Kto je Bridget a kto je Veronika?

Som guľatá a ešte stále nevydatá žena, ktorá bude mať už čoskoro na krku tridsiatku. Dá sa povedať, že som v mnohých ohľadoch vernou kópiou Bridget. Ale niežeby ma to trápilo. Naopak. Ja si svoju inakosť užívam. Užívam si svoje drobné úspechy a pokroky, teším z maličkostí a svoje mindráky si hravo dokážem vyriešiť aj sama. Prečo som si teda vybrala takýto názov pre svoj osobný blog?



Bridget je tak trošku nevychovaná, citlivá a hlavne je to žena typu "neriadená strela", čo sa na mňa dosť podobá. Obidve máme svojský vkus a pomerne neštandardné vzťahy s okolím, pretože sme niekedy až príliš úprimné a chceme zaujať, hoci aj netradičným spôsobom.


Znamenie filmovej hrdinky nepoznám, no ja (typický blíženec) som zrejme do vienka dostala podobné vlastnosti ako má Bridget. Do všetkého sa vrhám "po hlave" a nerozmýšľam, či danú vec zvládnem alebo nie. Ani pre mňa nie sú neúspechy tragédiou, ale výzvou niečo zmeniť. Možno ma na chvíľku vyradia z hry, no potom sa otrasiem, utriem slzy a kráčam ďalej na svojej ceste životom.

Aj ja mám svoje splniteľné sny. Chcem sa stať štíhlejšou, o niečo krajšou a chcem dosiahnuť úspech v práci, ktorá ma (zatiaľ) našťastie baví. Viem, že v mojom prípade je chudnutie behom na dlhú trať (ak by sa mala dĺžka trate merať snahou, tak ja som potom bežkyňa už minimálne desiateho maratónu), tie moje "tuningy" mi veľa na kráse nepridajú a sedenie nad knihami či počítačom mi ničí zrak, ale robím to všetko pre seba a pre svoju budúcnosť. Nie každý môže byť bohatý, múdry, krásny a slávny, no ja sa o to aspoň denne snažím.

Ako typické bacuľky, ja i Bridget denne riešime oblečenie, diéty, kozmetiku a mužov. Svoje pokroky či poklesky si zaznamenávame, len ja som si namiesto denníka zvolila inú formu - blog. Verím, že tento môj "online zápisník" môže byť pre niekoho istým druhom motivácie či inšpirácie, alebo dokonca spôsobom, ako nerobiť chyby. Budem nesmierne rada, ak vám budú zverejnené informácie osožné, pretože to je skutočný účel tohto blogu.

Prajem vám príjemné čítanie.

Veronika Jančová
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes