Jarné líčenie podľa Elle

Keď už je tá tyrkysová v móde, tak prečo sa s ňou nepohrať? Trošku som sa inšpirovala módnymi prehliadkami a prevetrala kozmetický kufrík. Však keď už mám také líčidlá, škoda ich v ňom nechať ležať. Mávam také dni, keď iné farby ako fialovú, šedú a hnedú ani nenosím. A potom sa odvážim na červenú, zelenú a rôzne iné. Takže toto bol práve taký odvážny týždeň.

Tyrkysové, smaragdové, zirkónové ceruzky sú momentálne vizážistami priam zbožňované. Kreslia nimi spodnú linku, vrchnú linku, no obkresľujú nimi aj celé oči. Kombinujú ich s rôznymi očnými tieňmi. Videla som k nim šedé, hnedé, ale i modré či žlté. Fantázii sa medze nekladú.

Modelka, ktorú som videla na jednom videu na stránkach Elle bola nalíčená teplým odtieňom azúrovo-tyrkysovej farby, marhuľovými očnými tienikmi a na perách mala rúž do oranžova. Bolo to pekné a niečo podobné som chcela aj ja. Ja som však bleduľka a svedčia mi studené farby, takže kým som sa prehrabávala v kufríku a vyberala z neho moje "šminkátka", po celý čas som na to myslela.

Pri práci som použila výrobky, ktoré vidíte na obrázku.


Mnou použitá ceruzka je chladnejšia zelenkavá farba. Ide o vodeodolnú ceruzku Exaggerate od Rimmelu. 


Vnútornú linku som urobila čiernou Luminelle ceruzkou od Yves Rocher a spodnú linku vytvorila čierna glitrová ceruzka Scandal Eyes od Rimmelu. Som od nej závislá, pretože je naozaj skvelá. Aj pod obočím je produkt Rimmel, ktorý som vám však zabudla odfotiť. Je to duo očných tieňov Glam Eyes v šedej farbe pomiešané s bordovo-šedou farbou z jednej rozobranej paletky Color Workshop spomínanej v článku na blogu NewBridget (viď obrázok vpravo). Táto farbička je aj vo vnútornom kútiku oka. Vonkajší kútik už zvýrazňuje zelená farba z palety.


Aby som si očko opticky nezmenšila, časť spodnej linky (smerom k vnútornému kútiku oka) pokryl lesklý tyrkysový tienik od Dermacolu. Objem riasy nabrali od riasenky Volume Accelerator.

Ako mejkap mi parádne poslúžila novinka od Biodermy - Sébium AI korektor a pery taktiež zvýraznil nový prírastok v mojej kozmetickej zbierke - rúž od Essence vo farbe nude (odtieň 52), ktorý som vám predstavila práve dnes. 

Už sú preč tie časy, kedy linka musela splývať s očným tieňom a nesmelo ju byť vidieť. Vy namiesto šedej môžete s tyrkysovou vytvoriť kontrast a použiť hnedú, fialovú, marhuľovú (ako som spomínala), alebo aj striebornú farbu. Na mólach boli aj také modelky, u ktorých si profesionáli vystačili s tvárenkou, linkou a rúžom na pery. A napriek tomu ich líčenie nevyzeralo zle. Ak aj mali na očiach nejaký tieň, nebolo ho vôbec vidieť. Všetko závisí od Vášho vkusu i odvahy. Smelo do toho.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes