Poslanie: Bioderma bloggerka

S rešpektom som sledovala návštevnosť ich blogov. S nadšením som čítala ich články a nevedela sa dočkať nových. A teraz som ich mohla všetky konečne stretnúť osobne. Kde? Predsa na Bioderma víkende v Tatrách. A prečo ich sledujem? Lebo majú štýl a teraz som sa mohla presvedčiť na vlastné oči, že tie baby sa na nič nehrajú.


Neviem prečo, ale najviac som si rozumela s touto štvoricou. Možno to bolo aj tým, že sme vyšli spoločne na Solisko a teda máme spoločnú záľubu v krásnej prírode. Možno aj preto, že sú také veselé. Ťažko povedať. No jedno je isté. Určite ich chcem opäť vidieť a verím, že aj ony mňa.


Zľava: Soňa, Eliška (alebo Eli), Monika a Lucka

Bola by však škoda nepredstaviť úplne všetky, lebo každá z našej bloggerskej partie má niečo, čo je hodné obdivu. O svojich zážitkoch som už napísala, teraz sú na rade ony. Pár mien som spomínala v minulom článku a aj som zverejnila našu spoločnú fotku. Teraz prišiel čas predstaviť ich jednu za druhou, aby ste vedeli, prečo máte sledovať ich blogy. Nie je to len preto, že všetky milujú značku Bioderma a vo veľkom o nej píšu. Ide o to, ako píšu a to hlavné - aké vlastne sú.

Začnime Ikou. Frederika nosí kúsky, na ktoré by som sa ja osobne nikdy neodvážila ani keby som mala takú postavu ako ona. Vie ich spolu citlivo zladiť a vytvoriť outfit, ktorý je buď vrcholne elegantný alebo sexi, no nikdy príliš vyzývavý. Mladé dievčatá si zvyknú dávať hlboké výstrihy, aby upútali, ale Ika nie. Ona používa ženské zbrane tak, aby nebola vulgárna a to sa mi na nej páči. Jej outfity sa budú páčiť aj vám. Pozrite si ich na jej blogu Blooming Flowers.


Eli a Frederika

Eli, Zuska a sestry Zuzka s Veronikou - sú veľmi príjemné osôbky, čo sa dalo čakať už podľa ich štýlu písania. Ich blogy navštevujem veľmi rada, lebo ten spôsob, akým píšu, je mi veľmi blízky. Blogy sú po dizajnovej stránke dokonalé a majú ich prehľadne usporiadané, čo je obrovské plus, lebo na niektorých blogoch musí človek klikať jedine na archív, čo je zdĺhavé. Milujem, keď má blog záložky. Keď hľadám nejaký článok u týchto kočiek, nájdem ho raz dva. Neviem, ako nazvať to ich písanie, možno by som povedala, že je to taký odľahčený štýl, lebo sa to príjemne číta. Žiadne premúdrené výrazy, nemusím si pri čítaní robiť pauzy a loviť v pamäti termíny. To ja určite nemôžem povedať o každom blogu. Niekedy si prečítam článok a na konci ani neviem, o čom bol, lebo sa naň nedokážem sústrediť. U týchto kočiek to nehrozí. Zhĺtnem ho od začiatku až do konca a keby ste sa ma aj zajtra opýtali, čo v ňom bolo, pravdepodobne budem vedieť.

Eli píše parádne články o dekoratívnej kozmetike a aj to všetko vie pekne nafotiť. Osobné skúsenosti podáva pre mňa super formou, ktorá pritiahne čitateľky všetkých vekových kategórii. Keď čítate jej články, nadobúdate dojem, že je veľmi sympatická osoba a že si svoju prirodzenú krásu vôbec neuvedomuje. A zdanie neklame. Je to rozumná, rozvážna, skromná a veľmi milá mladá žena. K nej na blog AllIknowaboutcosmetics chodím už dlhšie (hoci som ju doteraz osobne nepoznala), navštevujem ho asi najčastejšie a prečítam si úplne všetko.

Zuska vie taktiež veľmi obratne narábať s fotoaparátom i slovom a na jej blog Purpurová Lastovička chodím nielen kvôli klasickým článkom o všetkom možnom, ale tiež pre jej úžasné recepty v rubrike DYI. Niečo podobné (Pre šikovné rúčky) má aj na FB. Keď si myslím, že som už videla každý dobrý nápad na svete, u Zusky hneď zistím, že som sa mýlila. :-) Neviem, kam ona chodí, že vždy vyňuchá také fajn tipy.

U Nikavero a LadyZet ma taktiež baví tá rôznorodosť. Tie baby si poradia so všetkým. Raz píšu o bytovom dizajne, potom si vyrobia nejaké doplnky a hneď na to sa parádne nalíčia... Jedna má na starosti blog po dizajnovej stránke, druhá zasa viac píše. Ich spoločným dielom je úžasný blog Gioia di Vivere. Vidno, že si ako sestry skvele rozumejú a sú strašne sympatické. Teda aspoň ja som ich tak vnímala. Žiadna pretvárka, skromnosť a vždy dobrá nálada - ich neklamné znaky.

Čo ma ešte na ta tejto štvorici fascinuje? Všetky 4 sú prirodzene krásne aj nenalíčené a tie ich vlasy... paráda. Zuzka s Veronikou majú krásne vlnité vlasy a Eli so Zuskou ich majú zasa krásne hebké a lesklé. Normálne závidím a čakám, kedy sa konečne spamätá aj to moje vrabčie hniezdo. Hneď po návrate z Tatier som vo veľkom začala použíať masky. :-)


Veronika a Zuzka, zdroj: Monika (Monica in Essence)


Vľavo je Zuska, napravo Lucka alias Lučiak

Sestričky Marry a Missy považujem za expertky na líčenie a účesy. Ja sa vôbec nečudujem, že sa tí muzikanti v Kolibe točili prevažne okolo nich (a potom okolo Lucky, ďaľšia kočka). Ešte aj na wellnesse vyzerali tip-top. Asi mali vodeodolný mejkap, lebo nič z toho, čím prešli, im ani trošku nevzalo z tej parády. Alebo sú také profíčky, že sa vedia tak rýchlo upraviť, čo je tiež možné. Keby som chcela na svojej hlave a tvári vytvoriť to, čo ony, tak sa chúďa Sonička (moja spolubývajúca) ani nedostane do kúpeľne. :-) Ich líčenie na stretnutí bolo skôr výraznejšie (zrejme milujú dymové líčenie), no z blogu Lipstick Jungle som zistila, že im pristane úplne všetko. To musíte vidieť, preto sa tam určite choďte pozrieť. Mám však žiaľ len jednu fotku, na ktorej sú obidve a nie je to práve vydarená fotka, lebo ich tam ani nevidieť celé. Neskutočne ma hneval fotoaparát a väčšinu záberov som urobila mobilným telefónom, preto som si dovolila použiť aj výrez z ich fotky, nech ich vidíte celé.



Keď už sme pri Soni, tak to je žienka do pohody. Úprimná a otvorená (o čom som sa presvedčila aj cez jej komentáre na svojom blogu :-p ), no milá, bez afektov a vždy sama sebou. Boli sme spolu ubytované aj na izbe a ešte aj na Solisko sme si vyšli. Ako som neskôr zistila, obidve sme zimomilné, inak sme každá iná. Ako sama hovorí, v jednoduchosti je krása. Zatiaľ čo ja sa líčim výraznejšie, ona sa líči jemne, ale jej to pristane práve tak. A aj nenalíčená môže byť. Zatiaľ čo ja som odlíčená vo wellnesse svojim zjavom strašila (mala som dosť zmiešané pocity, lebo odlíčenú ma bežný smrteľník nevidí), ona veru nie. Jej postrehy si prečítate na blogu BeautybyBellatrix.


Vľavo je Soňa, vpravo Peťa

Peťa a Katka majú nos na vychytávky. Peťa vyňuchá každú novinku v kozmetike a aj každú súťaž. Je aj Rimmel agentkou ako ja, čom som videla na jej blogu, tak používame aj podobné kozmetické kúsky, čiže sme sa mali cestou vo vlaku o čom baviť, len ona vie tú svoju kozmetiku lepšie používať. ;-) Choďte si pozrieť zopár článkov s recenziami na blog Petush Book a uvidíte.

Katka, tá je zasa viac na módu. Aj jej blog Diamonds Fashion je viac o móde než kozmetike. Isteže píše aj o nej, no ešte viac ju bavia outfity, módne prehliadky, štýlové doplnky a aj ona sama je šýlová. Z vlaku sme my všetky vystúpili utrmácané, poväčšine v športovom oblečení a Katka akoby prišla vrtuľníkom. Ani náznak únavy, dokonale upravená, suknička, čižmičky na nohách... a tak to má byť.


Naľavo je Zuska, vpravo Katka

Monika a obidve Lucky (aj Lucka, aj Lučiak) - to sú pravé dámy. Ani ony nikdy inak, než pekne upravené. Aj keď občas vyzerajú vážne, nenechajte sa pomýliť. Niekto mlčí, pretože nevie, no ony mlčia, pretože vedia a to teda dosť. Sú to skúsené bloggerky a až otvoria ústa, zistíte, že sú naladené na veselú nôtu a keď sa o niečo zaujímate, pravdepodobne to budú poznať.

Počas večere som sedela blízko Moniky a počúvala, ako rozpráva o kozmetike. Keby vás to zaujímalo, tak ona tak pútavo nielen píše na svoj blog Monica in Essence, ale aj rozpráva presne tak zaujímavo. Okrem bohatých skúseností s kozmetikou v rôznych cenových kategóriach (a verte, že sa naozaj vyzná, lebo poskúšala kadečo a má prehľad) má aj skvelý zmysel pre srandu. Nudiť sa s ňou určite nebudete. Jej blog je mojim druhým obľúbeným blogom.

Lucka, alias Lučiak (4. fotka so Zuskou), sa naozaj zdá tichá, ale pozor na ňu. Ju len tak neopijete rožkom. Čo sa mi na jej článkoch na blogu Viac štýlu páči je to, že je maximálne otvorená a vôbec sa nebojí kritizovať. Ja som sa nedávno pustila do kritiky tiež, čo ste si asi mohli všimnúť, ale priznám sa, že až takú guráž zatiaľ nemám. Ak pôjdete na jej blog, určite si pozrite články o spotrebovaných produktoch. Lucka tam bez okolkov napíše, čo si kúpi a čo nikdy. Užitočné rady k vášmu možnému budúcemu nákupu.

Druhá Lucka je zasa všestranná. Tá ani nemá blog. To je normálny ženský časopis v online verzii, kde nájdete úplne všetko. :-) Kozmetiku, vône, módu, súťaže, čo len chcete. Lucka nepohrdne žiadnou témou a ani náhodou nie je zaťažená len na tie drahé produkty. Vyberá si z každej kategórie, všetko okomentuje a podobne ako Lučiak, ani ona nebude pred vami ukrývať svoje názory. Kliknite na Isabelle.sk a môžete sa o tom presvedčiť aj na vlastné oči.


Naľavo Lucka, vpravo Monika

Aby som nezabudla, ešte spomeniem Katku, o ktorej som už písala tu. Nebola s nami celý čas, pretože mala naplánovaný víkend so svojim milým, ale aj tak som rada, že sa zastavila. Každý by pochopil, keby sa na nás vykašľala a ona predsa prišla. S ňou som v kontakte asi najdlhšie - už piaty rok sme obidve Rimmel agentkami. Katka sa vyžíva v testovaní kozmetiky a o testoch je aj jej blog Testujeme kozmetiku. O značke Rimmel píšu aj Peťa a Eli, no tie sú medzi nami agentkami relatívne krátko.

Kedysi si som myslela, že všetky dnešné ženy sú tuctové, rovnako sa obliekajú, rovnako sa líčia... skrátka ako cez kopirák. Teraz prídem do Tatier a nestíham sa čudovať. Mala som tú česť vidieť, ako fotografujú kozmetiku, okolie a ľudí, ako sa obliekajú, ako sa líčia. Mala som možnosť ich chvíľu počúvať a trošku lepšie spoznať. Každá je iná a každá krásna. Každá má svoj osobitý štýl, ktorý nejde napodobniť a každá je maximálne úprimná, čo sa v dnešných časoch, kedy bloggerky doslova žobrú o spoluprácu a do neba vychvaľujú každý darovaný kúsok, skôr raritou. Pokiaľ sa chcete inšpirovať, tu je rekapitulácia všetkých mien a adries blogov:

Frederika z Blooming Flowers
Katka z Diamonds Fashion
LadyZet a Nikavero Gioia di Vivere
Lucka (alebo Lučiak) z Viac štýlu

A ak chcete, pozrieť si môžete aj môj relatívne nový blog Awards4Beauty.

Mne už ostáva len dúfať, že od nich pochytím nejaké tie zručnosti. Veď do Tatier som šla hlavne preto, aby som sa od nich niečo naučila. Držme im palce, nech im nedochádza chuť písať a nech nám ešte dlho predlho spríjemňujú život svojimi článkami.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes