Novinky v sieti DM drogérie

Dávno sme nemali žiadne novinky na tomto blogu a priznám sa, že ja som tú kozmetiku v poslednej dobe ani veľmi nesledovala. Toľko trápenia s tým nešťastným notebookom... Ale hrozba je zatiaľ zažehnaná. Idem teda prezradiť, že máme nejaké novoty a poviem vám dopredu, že je to opäť paráda. Máte sa na čo tešiť. :-)


Značka Alverde prináša limitovanú edíciu dekoratívnej kozmetiky, ktorú nazvala Colourful Paradise. Paletka farieb sa celkom hodí do džungle, alebo ak sa do divočiny nechystáte, čo predpokladám, že skôr nie, tak aspoň na letnú dovolenku. Sú to také etno-farbičky v prírodných tónoch, ako celá dekoratívna kozmetika Alverde. U Alverde nehľadajte žiadne "kikirikí" farby. Výrobca používa farbivá výhradne prírodného pôvodu a vo veľkej časti produktov nenájdete nič zo živočíšnej ríše, čomu by sa mohli potešiť vegáni a tí, ktorí sa hrozia, že by v očnom tieni mohli mať farbivo z nejakého pomletého chrobáčika. ;-) Ja už teraz poškuľujem po tom mozaikovom zázraku a vidím sa, ako ho používam ako bronzer, lícenku i očný tieň.


Balea nám tento mesiac opäť dopriala hody. Už v mesiaci August by sa mali v obchodíkoch objaviť tieto rady:

Pre vaše ručičky je tu niečo veľmi voňavé, že budete mať chuť to ísť rovno vypiť. Ide o mlieko na ruky, ktoré môžete používať po umytí za 1,95 EUR. Ja som takto skôr na krémy, ale tejto vôni malín a citrónovej trávy sa odolať nedá. To je už neviem koľký produkt z DM-drogérie, ktorý používam nielen ako kozmetický produkt, ale tiež ako aromaterapiu. Viete si to predstaviť? Mám ho na stole a stále ho otváram. Chudák vrchnáčik... Inak na tom nie je ani mydlo s vôňou (údajne) dule a divej ruže. Bude stáť 1,35 EUR. Mne tá vôňa trošku pripomína cukrový melón s ružou, lebo dulu nepoznám, ale môže byť. Teraz si spravím zásoby, ale asi budem plakať, až raz prestane Balea tieto dve veci vyrábať. Čo len budem potom ňuchať? :-(
Ďalej pribudne sprchovací gél s jablkovo-medovkovou vôňou za 0,99 EUR. Či pôjde len o parfum, to zatiaľ netuším (musím zistiť), ale ja si myslím, že i na skutočný výťažok z medovky príde. Tento gél doma nemám, ale viem si predstaviť tú sviežu vôňu jablka, ktorá sa spája s citrusovým tónom medovky. Okrem gélu čakajte aj telový krém s marhuľovou vôňou. Hádam, že tento krém bude určený na suchšiu pleť a teda som rada, že mi na test neprišiel. Asi by som ho veľmi nevyužila. Ale dámy, ktoré majú suchú pleť so sklonom k dehydratácii, tie si ho užijú. V kréme bude akiste marhuľový olej, ktorý je výživný, obsahuje veľa vitamínov, nie je mastný, ale aj tak dobre premasťuje. Značka tento olej používa rada. Už som ho videla vo viacerých produktoch. Krém vyjde na 3,19 EUR.

Dobrým kandidátom na vylepšenie obsahu môjho budúceho nákupného košíka by mohli byť aj tieto toniká za 3,09 EUR. Píše sa, že je to fluidum, čo by malo slúžiť namiesto krému, ale podľa mňa to bude niečo medzi krémom a tonikom. Aspoň tak to vyplýva z účinkov, ktoré sú oživujúce a osviežujúce. Presne to robia toniká s pleťou. Zelené fluidum má byť na osvieženie pleti a tým pádom aj potláčanie tvorby mazu, čím bráni lesku pleti. Dobrá vecička na leto pre tých, ktorým sa pleť mastí. Ružové je (už podľa obrázku) na oživenie farby. Hodiť sa bude pre pleť, ktorej chýba zdravá farba a javí sa ako zašednutá, nudná. No najskôr ešte pôjdem do obchodu omrknúť to zloženie. Ak by sa mi veľmi páčilo, nebudem váhať. Veď tá cena je ľudová!

No a posledným prírastkom do rodinky Balea je tento gél po holení Sensitive za 3,19 EUR. Jeho balenie sa nápadne ponáša na penu na holenie, ktorú používa moja sesternica. Nedávno sme o nej spolu rozprávali, lebo holenie niektorých partií je pre mňa doslova nočná mora. Nohy už neholím, tvár tiež nie (mám olej na odstránenie chĺpkov z Jannine), ale na depiláciu podpazušia a okolia bikín si stále netrúfam a asi sa to tak skoro nezmení. Lenže po žiletke mám strašné vyrážky a na to by mi práve mala pomôcť tá pena. Minule som si ju chcela kúpiť, ale nebola. Tak toto by mohla byť druhá pomoc. Až nabudúce pôjdem na nákup, vezmem si penu i tento gél. Keď pena pomohla sesternici, ktorá má rovnako citlivú pleť ako ja, potom istotne pomôže aj mne. Mimochodom, zloženie peny sa mi páčilo. 

Ebelin je značka, ktorú zatiaľ nepoznám až tak dôverne. Myslím, že som kedysi z nej nejaké hygienické potreby (tuším vreckovky) a dajakú bižutériu mala, ale to už bolo dávnejšie. Teraz mi bola daná šanca spoznať značku bližšie cez túto novinku v podobe peelingových tampónov, tak sa aspoň zoznámime. Tampóny sú z čistej bavlny a majú na jednej strane také drapľavé výstupky. Už som jeden použila a chystám o tom článok, ale nejdem dopredu prezrádzať, ako test dopadol. Budete si musieť chvíľku počkať. Na blogu ho však nájdete už čoskoro, takže žiadny strach. Cena tampónov bude 1,59 EUR, takže opäť nič, čo by vás malo finančne zruinovať. Podobne ako Alverde a Balea, Ebelin je tiež produktový rad vyrábaný exkluzívne pre DM drogériu v Nemecku, ktorý už na prvý pohľad budí dojem kvalitného tovaru. 

Autorom fotografií je značka DM drogerie markt, s.r.o. a moje vlastné fotografie tampónov, mlieka na ruky a sprchovacieho gélu uvidíte v ďalších článkoch. Otestovala som tiež mlieko na opaľovanie, osviežujúci sprej a práve som chcela vyskúšať novú masku, ale fotoaparát sa asi urazil. Čakám každú chvíľku zásielku s novým fotoaparátom, s ktorým fotenie už nebude taká drina. Možno to "tuší" a tak si zrejme povedal, že mi tie posledné dni nespraví radosť a nezapne sa vtedy, keď chcem ja. Musím počkať, až bude on mať náladu fotiť.  Ach jaj... tá technika. Nech ten balík čo najskôr dorazí, inak mňa porazí. :-)

Keby ma náhodou do zverejnenia ďalšieho článku trafil šľak, tak vám pre istotu radšej s predstihom oznámim ešte jednu novinku. Viete, že značky Balea, Alverde a Denk Mit získali nedávno ocenenia za produkty? Čomu sa veľmi teším je, že k cene prišiel olej na poškodené vlasy Balea Professional, o ktorom som na tomto blogu písala a pochválila ho. Podľa mňa si cenu zaslúžil. Čo si myslíte Vy? Už ste ho vyskúšali?
ZDIEĽAJTE:

2 komentáre :

  1. chjo, takéto články ja môžem :) Rovnako ako Baleu aj Alverde :) Tá dekoratívka vyzerá zaujímavo...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, budem sa musieť menej flákať a viac písať o novinkách. :-) Už dávnejšie chcem, ale keď nemám k tomu aj vlastné fotky, je to také o ničom. Ešte aj do tej poslednej súťaže ma musela sesternica fotiť mobilom, lebo tá moja šialená mašina štrajkovala. Ale to by sa mohlo skoro zmeniť, až konečne prinesie kuriér ten nový fotoaparát. Ja už sa neviem dočkať.

      Odstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes