Moja milovaná značka - Pupa Milano

Mala som 18 rokov, keď sa mi do rúk dostal jeden nemenovaný módny časopis a v ňom ma upútala zaujímavá reklama na sadu líčidiel. Na tú dobu boli dosť odvážne, pretože vyzerali ako hračka a vtedy mala väčšina kozmetiky úplne obyčajný dizajn. No kozmetika Pupa nie je obyčajná a nie je ani hračkou. Teší sa mimoriadnej obľúbenosti aj vďaka svojej kvalite.


V úvode spomínaná reklama zaberala celú stránku a bola na nej krásna žena v nádherných červených šatách. Tvárila sa nevinne ako dieťa a za sebou ťahala na šnúrke kozmetický set Sonnolone značky Pupa. Odvtedy sa mi táto značka automaticky spája so skvelým dizajnom, ktorý ma stále baví a zakaždým ma dokáže príjemne prekvapiť.

Najviac ma udivuje tá farebnosť. Nech už svetlo sveta uzrie akákoľvek kolekcia, nikdy sa nepodobá na tú predošlú. V iných značkách je šedá šedou, no tu má šedá a každá iná farba toľko podôb, že by z toho žasol aj maliar.

Rok 2008

Veľmi nepoznám históriu značky, ani všetky kolekcie. Hoci verím, že by bola istotne zaujímavá, začneme zimnou kolekciou Blue Queen z roku 2008. Ako už vyplýva z názvu, prevláda modrá, ktorá bola tej zimy naozaj in. Výrobky sa krásne trblietali, aby urobili ženu zmyselnou vo svetle reflektorov a hitom bol trblietavý prášok na tvár i dekolt.

















Rok 2009

Jar prišla s veselou explóziou farieb v kolekcii Plastic Shine, ktoré farebne pripomínali rozkvitnuté jarné kvety. Pupa prišla s novou technológiou "baking", vďaka čomu si tieniky získali neobvyklú trvanlivosť a ešte príjemnejšiu textúru.










Piesočné duny a príroda v oázach. Pestrosť vystriedali tlmené etno farby a la "Sahara" letnej kolekcie Etno Chic inšpirované prírodou ako návrat do retro éry.

Prírodný štýl neskôr nahradilo niečo oveľa odvážnejšie. Kto chcel pútať pozornosť, pre toho boli líčidlá Gorgeous Holiday v zlatých a čiernych tónoch priam stvorené.


















Rok 2010

Nič nevydrží večne. Odvážne farby opäť vytesnili pastelové farby poletujúcich motýlikov Comtemporary Butterfly sťaby navrhnuté pre romantické ženy. Tieniky takých tónov by akiste dokázali rozveseliť aj srdce smutnej princeznej.



















Ako sme si mohli v móde dávno zvyknúť, každú jemnosť vystrieda rebelstvo a glamour štýl. Také bola aj kolekcia Rebel Chick s trblietavými jasnými očnými tieňmi a výstredne tmavými rúžmi, ktorú obohotil aj páperovo jemný štetec s trblietavým práškom na celé telo. Po nej prišla kolekcia horúceho leta v už spomínanom štýle glamour - Sunset Glam. Tá mala prirodzene zvýrazniť opálenie a konkurovať modrej letnej oblohe.



































Napokon sme sa šťastne vrátili o niekoľko rokov späť do obdobia baroka k púdrovým farbám prostredníctvom Baroque Couture. Veľmi ženská a sofistikovaná kolekcia v zaujímavých a tajomných farbičkách dodala i tej najobyčajnejšej žene pocit vznešenosti.



















Rok 2011

Ale teraz už späť do súčasnosti. Rok 2011 najskôr priniesol záplavu tých najbláznivejších farieb, aké si dovtedy človek vedel predstaviť leda tak na oblečení. No Pupa prišla s kolekciou Color Pop a farby sa odrazu ocitli na nechtíkoch, očných viečkach a dokonca i riasach. Keď dúha, tak všade.














Potom si pani móda do svojich služieb povolala striedmosť v podobe obnoseného štýlu, ktorý sa odrazu stal veľmi módnym a obzvlásť obľúbeným u mnohých módnych návrhárov. Tí priam začali chŕliť rôzne kreácie, kde sa obnosené, staré a lacné spájalo s novým a drahým materiálom. Čo sa dalo čakať, ani Pupa nemohla byť pozadu a prišla s Very Vintage.














Leto nám spríjemňovala kolekcia Blue Paradise v modrých farbách morskej lagúny. Kto ešte nebol v raji a miluje opaľovanie i modrú farbu v každej podobe, nech sa páči. Tu ju nájdete všade. Aj vychytávka kolekcie - telový olej s jemnými trblietkami - si nájde svoje miesto u každej "bohyne pláže". Príjemne (a pritom úplne prirodzene) sa leskne a výhodou je aj ochranný faktor SPF 10. Posledné kusy sú zatiaľ v predaji v obchodíkoch Pupa, no rýchlo sa míňajú. Neodporúčam čakať.














Už v jeseni začali návrhári doslova šalieť s farbami jesene a každú farbu poznačili jesennou prírodou. Hitom sa stala hrdzavá farba, ktorú sme mohli vidieť úplne všade. Na nechtoch, oblečení, vlasoch. Ani kolekcia Folk Waves neostala pozadu. Všetky dovtedy svieže farby dostali hrejivý hippie nádych slnečného počasia, ktoré bolo túto jeseň mimoriadne prajné. Čo sa týka tienikov, vybrať sa dalo medzi perlovými a saténovými odleskami.














Ste spoločenský typ? V takom prípade sa váš výlet do spoločnosti prakticky nemôže uskutočniť inak ako s luxusným líčením Golden Casino - dámami mimoriadne obľúbenom štýle, ktorý sa po rokoch konečne dočkal návratu. Kolekcia je stále v predaji a momentálne sa dá zohnať s príjemnou 30% zľavou. V hlavnej roli sú oči, ktoré zvýraznice nádhernými zlatými odtieňmi a falošnými riasami. Samozrejme, netreba zabúdať na plné a zmyselné pery žiariace perlovým leskom.














Neviem ako vám, no mne sa značka Pupa mimoriadne páči, pretože len s ňou sa môžem cítiť ako pravý chameleón. Každú chvíľu vyzerám inak a môžem sa donekonečna hrať s farbičkami... je skrátka vhodná pre každú ženu, ktorá nezabudla, aké je to byť dieťaťom.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes