Pečené každej žene na mieru

Nehovorím o zákuskoch ani keramike. Reč je o kozmetike. Pre veľa ľudí je výraz "baked eyeshadow" ešte stále španielska dedina. Ženy nevidia rozdiel medzi vypaľovanými očnými tieňmi a tými úplne bežnými. Ozvali sa aj hlasy tvrdiace, že svetlé vypaľované tiene nie sú hodné nákupu, pretože ich na viečkach takmer nevidno a ako také nie sú ani kvalitné.


Veľa ľudí nikdy nepochopí plný potenciál vypaľovaných tieňov. Drvivej väčšine tieniky neukážu svoju krásu, pretože ich tajomstvo spočíva v aplikácii a s tou sa nie každý rád pohrá. Táto technológia výroby nemá tiene urobiť neviditeľnými. Činí ich akurát odolnejšími, variabilnejšími a to všetko pri minimálnom použití parabénov a iných konzervantov. Tak si to teda rozoberme.

Už na prvý pohľad si každý všimne, že čiastočky nie sú rovnako veľké a často ani rovnako farebné. Mnoho výrobkov pripomína mesačný povrch, ktorý tvorí viacero farbičiek "spečených" do jedného celku. Tým sa získa neobvyklá trvácnosť a jemná konzistencia.

Ďalšou zvláštnosťou je možnosť použitia nasucho i namokro. Niektorí výrobcovia budú namietať, že to isté je možné aj s ich bežnými tieňmi, no nie je to tak celkom pravda. Častým kontaktom s vodou bežné tiene tvoria hrudky a tvrdnú, čím sa samozrejme stávajú nepoužiteľné.

Kým bežný tienik rovnakej gramáže použijete niekoľko krát, tento vám vydrží dvakrát dlhšie. Je totiž viac stlačený, omnoho jemnejší a nemusí sa toľko vrstviť. Ja som niektoré načala už pred dvoma rokmi a ani pri častom používaní nebádam, že by z nich niečo ubúdalo.

Najväčším benefitom je to, že s tým istým tieňom vyčaríte dva úplne odlišné vzhľady. Pri aplikácii nasucho sú tieniky pevné a za mokra majú skôr krémovú konzistenciu. Za sucha dosiahnete saténový vzhľad, mokrá aplikácia dodáva viac jasu a necháva viac vyniknúť metalické čiastočky. Suchá aplikácia zaručí jemné a elegantné farbičky, s navlhčeným aplikátorom dosiahnete dramatický vzhľad a hlbší farebný efekt. Vypaľované tiene sú trvácnejšie a tiež viac odolné vode.

Tienik môže použiť úplne každý, pretože tento univerzálny produkt sa hodí ženám s akýmkoľvek typom i farbou pleti. Ja vám ho rozhodne odporúčam.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes