Trošku výstrednosti na leto

Na leto sa mi zažiadalo nosiť niečo, čo nemá každý, preto som siahla do svoje šperkovnice a vytiahla z nej môj obľúbený kúsok. Tento náhrdelník som urobila už dávnejšie za účelom účasti v jednej súťaži, no bola vtedy pokročilá jeseň a vonku bolo chladno. Už sa nedal veľmi nosiť. Teraz je ten správny čas.



Môj nápad mal pripomínať tečúcu vodu a prírodu, nuž mi napadlo vytvoriť vlny, v ktorých plávajú rybky.

Vo vode pláva veľký list, na ktorom sedí vážka. Vo vode z bielých a belasých vlniek tiež nájdete zopár kvietkov, ktoré "akože" strhol prúd vody so sebou, aby to bolo trošku zaujímavejšie.


Moje dielko je vyrobené z drôtu, strieborných komponentov a rokajlu. Ako dekoráciu som použila korálky v tvere rybičiek a kvietkov. Telo vážky je z nitu, na ktorom sú navlečené korálky rôznych tvarov, akurát som som vážke ešte musela dolepiť očká.

Kombinácia bielej, tyrkysovej a smaragdovo zelenej farby je zámerná, pretože v lete všetko žiari. Už sa teším, ako zažiarim ja, keď sa svojim kúskom pôjdem popýšiť do spoločnosti.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes