Bioderma: novinky 10/2012

Konečne sme sa dočkali. Bioderma prináša niečo aj pre starnúcu pleť, čo ja osobne veľmi schvaľujem - produkty rady Matriciane. Ja sama síce vrásky zatiaľ nemám, no na zahájenie preventívnych nikdy nie je príliš skoro. Obzvlášť v dnešnej dobe, kde nás škodliviny zastihnú takmer všade a voľné radikály priam odstreľujú to pekné a funkčné, čo v nás ešte ostáva -obnovujúce sa bunky zaručujúce mladistvý vzhľad našej pokožky.

Ono sa to nezdá, ale toto starnutie začína už v relatívne mladom veku a ide zvnútra, čo my ako večne vyťažené ženy ani nezaregistrujeme. A práve preto určite navštívte stránku venovanú novinke - http://www.matriciane.sk - a niečo si o tom prečítajte.

Na stránke sa môžete otestovať, alebo poradiť s odborníčkou (Mrg. Lucia Vančo je tu len pre vás) alebo sa môžete aj registrovať a vyskúšať si novinku aj na vlastnej koži. Registráciou automaticky získavate zákaznícku kartičku, balíček so vzorkami a dokonca hráte o skvelé ceny.

V predaji sú až tri krémy - Matriciane Multi-Défense je tu pre ženy už od 25 rokov, ďalej krémik Matriciane Rides (35+) a napokon Matriciane Fermeté (45+).

Ak sa chcete poistiť, alebo sa vám zdá, že vašej pokožke len skrátka chýba jas, spásou môže byť Matriciane Sérum.


Nuž milé dámy, už vážne nemáte na čo čakať. Vrásky nie sú tieňom, ktorého sa človek nikdy v živote nezbaví. Porazte čas, prestaňte si robiť vrásky z vrások a verte tomu, že už čoskoro si nikto netrúfne odhadovať vek.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes