Trend IT UP Roadshow na Slovensku


Privátna značka DM drogérie známa ako Trend IT UP vyráža už zajtra priamo za svojimi fanúšikmi.  Stretnite v meste DM tím spolu s influencerkou Beth.sal - tvárou celej Roadshow. Majú pre vás hneď niekoľko kozmetických prekvapení, tipov a rád. A keby ste mali chuť na nákup, nejaké tipy mám pre vás aj ja. 

Kedysi sa pod názvom Balea Trend IT UP v regáloch drogérie skrýval celý rad produktov od gélov na vlasy až po suchý šampón. Nech vás to však nemýli. Rad Trend IT UP sa medzičasom odčlenil a dnes tvorí úplne samostatnú značku dekoratívnej kozmetiky a vôní, ktoré si zamilovala nejedna žena. Tiež mám medzi nimi svojich favoritov. A spokojných dám bude ešte viac, pretože značka vyráža na Trend IT UP Roadshow po Slovensku.

Trend IT UP Roadshow u vás


Skvelú dekoratívnu kozmetiku Trend IT UP si od zajtra môžete ZADARMO vyskúšať vo vybraných predajniach, kde vás ňou skúsené dámy nalíčia a aj vám v prípade potreby poradia, ktoré z produktov budú pre vás tie pravé. Vybraný tím DM a známa instagramová hviezda Beth.sal navštívia obchody v každom väčšom meste. Pozrite, či nebudete v blízkosti Roadshow v týchto dňoch!
  • Bratislava – OC Central - 19.9. 
  • Trnava - City Aréna – 21.9. 
  • Trenčín - OC Laugaricio - 24.9. 
  • Žilina - OC Mirage – 29.9 
  • Poprad - Nám. svätého Egídia 290/124 - 4.10. 
  • Prešov - Armáda generála L. Svobodu 21/a - 5.10. 
  • Košice - OPTIMA - 6.10. 
  • Banská Bystrica - SC EUROPA - 13.10. 
  • Nitra - OC Centro - 15.10. 
  • Lučenec - T. G. Masaryka 18 - 16.10.

EXTRA darček pre vás


Keď medzi 14:00 - 18:00 hod. vyrazíte do obchodu, nezabudnite si mobilný telefón a majte oči na stopkách. Možno niekde zazriete zaparkované ružovo-fialové auto Toyota Aygo, ktorého poznávacím znamením je logo značky i drogérie. Okamžite k nemu choďte, odfoťte sa s ním, dajte svoju fotku na Instagram s hashtagom #krasnasdm a ukážte ju tímu v danej predajni. Ten fotku odmení darčekom trend IT UP. Z nákupu si tak odnesiete okrem milých spomienok a super kozmetiky aj ďalšie vychytávky. Ale dočítajte článok do konca, lebo to nie je všetko.

Čo dobrého sa oplatí kúpiť


Niektoré svoje najobľúbenejšie kúsky z kozmetiky som vám predstavila v článku s líčením Trend IT UP dymové líčenie očí (časť 2.). Môj názor na produkty sa nezmenil. Aj dnes ich nosím rada. Ceruzka na dymové líčenie očí, lícenka a aj niektorými blogerkami kritizovaný matný rúž mi vyhovujú. Matný rúž už síce nekúpite, ale ani rúže Color Protect a Waterdrop vás nesklamú. Mrknite na ne v predajni, farbičky majú nádherné.


Ešte väčší favoriti sa objavili v úplne novom sortimente vôní a blogovom článku Trend IT UP: parfumované vody Lips & Perfumes.


Ako parfumová maniačka mám vo svojej zbierke desiatky voňaviek. Najlacnejšie z nich sú parfumy za necelé tri eurá, na najdrahší by vám nestačila ani stovka. Parfumované vody Trend IT UP Lips & Perfumes patria medzi tie lacnejšie a viete čo? Siaham po nich najčastejšie. Nechali v hanbe aj omnoho drahšie vône za niekoľko desiatok eur. Zakúpiť online sa však nedajú, narazíte na ne jedine v kamennom obchode, preto vás na ne upozorňujem touto cestou.

Môj najobľúbenejší Trend IT UP kúsok


Reč bude o produkte, ktorý som ešte nepredstavila, no neviem bez neho existovať. Áno, aj taký od Trend IT UP mám. Patrí do sekcie produktov na obočie, denne ho beriem do rúk a s radosťou používam. Nech sa páči, vodoodolná ceruzka na obočie Waterdrop.


Má veľa kladov, medzi ktoré radím aj pigmentáciu. Farbí ako ďas, stačí ju jemne priložiť a netreba ani tlačiť. I keď úprimne, nebude to najsamlepší produkt z kategórie ceruziek na obočie. Že je vodoodolná, o tom niet pochybností. Môžete zmoknúť a aj sa osprchovať. Všetko znesie. Vydrží aj bežný večer s priateľmi. Čo sa ale týka výdrže pri dotyku a vo väčšom teple, v tom  teda rozhodne nevyniká. Na dobrú výdrž by musela byť farebná náplň ceruzky tuhšia. Zasvieti na vás slniečko, utriete si rukou spotené čelo a farba sa porúča do večných lovíšť.

Prečo teda ceruzku na obočie Trend IT UP Waterdrop vychvaľujem? Jej nevýhody sú u mňa veľké PLUS. Plusy vysvetlím v bodoch a uvidíte ich aj na fotkách.
  • V podstate je líčenie obočia s touto ceruzkou "mistake-free" (odolné voči chybám), pretože to s farbou nemôžete prehnať, keď ide každý chybný ťah zotrieť.
  • Páči sa mi rýchlosť líčenia. Spravím jednu súvislú líniu a farbu kefkou doslova "rozčešem" do strán, ako mi treba. Kefka je tvrdšia, takže sa ňou obočie super rozčeše. Takto rýchlo si obočie neupravím žiadnou ceruzkou, špirálou na obočie ani voskom. Iba touto jedinou.
  • Na obočí po rozčesaní vyzerá farba maximálne prirodzene. Zvoľte správny odtieň a nikto netipne, že ste si obočie nafarbili. Keby ste ale chceli, môžete pritlačiť, dať viac farby a docieliť dramatický pohľad.
  • Mäkká náplň je využiteľná aj ako očná linka. Orámujem vrchné, spodné viečko a rozotriem ju  bez najmenších problémov dostratena. Toto robím hlavne ráno, keď idem do fitka. Milujem tento (ne)nalíčený vzhľad.
  • Keď nemáte po ruke očný tieň, môžete ňou spraviť aj hrubšiu vrchnú linku, opatrne ju rozmazať a spravíť smokey-eye efekt. To s bežnou ceruzkou na obočie nejde.

Pre tieto vlastnosti chodí so mnou ceruzka na obočie Trend IT UP Waterdrop úplne všade. Do baru s priateľmi, na chatu, na každú oslavu... Nemusím so sebou ťahať kopec vecí, šetrím miesto v kabelke. Ak ju v obchode nájdete, určite si poskúšajte testery. Stojí 3,29 EUR a našla som v nej jeden z mojich najuniverzálnejších produktov. 

To najlepšie na koniec - súťaž


Nelákala som vás na nákup niektorého z mojich favoritov, alebo vami lomcuje zvedavosť na ďalšie produkty? Výborne. Ak si v širokom sortimente Trend IT UP nájdete i vy svojho obľúbenca, tím DM má pre vás ešte jednu super súťaž, ktorá začína presne 1. 10. 2018. Zvečnite ho na fotke, hoďte ju na svoj Instagram s  hashtagmi #krasnasdm a #toyotaAygoNaVikend. Ak budete mať šťastie, možno si práve vy užijete krásny víkend s autíčkom Toyota Aygo a plnou nádržou. 

Ja sa do súťaže určite zapojím. Mám už vytipovaných zopár miest, ktoré by som v prípade výhry navštívila. A cestou sa zastavím aj na menšom nákupe. Dobrej kozmetiky totiž nikdy nie je dosť. 😉

Zdroj fotky autíčka.: www.mojadm.sk, grafický dizajn je môj

ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes