Rimmel: lak na nechty Cocktail Colour

Vždy krásne a žiarivé farby, parádna starostlivosť o nechty, ale nikdy ani jediná trblietka. Aby som bola úprimná, trošku som závidela iným krajinám ten bohatý výber lakov na nechty, pretože čo nová limitovaná kolekcia, to iný efekt. Len k nám na Slovensko a do Čiech sa vždy dostali len stálice. Až kým sa na scéne neobjavila novinka.

Každá Rimmel agentka dostala na otestovanie oranžový lak Cocktail Color. Ďalšia farbička do trojice môže byť akákoľvek, no na banneri som videla okrem oranžovej ešte štyri farby. Môže to byť zelená, fialová, tyrksová, alebo ružová. Každá je pekná.



Najmenej sa mi páči práve oranžová, lebo taká mi vôbec nepristane. Darovanej kobylke sa však na zuby nepozerá a tak som sa dala do testovania svojej farbičky, hoci takúto farbu nikdy nenosím ani na oblečení, ani na nechtoch.

Novinka zblízka

Čestvo nalakované nechty (2 vrstvy)

Nechty po 2 dňoch

Nechty po 5 dňoch


  • Potrebujete určite dve vrstvy. Jedna nestačí, pretože je dosť priesvitný.
  • Čo ma na laku okrem farby nepotešilo je to, že má klasický úzky štetec. Chýba mi tá pohodová aplikácia, na ktorú som si zvykla u lakov LycraPro a 60 Seconds. Tie majú parádny široký štetec, s ktorým vám stačí jeden ťah a pokryjete celú plochu nechtu.
  • Schne trošku pomalšie, ako dva vyššie spomínané lačiky, no zasa to nie je neobvykle dlhá doba. Musím zasa zobrať do úvahy, že tu dávam dve vrstvy, čiže u dvoch vrstiev musí byť zákonite dlhšia doba schnutia.
  • Krásne sa trbliece. Hoci vám fľaštička môže pripadať ako príliš jagavá a trblietky príliš veľké, na nechtíkoch ukážu úplne inak. Mne sa tento efekt páči. Vôbec nepôsobí gýčovo.
  • Výdrž je fajn. Dva dni lak vydrží bez väčšieho opotrebenia. Po 5 dňoch ho už odporúčam odlakovať, to už je pridlho, ale i tam asi záleží na tom, čo robíte. Ja som počas testovania robila bežné domáce práce ako je umývanie riadu, podlahy, ručné pranie... klasika.
Ako som už písala, táto farba ma nenadchla, o to viac ma potešilo, keď som skúsila jeho kombináciu s inými lakmi. Jedna vrstva presvitá, čiže stačí nejaký kontrastný podklad a dostanete nové farby. Ja mám doma celkom slušnú zásobu Rimmel lakov výrazných farieb, takže som si vybrala 5 najzaujímavejších farieb a každý nechtík nafarbila inak.


Uznávam, že ten fialový nechtík som mohla nafarbiť aj krajšie, nemala som však pri tom dobré svetlo, preto som si to nevšimla. Každopádne, mne šlo len o to, aby som vám ukázala výslednú farbu.


Trošku z každého lačiku som naniesla aj na kus papiera, aby bolo jasné, ako vyzeral pôvodný odtieň. Ako môžete vidieť, pôvodný odtieň sa kus zmenil. Je to zaujímavá hra s farbičkami a tiež veľmi výhodná, pretože od dnešného dňa už nemusíte mať doma 11 lakov. Stačí, aby ste mali ľubovoľných päť a k týmto jeden Cocktail Colour lak navyše. S jeho pomocou si vyčaríte ďalších päť úplne nových a krásnych farieb. :-)

Moje hodnotenie:

Textúra: veľmi ľahká (ak ho mienite kombinovať s kontrastným podkladom, je to výhoda, inak je to na škodu)
Aplikácia: jednoduchá, lebo sa dobre rozotiera a ani príliš rýchlo neschne
Farebná sýtosť: 3 pri jednej vrstve, 5 pri dvoch vrstvách
Výdrž: výborná (viac 3 dni, niekedy aj 5)
Celková spokojnosť: 9 (jeden bod stratil len pre ten štetec)
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes