aj klasické blogy. V nich sa venujeme kozmetike, móde, dizajnu, zdraviu, proste témam, ktoré prináša náš každodenný život. Ja vám dnes niektoré agentky predstavím.


Danku som spoznala ako jednu z prvých agentiek. Jej blog nájdete na adrese http://krinolina-prettywoman.blogspot.sk. Je to pravá agentka dušou i srdcom. Keď sa pozriete na jej články, hravo zistíte, že najviac článkov o kozmetike má menovku Rimmel. Aj na vypracovaní fotoblogov si dáva záležať, o čom sa môžete presvedčiť aj na vlastné oči. Jej slabosťou sú krásne nechtíky a v ich zdobení sa vyžíva. Nekreslí na ne len jednoduché bodky či čiarky, ale aj náročné vzory a rôzne veselé obrázky, skrátka Danka je veselá kopa. Ešte v lete bolo v jej zbierke viac ako 120 lakov na nechty, no ako ju poznám, toto číslo už čoskoro nebude platiť. Určite si nejaké lačiky zaobstará...



Katka je rovnako aktívna ako Danka. Závidím jej tú energiu a chuť, s akou sa púšťa do komentovania každej kozmetickej novinky. Ale pozor, ani ona neostáva len pri značke Rimmel a práci Rimmel agentky. Má skvelý nos na dobré veci. Ak ju niečo nadchne, hneď sa to objaví na blogu vyskúšané, odfotené a okomentované. Čo ja ledva stihnem na jednom blogu, to Katka hravo dokáže na nie jednom, ale rovno dvoch blogoch http://mycosmetictests.blogspot.sk a http://katka-nielenprebaby.blogspot.sk. Zatiaľ čo druhý blog je takým lifestylovým magazínom, na tom prvom nehľadajte nič iné než kozmetiku. Do oboch blogov prispieva pravidelne a určite vám ich odporúčam, pretože je to kvalitné čítanie.


Zuzka sa venovala svoj blog http://beauty4everyday.blogspot.sk prevažne kozmetike a jej srdcovkou bude zrejme kozmetika Deborah Milano (čo je mimochodom veľmi kvalitná kozmetika a nájdete ju na tejto adrese) a tiež má rada Rimmel. V skupine agentiek je rovnako dlho, ako aj ja a pokiaľ ide o písanie, veľmi rada čítam jej texty k fotoblogom. Najviac sa mi páči, ako dokáže vecne zhodnotiť každú novinku a ako dokáže poradiť iným (viď rubrika Líčenie). Ak si pozriete jej fotoblogy na stránkach Rimmel.sk a prečítate jej články, dáte mi za pravdu.


Hneď po Danke, Katke a Zuzke som spoznala Maťu. Má dobrý nos na kozmetiku a preto si k nej jej kamarátky z času na čas chodia po rady. Nás dve spája láska k farbičkám. Zatiaľ čo niektoré baby používajú maximálne hnedý a šedý očný tieň, ja a Maťa si trúfmene pokojne aj na odvážnejšie a výraznejšie farbičky. Vlastne to bola ona, kto ma prinútil každé ráno zobrať do ruky štetec a trošku viac sa hrať s farebnými prechodmi a tieňovaním (dnes si už ani náhodou nevystačím s jednou farbou). O Maťke je všeobecne známe, že dokáže veľmi pekne nalíčiť a to nielen seba, ale aj iných. Však sa len pozrite, ako krásne spravila účes a mejkap svojej kamarátke. Keď ju chválime, ostáva skromná. Avšak jej blog Last Diva (http://lastdiva.blogspot.sk) prezrádza, že by sa tým pokojne mohla aj živiť. Ani jej fotoblogy Rimmel nenasvedčujú, že by jej to nemalo ísť.


Poznám aj ďalšiu Zuzku, ale zafixovanú ju mám pod prezývkou Spacesusi. Prvé stránky Rimmelu totiž neboli o menách a priezviskách, ale prezývkach. Prečo si ju pamätám? Nuž v prvom rade preto, lebo často používa čechizmy, za čo bola kedysi aj kritizovaná. Ale rozumnému človeku to vôbec nevadí. Ak mám byť úprimná, jej recenzie sú presne také, aké by som na internete hľadala, ak by som sa chcela dozvedieť pravdu. Čo má Zuzka na srdci, to spoľahlivo nájdete aj v jej textoch a všetko podá to takou zábavnou formou, ktorá upúta aj zarytého odporcu čítania. Pokiaľ som sa niekedy pri čítaní usmievala, určite to boli jej fotoblogy a tá podarená forma, akou všetko dokáže vystihnúť. Za prečítanie rozhodne stoja aj články na jej blogu http://spacesusi.blogspot.sk. Tie sú rovnako skvelé.


Stacey (alebo ak chcete, tak Simona) je náš talent na grafiku i fotenie. Jej fotky sú vždy ostré a farby zodpovedajú realite. Nikdy som nepochopila a asi ani nepochopím, ako vie všetko tak verne zachytiť. Keď si predstavím, na koľko krát niekedy fotografujem len taký lak na nechty a aj tak ho obrazovka počítača úplne skreslí... Každý jeden fotoblog má spracovaný na takej vysokej úrovni, že mám zakaždým čo robiť, aby som sa jej vyrovnala a aj tak sa mi to nejako nedarí. ;-) Blog http://stacey-cosmetics.blogspot.sk na mňa pôsobí žensky a nežne. Žiadne prehnané dekorácie ani do oči bijúce farby. Ak by som mala jej dizajn charakterizovať slovami, potom by som na opísanie jej štýlu použila výrazy ako čistý, prehľadný a veľmi pôsobivý. Páči sa mi.


Nelka píše ako o život a tiež kvalitne. Čo deň, to jeden nový článok na blogu http://redblackwhite-nelka.blogspot.sk. Páči sa mi, že sa nezdráha písať aj o relatívne lacných vecičkách. Ono nie všetko lacné musí byť zlé. U iných autoriek (nemyslím tým Rimmelky) zväčša mávajú články len informatívnu hodnotu a človek z nich má pocit, že si baby zámerne vyberajú len tie najdrahšie kúsky, aby sa nimi mohli chváliť. Nelka to berie od kraja a komentuje všetko, čo ju nadchne. Tým možno značne uľahčuje voľbu aj nám, čitateľkám, keď váhame, či si máme niečo kúpiť alebo nie. Samozrejme aj svoju agentskú robotu odvádza skvele, lebo ona stačí na oboje. Jej články sú stavané tak, aby čitateľku donútili aj reagovať a nielen čítať. V nich nielen opisuje svoje skúsenosti, ale sa aj pýta na názor iných. Na Facebooku má asi najviac postov zo všetkých. To je dobrá cesta k srdciam čitateľov.


Evka vlastní blog spolu so sestrou Lenkou. Nájdete ho na tejto adrese: http://ladyel21.blog.cz. Už keď sa pozriete na tie veselé farbičky na blogu, hneď viete, že patrí dvom mladým žienkam, ktoré sa neboja farieb. To isté platí, keď príde reč na líčenie, za čo majú odo mňa prst hore. My baby sa rady parádime, takže blog je pochopiteľne venovaný kozmetike a líčeniu. Najrozsiahlejšie zastúpenie v ňom majú články o kozmetike Rimmel London, no ľúbia aj Biodermu (ako aj ja). Blog je vlastne kompletným archívom fotoblogov - celej vydarenej agentskej práce. Určite si ich pozrite, pretože takto pokope ich už asi nikde neuvidíte. Každý jeden výrobok je v nich poctivo zaznamenaný, opísaný a do detailov nafotený. A musím uznať, že líčenie a aj grafika je viac než fajn.


Majka nevlastní žiadny blog, ale rozhodla som sa jej venovať tento priestor preto, lebo Majka nie len Rimmel agentkou. Jej líčenia uvidíte len vo fotoblogoch, to je pravda, ale to nie je všetko. Má totiž šikovné ruky a veľa fantázie, ktorú vkladá do výroby vlastnej prírodnej kozmetiky, ktorú som u seba pomenovala ako "Handmade by Mia". Vo svojej kozmetickej zbierke mám dva výrobky, o balzame na pery som už dokonca aj písala, no myslím, že neostanem len pri týchto dvoch. Ak ste si doteraz mysleli, že prírodná kozmetika je málo voňavá a málo účinná, vyskúšajte tú od Majky a potom uvidíte, že ste sa mýlili. Jej výtvory nádherných farieb a vôní si môžete kúpiť na Sashe a nájdete ju aj na Facebooku.


Z českých Rimmel agentiek, o ktorých viem, že vlastnia aj klasický blog, určite musím spomenúť Katku. V poslednom čase presťahovala svoj blog na novú doménu. Asi by som vám mala dať len novú adresu: http://motokatty.blogspot.cz, ale si myslím, že by bola strašná škoda nedať vám aj tú pôvodnú. Prišli by ste o kopu skvelých článkov o knižkách i kozmetike. Čísla hovoria za všetko. Len v roku 2012 na svoj starý blog napísala 368 článkov a všetky nájdete na stránkach http://motokatty.blog.cz. Najradšej som čítala jej rubriku "LEXIKON PŮVABU", kde Katka písala všetky známe ale i menej známe fakty o tom, ako sa máme o seba starať. Pevne verím, že aj jej nový blog si udrží takú vysokú kvalitu. Všetko nasvedčuje tomu, že áno, lebo Katka vie písať veľmi pútavo.


Čo sa týka kozmetiky a značiek, ja a ďalšia agentka z Čiech - Edita - máme rovnaký vkus. Čo sa páči jej, to sa väčšinou pozdáva aj mne. Edita vsadila na klasické webové stránky, ktoré poskytujú lepšie možnosti usporiadania článkov i lepšiu prehľadnosť, než vám vie ponúknuť klasický blog. Majú krásne pozadie (ten dizajn sa mi naozaj páči) a celkovo vyzerajú veľmi vkusne. Nájdete ich na adrese: http://edita-kolarova.webnode.cz. Dostalo ma to, čo má napísané hneď v úvode v hlavičke blogu. Áno, žijeme len raz a naozaj všetky môžeme byť krásne. V podstate nám k tomu stačí kozmetika. Napríklad aj tá od Rimmelu. Ale čo vám budem hovoriť... choďte sa pozrieť sami na jej web. Oplatí sa.

Budem rada, ak čoskoro do tento skupinky pribudnú ďalšie blogy od šikovných agentiek. Viem, že mnohým žienkam to "píše" veľmi dobre. Už len aby sa im do toho chcelo... :-) Čím viac, tým lepšie. Len nech je čo čítať a nech mám koho chváliť. Dobrých rád predsa nikdy nie je dosť, všakže?
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes