Fix & Perfect Pro Primer značky Rimmel

Tak ako maliar vyhladzuje plátno podkladovou farbou a až potom začne pracovať s farbičkami, aj novinka od Rimmelu má podobné využitie. Na trhu je nový a cenovo veľmi dostupný podklad pod líčenie, ktorý rozjasňuje, zjemňuje, chráni, zmatňuje pleť a obnovuje jej celistvosť, pričom minimalizuje póry.


Najskôr k tej dostupnosti. Cena je naozaj viac ako priaznivá. Ešte presne neviem, koľko bude odporúčaná predajná cena výrobku, no na internete som sa dočítala, že by to mohlo byť okolo 6 - 7 EUR. Podklad v podobnej cene má akurát značka Dermacol, avšak táto cenu zaplatíte za 10ml, zatiaľ čo Rimmel ponúka až 30ml.

Dizajnom sa hodí do kolekcie Match Perfection. Má biely - na moje šťastie ľahký - plastový obal s modrým vrchnáčikom. Číselko "002" evokuje pocit, že sa vyrába aj v iných odtieňoch, ale vyrába sa len jeden - podkladová báza je nepriehľadná biela. V skutočnosti je Fix & Perfect Pro Foundation Primer len vylepšenou náhradou za jeho predchodcu Fix & Perfect, ktorú Rimmel obohatil o výživné zložky ako vitamíny a rastlinné extrakty.

Ako celá rada Match Perfection, aj novinka vonia veľmi príjemne a nevtieravo. Rozotiera sa dostratena, necháva zamatový pocit. Na rozdiel od iných podkladov, ktorých základom je silikón, tento nezanecháva mastný film na pokožke, ba dokáže dokonca na seba naviazať aj časť kožného mazu, čím robí pleť matnejšou. Nedávala by som ho však na aknóznu pleť práve kvôli tomu silikónu. Báza obsahuje cenné extrakty z hrozna a červenej riasy, ktoré podporujú kožnú mikrocirkuláciu (obeh krvi) a súčasne bránia praskaniu žiliek + granátového jablka, ktoré je významným antioxidantom. Sférické púdre zjednocujú textúru pokožky, pretože prekrývajú vrásky a rozšírené póry.

Čo je zaujímavé, pocit hydratácie sa po nanesení úplne nestratí, ale napriek tomu sa cítite, akoby ste na tvári nič nemali. Kto ma hebkú pleť aj bez pokladu a medzi líčením si niekde odskočí, ten môže poľahky zabudnúť, či si ho dal alebo nie. J

Niektoré podklady sa neznášajú s krémovými líčidlami ako farby na líčka alebo krémové mejkapy. Fix & Perfect sa znesie s akýmkoľvek prípravkom. Jediné, s čím sa veľmi nemusí kombinovať je priveľmi suchá pleť. Na suchšie partie odporúčam radšej Match Perfection Gel Foundation samotný. Ten šupinky nezvýrazní, pretože má gélové zloženie.

Aj tie najmenej kvalitné očné tiene dokáže pevne zafixovať na svojom mieste na 6 a viac hodín. Krémové očné tieniky vďaka nemu nelezú do očných vrások a aj moje práškové očné tiene (dosť otázna kvalita, stáli len 1 euro - nemenovaná značka) s ním hviezdili úctyhodných 10 hodín. (Pre lepšiu predstavu som pridala aj fotografiu oka po desiatich hodinách od nalíčenia - je naľavo.)

Mne sa síce nepodarilo fotoaparátom zachytiť taký detail ako póry, no pri pozornom pohľade do zrkadla som si všimla, že sú o niečo nenápadnejšie. Pridanou hodnotou je aj nižšia spotreba mejkapu. Na vyhladenú pleť ho nepotrebujete toľko, pretože sa nanáša jednoduchšie, netreba ho vrstviť a tiež dlhšie vydrží. Ako dôkaz uvádzam fotky. Na prvej fotografii je mejkap nanesený na nevyhladenú pleť, na druhej fotografii je mejkap v kombinácii s Fix & Perfect Pro.



























Moje hodnotenie výrobku podľa stupnice:

Textúra: veľmi ľahká
Krycia schopnosť: žiadna, ide len i podklad, no čiastočne dokáže eliminovať rozšírené póry
Výdrž (v kombinácii s inými kozmetickými výrobkami): výborná, či už ide o očné tiene farbu na líčka alebo mejkap (9 - 12 hodín)
Celková spokojnosť: 7 - naozaj sa nehodí na pleť s akné, môže ho zhoršiť, no ako podklad pod očné tieniky ho určite celkom slušne využijem
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes