L'Oréal Paris: rúž Color Riche

Keď sa pred rokom v našom meste likvidovala jedna drogéria, za babku som si nakúpila veľa kozmetiky. Medzi tými parádnymi vecičkami som našla aj tento skvelý rúž, ktorý medzičasom zmenil obal a možno aj nejaké tie ingrediencie (boli tam aj jeho mladší bratia), no poslúži mi rovnako dobre. K jeho kúpe ma presvedčila farba.

Mám veľké šťastie pribehnúť všade tam, kde sa niečo vypredáva. Aj teraz som rúž z pôvodných 10 EUR kúpila za necelé 3 EURá. Vôbec ma neštve, že novšia verzia má gravírovanie na pásiku, ktorý opticky delí vrchnáčik od zvyšku obalu. Aj bez toho nadpisu vyzerá skvele a je aj bezpečný. Z boku je malý čapík, do ktorého vrchnáčik pevne zapadne (počuť aj také kliknutie) a rúž sa vám nikdy sám od seba neotvorí. Keby sa mi roztvorila kabelka a niekto by v nej zazrel tento rúž, rozhodne by mi hanbu neurobil. Naopak, bola by som naň hrdá. Je elegantný a krásny. Ale dosť bolo rečí o vonkajšku. Poďme k obsahu.

Už na prvý dotyk s perami som poznala, že výrobok je ozaj luxusný. Do rodinky líčidiel určených na pery zapadá svojou vôňou, kvalitou aj zložením. Vôňa ma nedráždi ani nenavádza k tomu, aby som rúž okamžite zlízala z pier. Trošku som pátrala aj po zložení a zistila, že aj táto verzia obsahuje vitamín E a omega-3 mastné oleje, ktoré pery chránia pred vysušovaním i starnutím. Kto z vás má suché pery, ten bude rúž priam milovať. Ako negatívum vnímam len to, že mám od neho večne zababraný vrchnáčik. Je to proste krém a krémy sa mažú.

Rúž má pre mňa krásnu, sýtu a zaujímavú farbu, krásny lesk, dobre vydrží na perách a pery po ňom ostávajú jemné. Je dobre pigmentovaný. Stačí ním raz prejsť po perách a celé ich pokryje intenzívnou farbičkou s perlovým leskom. Dobre a ľahko sa s ním manipuluje. Líniu pier vykreslíte bez problémov a nebude sa vám ani rozpíjať a rozmazávať. Jediné, čo je ťažké, je odfotiť ho. :-) Ten lesk na perách a odtieň sa skrátka nedá zachytiť, ale na obrázkoch nižšie aspoň vidíte, že výsledná farbička je presne taká, ako výrobok.



Odtieň 353 patrí k ružovým, no ešte stále nude odtieňom. Je ideálny pre každodenné líčenie, pretože s ním môžete vyjsť do spoločnosti za každých okolností. Pasovať bude k výraznému i menej výstrednému líčeniu očí a hodí sa ženám s ružovým i žltým podtónom pleti. Je to taký chameleón medzi rúžmi a preto som nezaváhala a kúpila ho. Tu som vám výrobok odfotografovala aj s bleskom, aby ste videli ten odtieň a podarilo sa mi asi na tridsiaty pokus zachytiť aj ten lesk.


Ak sa pier niečím dotknete, odtlačok zanecháte, no napriek týmto vlastnostiam  rúž s prehľadom vydrží minimálne 3 - 4 hodiny. Pokojne sa pri tom napapajte aj napite. On to zvládne. :-)

Moje hodnotenie:

Textúra: ľahká a krémová
Farebná sýtosť: 5 - skvelá pigmentácia a príjemný lesk
Výdrž: výborná (aj 4 a viac hodín)
Celková spokojnosť: 10 
Cena: 10 EUR

Tento rúž je skvelým kompromisom pre tie ženy, ktoré sa bežne nelíčia, chceli by spraviť zmenu, no nechcú okolie šokovať príliš veľkou premenou. Či už si vyberiete jemný ružový, hnedý alebo béžový, žiadny nebude pôsobiť príliš extravagantne.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes