Pupa Milano: party mejkap

Potrebujem mejkap na vianočnú oslavu, ale na celé líčenie musia byť použité produkty jednej značky, lebo je to súťaž. Oslava je však reálna a líčenie si vážne musím premyslieť, takže spojím príjemné s užitočným. Organizátorom súťaže je Pupa Milano a táto značka je popri značkách Rimmel a L'Oreal mojou treťou srdcovkou, všetko potrebné mám teda vo svojom kufríku. Ak sa aj vy niekam chystáte, nech vám môj článok poslúži trebárs ako inšpirácia.



Nečakajte žiadne exravagantné líčenie. Na večierok si oblečiem úplne jednoduché tričko v pepermintovej farbe a k nemu mám farebnú šatku, ktorá bude jediným farebne výraznejším doplnkom. A vlastne moje oblečenie môžete vidieť aj na fotkách. Naozaj nič výstredné. Nebude to žiadna bujará zábava na diskotéke, ale oslava v kruhu priateľov, preto som sa pokúsila o jemnejšie líčenie.

Začnime pleťou. Akné ma v tomto období už toľko netrápi. Zredukovať mi ho pomohla Bioderma a kozmetická rada Sébium, s prekrývaním teda nebudem mať veľa starostí. Ako podklad mi poslúži krém Sensibio AR (tiež Bioderma), ktorý pomáha potláčať začervenanie a minimalizovať poškodenia spôsobené popraskanými žilkami v pokožke, ktoré sa prejavujú ako červené fľaky. To sa hodí obzvlášť teraz, v zime, kedy neustále prechádzame z tepla do zimy a naopak (to mi pripomína, že by som ešte mala v najbližšom období napísať o tom článok). Na viaknutý krém som naniesla mejkap No Transfer Foundation v mojom odtieni a očný primer, ktorým som vyhladila očné viečka.

Teraz, keď mám očné viečka nachystané, môžem sa začať hrať s farbičkami. Najskôr však spíšem všetky použité produkty, aby ste vedeli, aké tieniky a ceruzky si zhruba treba prichystať, keď sa pôjdete líčiť.


Proukty použité na líčenie očí:

smotanový tieň z paletky, hnedý duo tieň (Very Vintage 02), zelený mono tieň + zelená ceruzka (Jeans N' Roses 02), strieborná ceruzka Jeans N' Roses 03), ružovkastý tieň (Hot Tropics 01), čierna ceruzka (Glitter Eyeliner 01), fialová riasenka Diva's Lashes, vínovo červená ceruzka Multiplay (06)


Vnútorný kútik som zvýraznila smotanovou farbičkou z paletky. Nie je jasná biela a teda som si k zvýrazneniu dopomohla aj striebornou glitrovou ceruzkou a ružovým trblietavým tieňom z hnedo-ružového dua. Hneď od svetlej farbičky pokračuje ďalšia bledá farba, tentokrát pepermintovo zelená a po nej príde na rad hnedá. Zelenej som nedávala veľa. Zbytočne by konkurovala farbe trička. Hnedá dominuje vonkajšiemu kútiku oka, pretože potrebujem oči opticky od seba oddialiť. Na stred viečka som dala aj náznak ružovkastej farbičky a použila som vyššie vyobrazený tienik z kolekcie Hot Tropics, pretože obsahuje sférický prášok (najligotavejšie pigmenty a perly). Ligotavé tiene sa hodia práve na večer, pretože tlmené svetlo by pohltilo všetky farby a moje líčenie by vôbec nevyniklo.

Linku na vrchnom viečku vyrobila ceruzka Multiplay (06). Ako môžete vidieť, je pretiahnutá až za vonkajší kútik a zdvihnutá dohora. Presne takéto som vás učila kresliť aj v článku o trikoch profesionálov. Spodnú linku som nedvíhala. Ešte vysvetlím, prečo... Na ceruzku Multiplay nedám dopustiť, pretože ide o naozaj multifunkčnú ceruzku. Spravíte ňou linku, nahradíte ňou očný tieň a poslúži aj ako kontúrka na pery. Ja som túto ceruzku našla v zlato-vínovej sade Luxury Eyes Kit a som strašne šťastná, že som si ju kúpila. Pôvodne som uvažovala nad strieborno - modrou verziou, no tá už bola vypredaná, preto som kúpila túto. Vôbec ale nebanujem.

Linka (tentokrát čierna glitrová) pokračuje aj na spodnom viečku, ale pri vnútornom kútiku od nej vládu prevzala zelená a strieborná ceruzka. Obe sú lesklé. Matná linka by totiž moje oči spravila úzke a vyzerali by hlboko posadené, čo ja vôbec nepotrebujem. Keďže som spodnú linku robila glitrovými ceruzkami, už som ju zbytočne neťahala do dĺžky, ako tú vrchnú. Glitrová linka by vedľa matnej nepôsobila dobre a navyše majú linky rôzne farby.


Aby som nezabudla na pery, nachystala som si kontúrku True Lips (04) a paletku. Ja som si vybrala lesk z paletky, ktorá sa na Slovensku nedá zohnať, ale vy môžete použiť prakticky akýkoľvek lesk. Ideálne je skĺbiť farbu ceruzky a lesku s najdominantnejšou farbou vášho oblečenia. U mňa je to ružovo-fialová a preto aj moje pery sú zhruba takej farby. Celé líčenie korunuje riasenka Diva's Lashes vo fialovej farbe. Nechcela som dramatickú čiernu. Výsledok takto nebude pôsobiť arogantne.

Dúfam, že sa vám moje líčenie páči. Prajem vám veľa dobrých nápadov pri tvorbe vášho mejkapu a dobrú zábavu.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes