Pupa Milano a vypaľované očné tiene Luminys

Koncentrát nádherne pestrých pigmentov, perlové čiastočky a to všetko pripravené na použitie s príjemným latexovým aplikátorom v jedinej malej škatuľke. Také sú očné tiene Luminys - zástupcovia generácie kvalitných vypaľovaných očných tieňov značky Pupa Milano, ktoré zakaždým prekvapia trendovými farbičkami.


Nerada používam originálne aplikátory v tienikoch akýchkoľvek značiek, no tento sa vyslovene hodí na svoj účel. Dá sa s nim líčiť nasucho i namokro, pretože nenasáva príliš veľa tekutín, čo by v prípade mokrého líčenia pôsobilo kontraproduktívne.

Tiene sú veľmi kvalitné a vždy splnia, čo sa od nich očakáva. To mám na nich najradšej. Neznášam, ak si kúpim výrobok podľa farby a efektu a už po pár použitiach vykazuje úplne iné vlastnosti (napríklad stráca lesk, alebo už neobsahuje rovnaký odtieň či trblietky). V prípade Luminys vždy viem, za čo platím. To čo je v obale bude rovnako vyzerať na štetci a rovnako aj na viečkach. S Luminys nadobudnete pocit, že držíte v ruke zázračný mešec z rozprávky. Ani pri 2,2g obsahu sa prakticky nemíňajú.

Mojim úplne prvým bol odtieň 05 - nádherne trblietavý tienik telovej farby. Hoci farby striedam ako taký chameleón a každý deň som pri inej farbičke, s týmto som sa vydržala líčiť úctyhodné dva týždne bez prestávky. Až kým neprišla moja sesternica a nezabavila mi ho, čo sa jej ani nečudujem. Je sa tiež musím prekonávať, aby som nevykúpila celý obchod.



Ale poďme teraz k líčeniu. Mokré líčenie neskúšal každý a nie každý si na to aj trúfne. Predsa len, chce to istú dávku cviku. Keď som v predošlom článku písala o vode, nemyslela som to doslovne. S vodou by sa akékoľvek vypaľované tieniky miešať nemali, pretože sa do nich môžu zaniesť baktérie a tým sa celý výrobok akurát tak znehodnotí. Ideálne je použitie prípravkov vo forme spreja, ktoré fixujú mejkap (napríklad Fix+ sprej od MAC).

A tu máme naše tieniky.
Prvý obrázok:
duo tiene z kolekcie Very Vintage (02) a duo zo sady Luxury Eyes (08)

Druhý obrázok:
mono tieň - stála klasika (09) a tienik z rady Folk Waves (302 - Satin)























































Na záver ešte jedna rada.
Chcete vyskúšať mokré líčenie a nechce sa vám investovať do špeciálnych prípravkov? Ja mám dobré skúsenosti aj s pleťovými vodami bez alkoholu. Osvedčil sa mi jemný očný odličovač s rumančekom od Yves Rocher, micelárna voda La Roche Posay aj micelárna voda Avéne. Voľnopredajné očné kvapky (napríklad Visine alebo Ophthalmo Septonex) padnú vhod pre citlivé očká nositeliek kontaktných šošoviek.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes