TAG 11-11-11-11

V našej bloggerskej komunite sa momentálne rozmohol jeden zaujímavý fenomén. Volá sa to TAG 11-11-11-11. Bloggerky na výzvy iných bloggeriek otvorene prezrádzajú svoje tajomstvá, názory a pokladajú nové otázky ďalším ľuďom, čím šíria túto zaujímavú myšlienku ďalej. Keďže ma táto idea nadchla, rozhodla som sa aj ja otvoriť svoje srdce.


Číslo jedenásť nie je v nápise len tak. Aby ste splnili toto svoje poslanie, mali by ste zodpovedať na presne 11 otázok. Ďalších 11 otázok vymyslíte a položíte ich 11 bloggerom / bloggerkám a napokon napíšete o sebe presne 11 zaujímavostí. Takže tu je moja troška do toho veľkého mlyna.

11 otázok pre mňa od Zuzky


> Aká je tvoja neresť, ktorej sa ani nechceš zbaviť?
Mojou neresťou je očakávanie od iných to, čo som ochotná podstúpiť ja v ich záujme. K ľuďom som láskavá a na oplátku očakávam, že aj okolie bude zhovievavé ku mne a k mojim názorom.

> Aký najdrahší a najlacnejší kozmetický kúsok vlastníš?
Najdrahším kúskom je asi set značkových parfémov, ktoré sa mi pošťastilo vyhrať. Ak to má byť len jedna vecička, tak potom denný krém Estée Lauder. Najlacnejším kúskom je lak na nechty, ktorý sa mi nejakým činom podarilo kúpiť za neuveriteľných desať centov vo výpredaji.

> V akom filme by si si chcela zahrať a prečo?
Pokiaľ by to mal byť konkrétny film, tak by to bol asi niektorý z dielov Twilight ságy. Fascinuje ma upírska tématika a každý film, z ktorého priam sršia emócie ako z tohoto. Radšej by som však dala prednosť vlastnému filmu. Myslím, že môj doterajší život bol dosť poučný, akčný a dosť zaujímavý na to, aby mohol byť sám o sebe dejom nejakého filmu. Hrať by som v ňom chcela seba, pretože ja najlepšie viem, čo som v ktoré momenty cítila.

> Ak by si sa mohla vrátiť v čase, v ktorý deň alebo rok by si sa chcela zobudiť?
Veľakrát som nad tým uvažovala. Ak by som sa skutočne mohla vrátiť, bol by to 5 November 2004, kedy som urobila jedno nesprávne rozhodnutie.

> Podľa čoho si sa rozhodovala pre názov svojho blogu?
Nemala som žiadnu inšpiráciu. Názov, ktorý som mala pôvodne vymyslený, už niekto používal. Nuž som vzala do úvahy svoj vek, aktuálny status, problémy, ktoré dennodenne riešim a vyšla mi z toho Bridget Jones. Aj ja som slobodná bacuľka, ktorá chce stále niečo dokazovať sebe i svoju okoliu.

> Aká je tvoja dovolenka snov?
Na žiadnej takej som nebola. Pokiaľ by som mohla niekam ísť, šla by som do Fínska, Nórska, Švédska alebo do Škótska. Niekde, kde je more, krásna príroda, ale nie je tam príliš teplo.

> Aká je tvoja srdcová pesnička a prečo? (snáď to nie je veľmi osobné) :)
Momentálne je to pár pesničiek, ale najviac mi asi utkvela v pamäti pesnička od Plumb - Cut, lebo mám pocit, že je tak trošku o mne.

> Ako podľa teba vyzerá tvoj Mr. Awesome?
Môj Mr. Awesome nemá konkrétnu tvár, i keď som sa v jednom domácom kúzle (taká tá "ženská mágia") pokúšala jednu tvár nakresliť. :-D V kreslení nie som zlá, ale nejako sa neviem rozhodnúť, či by mal mať tmavé oči a tmavé vlasy, alebo aké vlastne. Výzor pre mňa nehrá žiadnu úlohu. Ak bude mať srdce na správnom mieste a bude ma ľúbiť takú, aká som, potom môže byť akýkoľvek.

> Ak by si si mohla vybrať tattoo na jeden deň aký motív by to bol?
Mohla by to byť nejaká kvetina. Asi najskôr ruža. Má tŕne ako ja. :-)

> Ako vyzerá rande tvojich snov?
Ruka v ruke na lúke pod nebom plným hviezd. Očami by sme prechádzali po oblohe a hľadali nejakú padajúcu hviezdu, aby sme si mohli želať, nech tá noc nikdy neskončí. Alebo by sme si našli nejakú hviezdičku, ktorá bude len "naša" a hľadeli na ňu vždy, keď nebudeme môcť byť spolu.

> Čo ťa naposledy najviac potešilo?
Keď sa ukázalo, že niekomu na mne záleží, hoci nie som dokonalá.

11 otázok pre vás odo mňa

Ø Ak by si mala hneď a teraz vymyslieť pesničku, o čom by bola?
Ø Keby si sa ocitla na opustenom ostrove, ktoré 3 veci z terajšieho života by ti najviac chýbali?
Ø Čo si myslíš o tom, keď žena v záujme svojej lásky pozve muža na rande?
Ø Aký je tvoj názor na kozmetické testy? Čítaš také články rada?
Ø Na ktorý deň svojho života nikdy nezabudneš a prečo?
Ø Potrebuješ k dobrému pocitu komentáre od tvojich čitateľov? Ak áno, prečo sú pre teba také dôležité?
Ø Aké vlastnosti by ťa určite odradili od toho, aby si sa usilovala získať srdce muža?
Ø Vymenuj aspoň tri svoje dobré vlastnosti, ktoré si na sebe najviac ceníš.
Ø Ktorý film ťa v poslednom čase najviac zaujal a prečo?
Ø Ak by si mala zvoliť len jeden štýl hudby ako návod na život, ktorý by to bol a prečo?
Ø Čo podľa teba robí blog výnimočným?

11 zaujímavostí o mne

  • Milujem gothic - rockové balady, elektro a hudbu pripomínajúcu keltské pesničky. Tiež mám rada modernú hudbu, kde hrá veľa nástrojov, hlavne klavír, husle, gitara.
  • Mám rada ezoteriku - fascinuje ma tarot i runové písmo, uznávam feng-shui
  • Moje najobľúbenejšie jedlo sú halušky s tvarohom, nesmiem jesť cibuľu a pór, neznášam špenát v kombinácii s rybou a sladkú kapustu k mäsu
  • Chcem sa ešte niekedy vrátiť do Londýna a neskutočne ma priťahuje Veľká Británia ako taká.
  • Naučím sa naspamäť veľa textu, ktorý mi dáva zmysel a viem to celé aj s citom predniesť, no dajte mi pár čísel a určite ich zabudnem. Ja a čísla sme odvekí nepriatelia.
  • Mojim snom je aspoň raz si zahrať v divadle
  • Strašne by som sa chcela naučiť tancovať
  • V strese nenormálne veľa rečním. Čím viac som vystresovaná, tým menšia pravdepodobnosť, že sa mi huba zastaví. :-p
  • Neviem sa brániť pred slovnými útokmi, lebo som nekonfliktný typ
  • Neznášam slová "Neviem" a "Nedokážem". Ja ich používam tiež, ale vždy dodám, že urobím všetko pre to, aby som vedela a dokázala.
  • Som všestranne založená osoba. Hrniem sa do všetkého po hlave, ale v ničom nie som dokonalá.

11 ľudí, ktorí by mohli moje otázky zodpovedať


Nuž baby, nech sa páči, do toho.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes