Ziaja: očné krémy proti vráskam a kruhom pod očami


Včera som robila objednávku produktov Ziaja. Niektoré z nich budú pre priateľa a keď o objednávke novej kozmetiky počul, hneď mu napadlo spýtať sa, či tejto značke verím. Moja odpoveď bola kladná. Tieto produkty sa nikdy nebojím kúpiť naslepo a dnes sa na dôkaz svojho tvrdenia podelím o skúsenosti s očnými krémami Ziaja - tiež takto kúpenými.

Priateľ vie, že nezvyknem vyhadzovať peniaze na hlúposti, preto mu moja krátka rozprava o dôveryhodnosti značky ako vysvetlenie úplne stačila. Možno mi to veril aj kvôli tomu, koľko produktov Ziaja doma mám. Keby som chcela o všetkých písať recenzie, tak tu nečítate o ničom inom (sľubujem, že pre vás spravím aspoň jeden súhrnný článok, kde to spíšem)

Produkty Ziaja majú pomerne veľké percentuálne zastúpenie v mojej starostlivosti i pleť, telo i vlasy a poväčšine zaujímavé zloženie aj účinky. A nezabudnime spomenúť cenu priateľskú k rozpočtu väčšiny Slovákov. To sú samé kladné vlastnosti.


Presne tým prípadom sú aj očné krémy za cenu 2,56 EUR, tie v zelenom rámiku. V e-shope Dobrá kozmetika ich môžete poľahky prehliadnuť, pretože patria do nižšej cenovej kategórie a ako vidíte, ich biele obaly navyše načisto splývajú s pozadím webu. Ale práve tieto očné krémy by ste prehliadať nemali!

Ziaja očný krém proti tieňom - nevädza


Jemný a neparfumovaný očný krém Ziaja s nevädzou obsahuje základ z glyceridov a palmového oleja. Je naozaj ľahký, rýchlo sa vstrebáva a pokožku zanecháva hladučkú. Ak si ráno po prebudení objavíte kruhy, pokojne ho naneste a potom sa nalíčte. Keďže nie je extra mastný, mejkap vám na ňom držať bude. Vidíte, žiadne modrasté zafarbenie pokožky ani mastnota spod mejkapu nepresvitajú. 

Ďalšie obsahové ingrediencie krému s nevädzou


Palmový olej - ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL - sa ľuďom zvykne spájať s nízkou cenou, pre ktorú ho potravinársky priemysel využíva vo veľkom a tak ho vyhodnotia ako nekvalitný. Nie práve ekologické metódy výroby a cena však nemajú nič spoločné s jeho hodnotou pre pleť. Dehydratovaná a ochabnutá pleť okolo očí naopak uvíta jeho mastné kyseliny i vitamíny A a E. 

Čo s týka ďalších zložiek krému, nepriatelia "chémie" nebudú nadšení akurát z parabénov, propylén glykolu a ja nejasám z konzervantu DMDM hydantoínu. Aj keď mne nič zlého nerobí, niekomu môže vadiť.

Konzervanty pomáhajú stabilizovať cenné antioxidanty, ktoré sú zapísané ako výťažok z kvetov nevädze (CENTAUREA CYANUS FLOWER) EXTRACT), provitamín B5 ((PANTHENOL), vitamín A (RETINYL PALMITATE), vitamín E. O vitamínoch sa rozpisovať nemusím. Aj nevädzový extrakt som spomínala už minule (v článku o sére YR). Nevädza pre svoje antioxidanty tonizuje a jemne napína vrchnú vrstvu kože, v dôsledku čoho sa strácajú príznaky únavy a starnutia. Má protizápalový účinok a dokáže upokojiť pokožku, ktorá v svojom zdravom stave ľahšie hospodári s vodou i zásobovaním živinami. Mizne jej modré zafarbenie, opuch, pokožka sa spevní,vyhladí a vy vyzeráte odpočinutí. 


Je mi dosť ľúto, že som s týmto článkom neprišla už skôr. Ja sama nmám až také hrozné kruhy. Iba mávam občas unavené oči a tento krém ma od prvých použití tak fascinoval, že som ho odporúčala všetkým svojim známym. Niekoľkým som ho aj kúpila a čakala som, aký feedback poskytnú. A bolo to dlhé čakanie. Avšak na moju smolu, sú to rodinní príslušníci môjho bývalého priateľa, ktorých dnes stretnem už len náhodou (alebo aj vôbec).

Najviac tento krém na kruhy potrebovala teta bývalého priateľa a on sám. Jeho kruhy a opuchy pod očami a la Derrick som mala dokonca i odfotené, aby ste to videli. Existuje taktiež fotka po mesačnom používaní krému, kde by ste mu rázom ubrali minimálne 5 rokov. Lenže fotky môjho EX si už teraz zverejniť netrúfam. Nebolo by to vhodné a dúfam, že to pochopíte. Môžem však prezradiť, že ma bývalý kontaktoval aj dlhé mesiace po rozchode (keď pomíňal zásoby) a pýtal sa, kde krém kupujem. On by sa k niečomu takému neznížil, keby oň naozaj nebol stál, to mi môžete veriť. Aj teta a ďalší príbuzní si krém pochvaľovali. Teta si ho kupuje tiež. To snáď hovorí za všetko.

Ziaja očný krém proti vráskam - petržlen


Ak bol očný krém s nevädzou dobrým podkladom pod mejkap, očný krém proti vráskam s petržlenom je taký istý. Obsahuje totiž dimetikón (DIMETHICONE), ktorý pleť vyhladzuje a znesie väčšinu líčidiel. 

Na obale krému mohli pokojne spomenúť aj kruhy a opuchy pod očami, nielen vrásky. Veď aj vtamínové zloženie by mali krémy podobné. Krém sa však odlišuje už základom, v ktorom tentokrát nenašiel miesto palmový olej, ale olej zo semien hrozna - VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL. Hroznový olej je silný antioxidant a spevňovač pokožky i žilových stien, vďaka ktorému si na opuchy ani nespomeniete. Je mastnejší a výživnejší než krém s nevädzou, ale tiež sa rýchlo vstrebáva a rovnako nenecháva mastné fľaky. A nebojte, nevonia ako petržlen. Má úplne neutrálnu kozmetickú vôňu.


Ďalšie obsahové ingrediencie krému s petržlenom


Ďalej sa očný krém s petržlenom od nevädzového odlíšil prítomnosťou vitamínu C (ASCORBIC ACID) a samozrejme extraktom. Olej z listov petržlenu - PETROSELINUM CRISPUM (PARSLEY) LEAF OIL - môže machrovať širokým spektrom účinkov. Podobne ako vitamín C a vitamín A, aj petržlen pomáha zosvetľovaniu a farebnému zjednoteniu pokožky. Je tiež antioxidačný, protizápalový a stimuluje krvné kapiláry k správnej funkcii. Ak Vám okolie  očí "na staré kolená" začína hýriť farbami a pokožka v dôsledku opakovaných opuchnutí a spľasnutí očných opuchov ochabovať, tak už viete, čo si máte kúpiť. Vekové kategórie +30 rokov, tento krém je presne pre vás.

Ziaja očný krém proti vráskam nemám vyskúšaný priamo na vrásky. Momentálne by ste na mne nenašli žiadne viditeľné vejáriky ani drobné linky. Musela by som sa riadne mračiť, aby bolo čosi vidieť. Jediné, čo ma štvalo, boli občasné znaky únavy (ktoré poriešil nevädzový očný krém) a s vekom sa objavila aj uvoľnenejšia pokožka okolo očí. Preto petržlenový krém, ktorý dôsledky pribúdania rokov minimalizoval. 

Aj ostatné očné krémy Ziaja - krém so šalviou a očiankou - môžu byť perfektné. Tie nepotrebujem, ale keby ste chceli poznať môj názor, tak očiankovým by som doliečovala viečka po prekonaní nejakých zákrokov a šalviový by som dávala na vyslovene opuchnuté viečka bez modrého zafarbenia pod očami (napríklad osobám, ktoré majú zdravotné problémy napr. problém s obličkami).

Budú to už pomaly dva roky, čo si poctivo natieram očné okolie krémami Ziaja, striedam ich po vypotrebovaní a nepomýšľam ich vymeniť za iné. Ani mi to nenapadlo. Možno aj vďaka tomu moje oči neprezrádzajú môj skutočný vek. Ak chcete naozaj dobré krémy za rozumnú cenu, Ziaja bude dobrou voľbou.
ZDIEĽAJTE:

4 komentáre :

  1. Po týchto očných krémoch pokukujem už nejaký ten piatok, ale vždy mi príde pod ruku iný a Ziaja musí počkať :)
    No láka ma najmä ten petržlenový

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevahajte, fakt je to riadna pecka a za par drobnych

      Odstrániť
  2. Očiankový doma mám a pekne osviežuje. Ja väčšinou od očných krémov okrem osvieženia a zvládnutia občasných kruhov pod očami veľa nechcem, takže vyhovuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobrý deň, volám sa BARUŠKA MARY Som z Košíc, ale s manželom sa sťahujem do Národného parku Waterton Lakes. Slová nemôžu vysvetliť, ako som nadšený pre obnovenie môjho rozbitého manželstva a teraz je môj manžel úplne späť po opustení mňa a našich detí pre inú ženu. Boli sme ženatí sedem rokov a počas nášho manželstva sme mali sériové zápasy, ktoré nás vydržali až do chvíle, keď odišiel so mnou a našimi deťmi a presťahoval sa do Austrálie s inou ženou. Blokoval všetky prostriedky komunikácie, ktoré robil neplatnými. Učil som svoj život skončil a moje deti sa učili, že svojho otca nikdy neuvidia. Snažil som sa byť silný len pre svoje deti, ale nemohol som kontrolovať bolesti, ktoré mi trápili srdce, bol som unesený smútkom a bolesťou, pretože som ho naozaj miloval. Každý deň a v noci o ňom premýšľam a vždy by som chcel, aby sa so mnou vrátil, doslova som sa zbláznil a potreboval som božský zásah, tak som každému z mojich problémov povedal svojmu priateľovi, ktorý mal v minulosti podobné výzvy. manželský život. Odkázala ma na veľmi silný mužský názov DrIgbinovia. Povedala, že je jediným dôvodom pre šťastie, že sa teší k tomuto dňu Drigbinovia môže pomôcť, rozbité vzťahy povedala, že som musel dať ho na try.I kontaktoval ho na jeho E-Mail-Adresse doctorigbinovia93@gmail.com a dal mi pokyny, čo mám robiť a tak som to urobil, potom mi urobil kúzlo lásky. Na moje najväčšie prekvapenie, po troch týždňoch, ma manžel zavolal a povedal mi, že nám chýba, rovnako ako deti, bol som tak prekvapený, moje srdce bolo naplnené radosťou a vzrušením, a začal som zatieniť svoje slzy. Ospravedlnil sa za svoju chybu a ospravedlnil sa za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. To je, ako sa k nám vrátil, s veľkou láskou a radosťou, a od toho dňa bolo naše manželstvo silnejšie ako predtým. Vďaka Drigbinoviamu je veľmi mocný muž, tak som sa rozhodol podeliť sa o svoj príbeh v prospech týchto žien a muži, ktorí zažili to, čo sa stalo. Chcem, aby ste vedeli, že existuje riešenie. Drigbinovia je riešením, skutočným a mocným kúzelníkom, ktorý sa modlil za to, aby žil dlhý čas na pomoc ženám a deťom v čase bolesti. A má tiež kúzla na liečenie hiv, rakoviny, atď. Alebo WhatsApp ho prostredníctvom +2348144480786 GOOD LUCK,

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes