Oriflame: automatická ceruzka Smooth Definer

Dosť bolo nadávania na Oriflame. Keď som prehrabala svoju kozmetickú zbierku, našla som v nej pár kúskov, ktoré by vás vôbec nemuseli sklamať. Rozhodla som sa preto odprezentovať aspoň tie vecičky, ktoré si ma získali a teda neskončili tam, kde by žiadna kozmetika skončiť nechcela. Dnes to bude ceruzka, ktorá má tak intenzívne čiernu farbu, ako ešte žiadna iná predtým. Určite stojí za skúšku.



Zasa nemôžem povedať, že by bola extra trvácna ako iná vychýrená ceruzka, ktorú som tu spomínala, ale na druhej strane, nič také Oriflame ani nesľuboval. Bežný pracovný deň vám určite vydrží. Ráno som sa s ňom nalíčila a cca o 8 hodín vyzerala stále dosť obstojne. Ak by som ju mierne upravila, možno by vydržala viac. Po tých 8 hodinách už začína pomaly miznúť z očka, čo asi všetky bežné linky.

S ostatnými tvrdeniami výrobcu viac menej súhlasím. Ceruzka naozaj ľahko kĺže a je mäkká, takže ju znesie aj tá najväčšia citlivka. Pokiaľ ste sa doteraz báli zájsť si ceruzkou na spodné viečko a spraviť si vnútornú linku, tak smelo do toho. S touto ceruzkou to rozhodne bolieť nebude. Možno by sa hodil nejaký ten nástroj na ostrenie, ale v zásade ju ani netreba strúhať a upravovať. Používaním sa tvaruje, keďže je taká mäkká.

Najviac ma dostala intenzita čiernej farby. Ak chcem čiernu, tak chcem naozaj čiernu farbu a nie šedú ani šedivú. Však sa pozrite sami a uznajte, že je fakt dosť čierna. To je super. Presne niečo také som hľadala.


Ďalším plusom je, že sa dá otočením konca vysunúť a aj zasunúť. Kto už mal automatické vysúvacie linky, dobre vie, že to nie je úplná samozrejmosť. Ak vytočíte priveľa farby, späť ju už nedostanete. Niekoľko ceruziek som musela strkať na niekoľko minút do chladničky, aby bolo možné zatlačiť ich späť. U tejto ceruzky sa to dalo aj bez chladenia a úplne nenásilne len spätným pootočením, čo považujem za super výhodu oproti konkurencii.

Potešilo ma, že farbí súvisle, takže nehrozia žiadne melírované čiary farby rozličnej intenzity ani prerušované línie. Tie ma vedia dobre vytočiť a zvyknú ich zanechávať nepodarené ceruzky iného nemenovaného katalógového predajcu (už dve svoju túru ukončili v koši, takže nech ma zožerie Godzilla, ak si ešte nejakú kúpim). Náplň obsahuje silikón, čiže linka je elastická a farba nelezie do záhybov kože a ani sa nerozmachlí pri prvom dotyku.

Na obrázku vľavo je náhľad líčenia, ktoré ešte nie je dokončené. Dala som ho sem len preto, aby ste videli, ako ceruzka vyzerá na očku. Pozor, linku som schválne nedokreslila až do konca smerom k vnútornému kútiku. Oko by som si veľmi zmenšila, čiže namiesto linky pôjde tienik a trošku trblietavého tienika je aj na linke. Celé líčenie uvidíte v ďalšom článku.

Moje hodnotenie ceruzky:

Textúra: ľahká, nie je vôbec tuhá a nepotrebuje ani ostriť, ale nie je ani príliš mäkká
Aplikácia: veľmi jednoduchá, dobre kĺže po pokožke
Farebná sýtosť: 5 (najvyššia)
Výdrž: výborná, 8 hodín bez väčšej ujmy a nutnosti opráv
Celková spokojnosť: 10 (čo výrobca sľúbil, to aj splnil)
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes