Pupa Milano: Perfect Match Kit

Popri mojej včerajšej ceste domov mi do oka padol tento malý šikovný setík obsahujúci lak Lasting Color a rúž Diva's Rouge v šikovnej taštičke, ktorá mi tiež padne vhod. Set bol už posledný v žilinskej predajni Pupa Milano a ľúto mi bolo nechať ho tam ako sirôtku. Takýto lak ani rúž ešte nemám a pritom mám doma doplnky i oblečenie v presne tejto - mojej obľúbenej farbe.


Zladenie farby laku na nechty a farby rúžu pre mňa stelesňuje dokonalosť samú. Páči sa mi to na každej žene. Je to krásne, zvodné a stále IN. Keby už došla na to reč, raz som sa už nechala nahovoriť na mejkap (Luxury Eyes Kit) v týchto farbách a neoľutovala som. Tiene používam stále a veľmi rada. Toľko k dôvodom, ktoré viedli k tomu, aby aj tento setík skončil v mojej kozmetickej zbierke.

Tieto sety som videla v obchodíku aj predtým. Vtedy som buď prehliadla tento odtieň, alebo len momentálne neviedol v rebríčku najobľúbenejších, bo moje srdce pišťalo po ružovom sete. Bol tam aj taký a okrem neho nejaké krvavo červené i béžové sety. Lenže podobné odtiene lakov i rúžov už dávno mám, preto sa mi videlo rozumnejšie odolať. Veď načo mi budú 2 rovnaké rúže a podobné laky? Vážne mi netreba stále dokupovať rovnaké veci. Nie som márnivá a ani moja peňaženka nie je bez dna. :-)

Set tvorí milá taštička s nádhernou stuhou, ktorá tón v tóne ladí so farbou zipsu i samotného obsahu. Podľa nej spoľahlivo zistíte, čo skrýva taštička vo vnútri. Teraz i predtým ma prekvapila ma tá úžasná zhoda farieb. V Miláne si dali na balení naozaj záležať. Ešte aj fotografia výrobkov na obale presne korešponduje s realitou. Na farbe rúžu to ale vidieť nemôžete, lebo tú opäť skreslila optika fotoaparátu.


Perleťový lak na nechty Lasting Color (odtieň 242) je stálica, ktorá si uchochováva svoj vysoký level, čo sa týka kvality. Voľne som ho v predaji nevidela, zrejme sa predával len v tomto sete. Zo všetkých perleťových lakov (aj z tohoto) vám vždy stačí jedna vrstva, farbičky majú intenzívne. Aplikátor by mal byť podľa vzhľadu jeden z tých obyčajných. Nie je veľmi široký, naberá dosť farby, ... ale nenechajte sa pomýliť. On síce naberie jednu veľkú kvapku, ale jeho tvar je navrhnutý tak, aby z neho lak neodkvapkával a nevadí ani to množtvo. Rozotriete ho do jednej súvislej plochy a celkom rýchlo aj zaschne.


Rúž Diva's Rouge je už na prvý pohľad navrhnutý tak, aby ženu nadchol. Jeho obal má krásne oblé tvary a moderný i nadčasový dizajn. Rovnako obsah je krásne zaoblený to tvaru slzičky, s ktorou sa krásne obkresľuje tvar pier. Keď ho zbadáte, poviete si "Wow". Ale taká už povesť celej značky Pupa Milano - preslávenej kúskami hodnými ceny za najlepší a najoriginálnejší dizajn.

Textúru by som nazvala príjemnou a krémovou. Výrobca spomína fondán. Hmm, môže byť. Vonia sladko a chutí príjemne. Aj keď som si z neho neohryzla, na perách na mňa nepôsobí rušivo. :-) Tak ako fondán pekne splýva s podkladom a rovnomerne pokrýva celý povrch torty, tak aj rúž pokryje celý povrch pier príjemnou jemnou vrstvou a dodá im zamatový vzhľad. Že sa nerozpije, nuž tak za to by som ani ja ruku do ohňa nedala. Rozpije sa každý rúž, hlavne tie krémové. Stačí k tomu neistá ruka. Obzvlášť pri takýchto sýtych farbičkách by som rozhodne neriskovala a najskôr pery pekne obtiahla kontúrovacou ceruzkou. Výdrž je fajn. Rúž obsahuje rôzne vosky, ktoré ho robia odolnejším voči otieraniu.


Farba je intenzívna, ale presne ako dodala mladá pani, ktorá ma v predajni obsluhovala, nemusí byť nutne taká. Nie rúž rozkazuje mne, ako mám vyzerať, ale ja sa rozhodujem, či budem mať pery dramaticky fialové (alebo skôr slivkové), alebo rúž rozotriem a výsledná farba bude jemnejšia. Tento odtieň (07) sa dá kúpiť aj osobitne.


Moje hodnotenie výrobkov:

Rúž Diva's Rouge

Textúra: stredná krémová a zamatová
Farebná sýtosť: 5 (najvyššia)
Výdrž: výborná (3 a viac hodín), pri jedení sa skracuje
Celková spokojnosť: 10
Bežná cena: do 8 EUR

Lak Lasting Finish

Textúra: stredná (hustotou je taký akurát)
Aplikácia: jednoduchá
Farebná sýtosť: 5 (najvyššia intenzita farieb)
Výdrž: dobrá (2 - 3 dni)
Celková spokojnosť: 9
Bežná cena: 4 EUR

Tento setík sa mi veľmi páči a vôbec neľutujem, že som si ho kúpila. Mňa toto krásne balenie s taštičkou stálo len 6,50 EUR. Za takúto skvelú cenu neoženiem ani samotný rúž. Ak ho ešte niekde uvidíte a bude sa vám páčiť, nezaváhajte.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes