Moje Scandal Eyes ceruzky a líčenie

Asi vám budem teraz pripadať mierne schizofrenická, keď zahlásim, že Scandal Eyes od Rimmelu je najlepšia ceruzku na svete. Presne toto isté som si totiž myslela, keď som v ruke držala vysúvaciu ceruzku Exaggerate. Tak dobre, Exaggerate bude nateraz najlepšia vysúvacia a Scandal Eyes bude najlepšia strúhacia ceruzka, akú som kedy mala a dlho budem mať. Mám ich totiž teraz všetky.


Pošťastilo sa mi vyhrať nie jednu, ale rovno celú sadu týchto ceruziek. Ako Rimmel agentka som pred mesiacom dostala šancu skritizovať (pochváliť) nový web, ktorý pre nás Rimmel chystal a pomôcť tak vychytať všetky jeho prípadné muchy. A keďže som riadna držka, tak som toho samozrejme okamžite popísala veeeeľa, preveeeeeľa, proste všetko, čo som mala na srdci. Moja reakcia bola dosť rýchla, aby mi mohla byť odoslaná táto moja výhra určená len pre 5 najrýchlejších odpovedí.

Na nižšie uvedenej fotke nájdete číslami označené farbičky, ktoré patria do kolekcie ceruziek.


Z veľkej radosti som si ento týždeň spravila farebným a každý deň sa namaľovala inak. Vždy pred odchodom do práce som vzala fotoaparát a urobila pre vás zopár cvaknutí, aby som vám mohla ukázať tentokrát všetky farbičky a nie len čiernu s trblietkami. Pri každom líčení nájdete čísla použitých ceruziek.

Fialová Scandal Eyes (číslo 5)Okem ceruzky použitý ružový tieň Pupa Milano z kolekcie Hot Tropics (01) a riasenka Lash Accelerator od Rimmelu
Hnedá Scandal Eyes (číslo 3) na pohyblivom viečku
Béžová Scandal Eyes (číslo 4) na spodnom viečku
Okrem ceruzky použitý bronzer Sun Shimmer 3v1 namiesto tieňov a riasenka Volume Accelerator od Rimmelu.
Glitrová čierna Scandal Eyes (číslo 6) na 3/4 oboch očných viečok
Strieborná Scandal Eyes (číslo 2) vo vnútorných kútikoch
Okrem ceruzky použitý duo šedý tieň Glam' Eyes od Rimmelu (514 Metallic Pearls) a riasenka Volume Accelerator od Rimmelu

Zelená Scandal Eyes (číslo 7)Okem ceruzky použitý zelený tieň Pupa Milano z kolekcie Jeans N' Roses (02) a riasenka Scandal Eyes od Rimmelu
Čierna Scandal Eyes (číslo 1) na 3/4 oboch očných viečok
Strieborná Scandal Eyes (číslo 2) vo vnútorných kútikoch
Okem ceruzky použitý duo šedý tieň Glam' Eyes od Rimmelu (514 Metallic Pearls) a riasenka Volume Accelerator od Rimmelu

Tieto dve fotky zobrazujú vyššie zobrazené líčenie po 12 hodinách! ako vidíte, tiene sú fuč, linky držia.

Táto moja snaha samozrejme neostala bez povšimnutia ani v práci. Kolegyniam sa moje výtvory páčili. Verím, že aj vám sa práca s ceruzkami zapáči a zájdete si nejaké kúpiť. Vážne odprúčam. Také mäkké a také trvácne farbičky som ešte nevidela.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes