Dopredaj - čo mi v dm drogérii padlo do oka


Na recenzovanie produktov určených na dopredaj je už možno trošku neskoro. Je ich na Slovensku ako šafranu. Keď však budete mať šťastie a zbadáte ich v obchode, rozhodne sa pri nich zastavte.

Dopredaj im výrazne okresal ceny a je škoda, že sa mi ich nepodarilo vykutrať už skôr. Táto recenzia už mala byť online už pred dvoma mesiacmi. Kým sa produkty dali kúpiť všade. Lenže rovnako ako každý iný človek, ja taktiež veľa perfektných kúskov prehliadnem. Neraz idem na stránky e-shopu či do obchodu cielene kúpiť iba určité položky a na prezeranie ostatného mi už neostane čas. To je presne ten prípad, ako keď idete kúpiť iba chlieb a okolo zeleniny, nápojov a iného preletíte ako raketa. Jednoducho sa nechcete zdržiavať. Ak ale narazíte v niektorej predajni na dopredaj týchto produktov, určite nepreleťte a zastavte sa na chvíľku. 

Posledné kúsky z kolekcie Blooming Summer 


Ešte nedávno sme si mohli ako blogerky v rámci spolupráce vybrať na testovanie produkty z nového letného radu trend IT UP Blooming Summer. Všetky sme sa tomu potešili, pretože sme videli produktovú fotografiu na sociálnej sieti a pre väčšinu dám to bola láska na prvý pohľad. Tak keď sa už naskytla možnosť čosi vyskúšať, zvolila som si trblietavý púdrový prášok s praktickou pumpičkou, bronzer na tvár s dizajnom ruže v odtieni 01 a tešila sa na skúšanie i recenzovanie.

Žiaľ, náhoda je blbec. Kým pošta (až na druhý krát) úspešne doručila blogerkám vytúžené obálky, produkty už dávno neboli novinkami. A ani skladom v e-shope. Ale bronzeru som verila natoľko, že som si ho počas čakania v e-shope objednala duplicitne. Vtedy ešte za plnú cenu. A tie ostatné som si bola mrknúť v kamennom obchode. kde boli aj testery. Až na ten telový bronzer, ktorý mi príde viac do oranžova, sa mi zdajú skvelé. 

Púdrový prášok Blooming Summer so zlato-bronzovým pigmentom má vďaka retro pumpičke veľkorysý rozptyl a jemné, no viditeľné trblietky, ktoré obstojne držali v mojich vlasoch i v dekolte. Pravda, s vrstvičkou krému na tele a po nalakovaní vlasov. Na tvári ich nebolo čím riadne uchytiť a preto sa zdržali iba pár minút. Sú až príliš veľké a ťažké, aby mohli priľnúť k pokožke len tak. Bez pomocníka.


Nemám predstavu, ako sa tieto veľké trblietavé častice hodia k letu a prečo bol takýto produkt súčasťou letnej kolekcie. Aby lesk dokázal zvýrazniť opálenie, lesklé čiastočky by museli byť svojou veľkosťou menšie a pumpička by musela tento hviezdny prach distribuovať rovnomernejšie. 

Na festivalové využitie zasa limitovaný produkt Trend IT UP nemal potrebnú výdrž. Iba letnú vôňu, pretože keď zavriete oči (bezpečnosť nadovšetko) a namierite na seba rozprašovač, z pumpičky vyjde spolu s trblietavým práškom i jemný závan ruží. 


Aj keby prášok držal lepšie, takýto nepravidelný trblietavý lesk by na opálenom tele pôsobil trošku lacno. To skôr by som bola ochotná natrieť sa olejom z tejto kolekcie. Po ňom sa bude ligotať každý centimeter vášho tela a naozaj budete vyzerať ako opálená bohyňa (ten si určite na tento účel kúpte). 

Avšak keď prášok hodnotím z pohľadu svadobnej družičky, ktorá tento víkend na svadbe svojho brata potrebovala pridať svojmu telu i účesu glamour dojem, s výnimkou tváre sa to produktu s menšou pomocou doplnkovej kozmetiky podarilo. Trblietky som našla i na vankúši, čiže s lakom na vlasy to nebol úplne márny boj. Ak by som prášok videla v obchode za dve eurá, určite ich obetujem a kúpim si ho práve na takéto špeciálne príležitosti.

Na líčkach sa viac osvedčil bronzer Blooming Summer - mám odtieň 010. Kým je produkt nový, spolu s bronzom nanášate aj jemný trblietavý poprašok. Ten sa ale nachádza iba na povrchu produktu. Keď povrch zoderiete, získate od bronzera už iba bronz. Žiadny lesk, čo pre niekoho môže byť i sklamaním. Pre mňa nie. Mne stačí jeho dobrá pigmentácia, pri ktorej si ale musím dávať pozor na nanášané množstvo, aby som nebola až príliš tmavá. Tento bronzer je aj v tom svetlom variante rozhodne jeden z tých pigmentovanejších.


Čo sa týka výdrže, mejkapy typu krém > púder a čisto práškové produkty nedávajú tomuto bronzeru extra dlhú životnosť. Ide o lepší priemer. Keď chcete trvácny bronz, skúste radšej vodoodolný Natural Bronzer od značky Rimmel London, ktorý chytí na všetkom a drží ako prikovaný. Tento produkt používam prevažne s krémovými mejkapmi, s ktorými si rozumie lepšie. A dobre drží i na tele s dobre hydratovanou pokožkou, ktorú nevysušuje. Ani mi nerobil mapy. Teda aspoň som si nevšimla. 

V e-shope majú obidva produkty odznak Dopredaj. Žiaľ, online sa už objednať nedajú a môžu byť iba v niektorých kamenných obchodoch. Aj tam im znížili cenu. Ak vám teda padnú do oka, dlho neváhajte. V kolekcii Blooming Summer tiež vyšli veľmi pekné laky na nechty a lesky na pery.

Limitka Profissimo on Tour - už len v kamenných obchodoch


Ďalšie spomenuté produkty patria do limitovanej edície Profussimo on Tour, v ktorej som našla skvelé hrnčeky, chladiacu tašku i túto super flexibilnú šnúru na bielizeň. Žiaľ, v e-shope už veci dostupné nie sú. Dopredaj už skončil. Nevylučujem však, že ich v niektorom kamennom obchode ešte kúpite.


V lete informácia o tejto kolekcii okolo mňa preletela bez povšimnutia. Toto leto som bola totiž zo solidarity aj s priateľom zatvorená doma. Priateľ utrpel v júli pracovný úraz. S vážne narazenou a silno boľavou rukou mohol zabudnúť na výlety. Potreboval rehabilitovať. Takže som z pochopiteľných dôvodov nemala najmenšiu náladu na všetky tie cestovné serepetičky. Iba čo by mi bolo ľúto, že sa v najväčších horúčavách parím v byte... Ale nedávno sme mali menšiu akciu s blízkymi priateľmi,  priateľ už bol opäť v pracovnom kolobehu a to sa moja nálada zlepšila. Aj tá nákupná. 

Najviac ma z kolekcie Profissimo on Tour nadchli cestovné hrnčeky. Budeme si do nich na cestách s priateľom zalievať ráno kávu, lebo znesú aj horúcu vodu a majú aj takú odnímateľnú kruhovú manžetu, za ktorú ich uchopíte a nápoj vás páliť v rukách nebude. Hrnčeky sú dokonca skladacie, takže i perfektne spratné. Vždy som nešťastná, ak niekam prídem a mám kávu piť z nejakej pidi-šálky. Nerobím si silnú kávu, iba potrebujem na pitie poriadny kalfas. Aspoň tri deci (čo je veľkosť tejto šálky), lebo inak budem smädná. 

Posledné letné dni nám hrnčeky nutné neboli, na svoje využitie si ešte počkajú. Zato sme využili chladiacu tašku na zabalenie proviantu. Je priestorná a má aj praktické vrecko, kde sme mohli zbaliť nožíky. Aj šnúra so štipcami sa nám zišla - na sušenie kuchynských utierok. Vetrík ich prefúkol a rýchlejšie nám uschli. Môcť na ňu vešať peniaze by bolo tiež super, keby som si ich vedela vytlačiť, ale na to samozrejme kúpená nebola. Mne sa páčil ten nápad, že je flexibilná a dá sa natiahnuť kdekoľvek. 


Či už nájdete na záhrade dva stromy, alebo máte k dispozícii dva stĺpiky altánku, či kľučky nábytku v hotelovej izbe, natiahne sa až do cca 3,5 m (aj viac, len potom je otázna nosnosť) a pripnete ju háčikmi. Štipce nosiť nemusíte, sú jej súčasťou. Perfektný nápad.

Všetko najlepšie k narodeninám, Balea


V lete sa objavila v drogérii a teraz v dopredaji i narodeninová limitka vydaná na počesť značky Balea a jej oslavy 25. výročia na trhu. Produkty poznáte podľa vizuálu so srdiečkovým balónikom a ich vône sa inšpirovali jarmokom, čo tu už raz bolo. A aj vtedy som po ne nabehla ako víchor do obchodu. Dokonca som vám o nich napísala aj článok

Takže teraz som na svojich nákupoch s omeškaním nepotrebovala oňuchávať nič. Rovno som si naslepo kúpila pleťovú masku i sprchovací gél a prahnem aj po ďalších, takže blízky nákup je viac než istý. Celá kolekcia vonia sladko, čo ja môžem a určite aj viacerí z vás. Preto vás na túto limitku upozorňujem. Pochopiteľne nejde o luxusné produkty plné výživného bohatstva. Je to ale lepší priemer, ktorý robí svoju prácu dobre a prekrásne vonia. Preto značku Balea tak rada kupujem.


Keď sme pri tých nákupoch, v košíku skončil aj sladko voňajúci peelingový sprchovací gél You Are Sweet Like Melon! s vôňou melóna. Ten síce nepatrí do kolekcie 25 jahre a ani som ho nevidela v secii Dopredaj. Ale tiež je to limitka, takže dlho v predaji nebude. Upozornil ma na ňu Instagram. Ak ste aj vy závisláčky na melóne ako ja, neváhajte a berte. Zatiaľ ho majú skladom aj v e-shope. 

Tak to by bolo zatiaľ všetko z mojich dopredajových úlovkov hodných miesta v tomto článku. Na webe ale nájdete aj kopec iných vecí, ktoré sa čoskoro stratia z dohľadu i trhu. Tak občas mrknite na stránku a kliknite na Dopredaj, aby ste neskôr nemuseli banovať, že ste ich prešvihli. Alebo že vám kompletne dopredali váš obľúbený produkt, ktorý sa viac nebude vyrábať. Čo bol i prípad mojej obľúbenej ceruzky Waterdrop (v dopredaji som si kúpila do zásoby 10 ks, pre istotu).

Už sa vám niekedy podarilo natrafiť takto na poslednú chvíľu na niečo dobré? Pochváľte sa, čo to bolo.
ZDIEĽAJTE:

1 komentár :

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes