Moja narodeninová Giveaway

Milé bábiky, žienky, čitateľky... Ešte nikdy som nerobila GA, tak dúfam, že niečo nepobabrem. Viem, že veľa z vás od účasti v rôznych súťažiach odrádza to, že máte v komentároch zverejňovať svoju emailovú adresu. Spamovacie roboty nikdy nespia a preto to chápem. Z toho dôvodu som pre vás vymyslela iný princíp súťaženia a budem rada, ak sa vás zúčastní čo najviac.

O čo sa hrá?

V hre sú dva balíčky. Pôvodne mali byť v každom po tri výrobky. A potom som si povedala, že keď už konečne vymýšľam súťaž, ešte do nich niečo prihodím. Mám dva úplne nové lačiky a nepoužívam ich, nuž škoda ich nechať stáť. Spravila som nimi maximálne jednu čiaročku, keď som skúšala farbu. Radšej vám ich po jednom prihodím do balíčka, než by sa mali pokaziť. Možno sa vám niekedy pridajú, alebo nimi potešíte nejakú kamarátku. 



Mám tiež kadejaké vzorky krémikov a mejkapov. Tie som nefotila, no určite vám nejaké pridám, nech máte čo skúšať. :-)

Balíček číslo 1 obsahuje tieto produkty:

  • Toaletná voda od Fleur de Santé - Pasionate Me pre vášnivú ženu so zmyselnými tónmi ruže, pačuli a jahôd. Obsah: 30ml , kúpená pred necelými troma mesiacmi ako súčasť Fleur balíčka. Jeden parfémik som podarovala, druhý mám ja a týmto tretím niekoho z vás poteším.

Okrem toaletnej vody ešte dostanete:

  • rastlinný píling a rastlinná hydratačná maska od značky Yves Rocher. Obsah: 2x6ml
  • lak na nechty LycraPro značky Rimmel, odtieň Blue Vogue (tmavomodrý, obsah: 12ml)
  • ako bonus pridaný lak na nechty Lasting Color od Pupa Milano, šedý, obsah: 5ml (použitý raz)
  • vzorky kozmetiky (ešte neviem aké, nechajte sa prekvapiť)
Druhý balíček obsahuje tieto produkty:

  • telové mlieko od Oriflame (Tripple Cereal Active), ktoré je vhodné pre normálnu aj suchú pokožku. Hydratuje, upokojuje a keď pozerám na zloženie, tak by som ho určite odporúčala aj na pokožku, ktorá svrbí a lúpe sa. Ja som ho dostala na meniny, ale momentálne mám skôr mastnejšiu pleť, tak by bola škoda otvárať ho. Viac osohu spraví niekomu z vás. Obsah: 400ml


Okrem telového mlieka v balíčku bude:
  • výživný balzam na pery bez parabénov s vôňou a príchuťou malín od Yves Rocher
  • lak na nechty SalonPro od značky Rimmel, odtieň Simply Sizzling
  • ako bonus pridaný lak na nechty z limitovanej kolekcie Breaking Down, odtieň Edward's Love od Essence (použitý raz na zakrytie asi 0,5cm dierky na kabelke a kúpený v decembri 2012)
  • vzorky kozmetiky (opäť sa ešte rozhodnem, prípadne sa s výherkyňou/výhercom dohodnem, čo také by potešilo)
Podmienky súťaže 

Sú veľmi jednoduché. Stačí:
  • sledovať môj blog na Facebooku (dať Like mojej stránke, ktorú nájdete tu)
  • sledovať môj blog cez Google Friends Connect (menu naľavo a tlačidlo "Pripojiť sa k tejto lokalite"), alebo Bloglovin, Google+.
  • poslať mi cez formulár (na spodku stránky) email, kde napíšete svoje meno (ideálne by bolo meno, priezvisko a mesto, alebo nejaký alias), emailovú adresu a do správy napíšete, odkiaľ a ako sledujete moje blogy (viď obrázok naľavo). Ak vás na môj blog priviedla nejaká vaša kamarátka, nezabudnite uviesť aj jej emailovú adresu.
Pokiaľ chcete môj blog sledovať cez viacero kanálov, alebo mi chcete v správičke nechať nejaký odkaz, môžete. Nie je to povinné, no rozhodne ma to poteší. :-)

Trvanie súťaže

Súťaž spúšťam hneď (dnes je 27.5.2013), takže už od tejto chvíle môžete posielať svoje správičky. Celú akciu ukončujem v deň mojich narodenín, t.j. 16. júna o 23:59.

Extra tipy

Pre tie najsúťaživejšie devy a aktívne blogerky ponúkam možnosť zaradiť sa do žrebovania dvakrát. 

Máte dve možnosti. 

Prvá možnosť = blogovanie

Ak máte blog, môžete v ňom zverejniť odkaz na moju GA. Môže to byť mini-článok alebo miestečko v menu... Prevedenie nechám na vás.

Až mi budete posielať email, naveďte ma na miesto, kde odkaz na svoju GA nájdem. Môžete napríklad uviesť adresu toho článku, ako ukazuje obrázok naľavo.

Každá blogerka s uverejneným odkazom bude v žrebovaní dvakrát. Raz za seba a raz za svoj blog. 
Druhá možnosť = vaše milé kamarátky

Máte dobré kamarátky a poznáte ich emailovú adresu? Využite šancu a pošlite im odkaz na túto GA. Pokiaľ aspoň tri z nich prijmú vaše pozvanie, splnia podmienky a uvedú vás v správičke ako osobu, ktorá im poradila túto súťaž, budete taktiež v žrebovaní dvakrát. Pozvané kamarátky sa samozrejme taktiež týmto stávajú súťažiacimi a môžu vyhrať.

Pozor, do správičky určite nezabudnite napísať adresy osôb, ktorým ste poslali odkaz.

Keď vaše emaily spárujem, opäť ste v žrebovaní dvakrát. Raz za seba a raz za tri pozvané kamarátky. 


Na zjednodušenie posielania odkazov má tento blogovací systém super možnosť. Hneď pod týmto článkom je ikonka písmena "M". Kliknutím na ňu sa vám zobrazí formulár, kde vyplníte emailovú adresu kamarátky, svoju emailovú adresu, nejaký ten textík a vaša kamarátka dostane emailom pozvanie. Túto funkcionalitu mám odskúšanú na emailoch Gmail, Yahoo, Hotmail, Centrum. Tam email prišiel zatiaľ vždy. Azet pokuľháva. Niekedy príde, niekedy vôbec. Je však na vás, ako kamarátke pošlete odkaz. Nemusíte používať toto tlačidlo. Ak chcete, povedzte jej ho aj osobne alebo ho pošlite cez FB. ;-)


Odkaz dvoch výherkýň zverejním na tomto blogu najneskôr do dvoch dní od skončenia súťaže a výherkyne kontaktujem emailom. Ten jeden deň si nechávam na vytriezvenie po tej párty, ak dáka bude a nebudem práve v robote, lebo aj to mi hrozí. xD. Samozrejme v rámci zachovania súkromia bude odkaz v mierne cenzúrovanej verzii (emailovú adresu neuvediem celú).

Update z 9.6.2013

Podmienky súťaže nemením. Všetko ostáva po starom, len chcem pridať na ujasnenie ešte zopár detailov.

Je mi tak povediac jedno, ako dlho ste moje čitateľky. Súťaž nie je len pre tých, ktorí mi dajú like v súťažnom období. Vážim si vás všetky rovnako, preto rozhoduje dátum odoslania emailu. Kedy ste sa pripojili cez GFC a kedy cez FB, nehrá rolu. Podstatné je, aby ste mi do konca súťaže dali o sebe vedieť a mali splnené všetky podmienky.

Keby vám formulár náhodou nefungoval, email mi môžete poslať aj inak. I keď ho mám viackrát odskúšaný, ja viem, že technika je technika. Email mi môžete poslať aj na alternatívnu adresu coldie3@gmail.com, alebo nechajte odkaz v komentári, ak vám to vyhovuje viac. To je tiež svojim spôsobom email.

Žrebovať budem manuálne. Vaše mená (bez adries) vytlačím na papieriky, tie nastrihám, celé odfotím a ešte to aj celé natočím ako video. Kvôli transparentnosti nebude žiadny Random, všetko to budete pekne vidieť.

Dúfam, že sa vám táto súťaž páči, že som ju nespravila príliš zložitou a že sa vám páčia aj výhry. Ak by ste mali nejaké otázky či pripomienky, smerujte ich do diskusie. Držím vám palce.

ZDIEĽAJTE:

1 komentár :

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes