L’Oréal Paris: Super Liner

Keď sa už rozhodnem svoje očká orámovať čiernou alebo nejakou tmavou farbou, potom chcem, aby vyzerali dramaticky. Malé oči ako krtko a hrubá linka nie sú nič pre mňa, mám oči aj bez nej dosť maličké. Preto ideálna linka pre mňa musí byť plastická, presná, tenučká a hlavne neprerušovaná. Lenže to každá linka nedokáže. Ale Super Liner značky L'Oréal niečo také hravo zvládne.


Keď sa zapozeráte na obrázky dvoch z mojich liniek, myslím, že vám bude úplne jasné, vďaka čomu sa dá touto vecičkou vykresliť tenká línia. Funguje prakticky ako pero, ktoré presne a postupne dávkuje farbu. Linky majú totiž špičku, nie klasický štetec. Neviem, z akého materiálu je špička, ale mne pripomína super savú a super pevnú i penu, ktorá vydrží až dovtedy, kým linku neminiete do poslednej kvapky a ešte aj o niečo dlhšie. Dobre lapá farbu, takže linku zaručene celú miniete.

Že vydrží celú večnosť, to vám garantujem. Ako prvú linku so špičkou som mala Line Intensifique (naľavo), ktorú mi kamarátka doniesla z USA. Až som ju dopoužívala, ponechala som si obal a ešte aj dnes špičku z nej občas použijem, keď mám problém s nejakou inou linkou.

Priznám sa, ja osobne štetce veľmi nemusím, no ešte donedávna sa také linky ani zohnať nedali. Všetky, čo som mala, boli so štetcom. To sa vám vypomstí, keď sa do nádobky s farbou dostane priveľa vzduchu a náplň pomaly vysychá. Môže sa stať, že medzi štetinkami zaschne trošku farby, čím sa oddelia, zakrivia a už ich nikdy nedostanete k sebe. Pri líčení si s takýmto štetcom musíte dávať pozor, aby ste si viečka nenafarbili aj tam, kde to vôbec nepotrebujete.

Po skúsenostiach so štetcovými linkami som na tekuté linky zanevrela a linky, ktoré vidíte na obrázkoch, som si nechala priniesť z USA. Mala som ich viac. Majú už zodraté názvy, lebo ich často nosím v kozmetickej taštičke. Popravde ani netuším, či sa linka Line Intensifique dala niekedy zohnať aj na Slovensku. Možné je, že k nám sa dostala pod iným názvom, alebo s vylepšeným zložením. Obal má dosť podobný so Super Liner Carbone Gloss a tú som zatiaľ nemala. Mám však informácie, že Super Liner v zlatom obale by u nás mala byť, čo ma veľmi teší. Až domíňam zásoby, pôjdem si jednu z týchto dvoch určite kúpiť.

Aplikácia nikdy nebola jednoduchšia. Chce to pevnú ruku a trošku cviku, ale kreslí sa s ňou úžasne. Je pevná, ale aj pružná, takže sa nemusíte báť, že sa zlomí. So štetcami sa pracuje komplikovanejšie, pretože prvý ťah nanesie viac farby a už po centimetri si musíte obvykle opäť namáčať štetec, aby ste mali všade rovnako hrubú čiaru. Najviac neznášam linky s mäkkými štetcami. Tie sa ohýbajú, štetce sa im rozplošťujú a behajú kade tade, len nie rovno. Tiež sa musíte obrniť trpezlivosťou, lebo keď máte na viečku príliš veľa farby, čo sa obvykle naozaj stáva, v hrubom nánose pomalšie schne. Stačí žmurknutie a to, čo ste úmorne kreslili, sa vám otlačí na viečko alebo prinajmenšom rozmaže. S linkou Super Liner nemusíte špičku namáčať viac ako dvakrát. Niekedy som to dokonca zvládla aj jediným ťahom. Schne rýchlo. Narátate do piatich a je v pohode. Ak však chcete hrubšiu, radím spraviť najskôr tenkú čiaru, nechať zaschnúť a potom povedľa spraviť novú na miestach, kde ju potrebujete mať širšiu linku. Funguje to.


Je úplne prirodzené, že linka prešla oftalmologickými testami. Takéto testy už dnes dávajú robiť azda všetky značky. Ja s očami problémy nemám, no nemala by údajne dráždiť ani očká nositeliek kontaktných šošoviek. Farba sa neolupuje, je intenzívna a vydrží minimálne 8 hodín, nech robíte čokoľvek. Niekedy aj viac, ale ono to vážne záleží od okolností. Nejaké čvachtanie sa v daždi neprežije, nie je vodeodolná. Ráno sa obvykle nalíčim a večer prídem s linkami v rovnakom stave, v akom som opustila byt. Akurát vám neradím v nej aj spať, lebo ráno už veru nájdete lupinky, no to je asi normálne. Aj tak nikto nechodí spať bez toho, aby sa odmaľoval. Keď sme už pri odličovaní, teší ma, že sa dá ľahko odlíčiť. Stačí akákoľvek micelárna voda alebo odličovacie mlieko. Pre mňa je to výhoda. Nerada bojujem s linkami a riasenkami.

Konzistencia: tekutá je tak akurát. Keby bola tekutejšia, už by sa s ňou ťažko kreslilo a farba by bola slabá.
Aplikácia: veľmi jednoduchá (neverila som, že toto niekedy napíšem o linke)
Farebná sýtosť: 5 (najvyššia)
Výdrž: výborná (8 a viac hodín)
Celková spokojnosť: 10 (najvyššia)

Je mi jedno, ktorú linku zoženiem na Slovensku. U tejto značky viem, že nech si kúpim akúkoľvek, aj tá nová bude fantastická.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes