Maľujeme kozmetikou

V kufríku dve riasenky už len na dopoužívanie. Takmer minuté. Taktiež zopár leskov, lakov na nechty a iných vecí, ktoré až tak často nepoužívam, alebo ich mám riadnu zásobu. A do toho prišla na webe Rimmel.sk súťaž, v ktorej máme namaľovať obraz kozmetikou. Prečo nie? Trošku pomíňam kozmetiku a ešte si aj urobím niečo pekné do bytu.



V šuplíku sa mi už dlhšie váľalo jedno menšie maliarske plátno. Na obraz na stenu primalé, no na vyskúšanie zaujímavej techniky bude také akurát. Už len zájsť do spálne po nejaké tie šminkátka. Tak som sa do toho dala.

Ako prvé som vytvorila obrysy. Na tenučký štetec na očnú linku som dala trošku riasenky Volume Accelerator. Tvár by som za iných okolností orámovala telovou farbou, no táto bude vrhať tieň a preto si dovolím aj čiernu. Pery a nechty sú orámované leskom na pery Vinyl Gloss, ruka mejkapom Match Perfection.


Ideme na detaily. Beriem do ruky riasenku Volume Flash (už takmer minutá) a púšťam sa do detailov. Obočie rozšírim, urobím ten tieň okolo tváre, dorobím vlasy a očné zreničky.


Ani pery nie sú od macochy a teda ich základný tvar namaľujem rúžom. Schválne nefarbím celú plochu. Majú vyzerať ako naozajsné a skutočné pery sú lesklé. Takže na ne radšej použijem viac odtieňov a druhov líčidiel.


Teraz prichádza na rad pokožka. Všade, kde si myslím, že má byť najtmavšia, dám vrstvu mejkapu. Nechám chvíľku zaschnúť a potom cez tie isté miesta dávam nový nános, no ten už rozotieram smerom dovnútra. Tým vonkajšie partie ostanú o niečo tmavšie. Tou istou technikou sa snažím nafarbiť ruku a prsty.


Napadlo ma, že žena nemusí držať len štetec, ktorého rúčka je mimochodom vyfarbená lakom na nechty Cocktail Colour. Takže počkám, až lak zaschne a pustím sa do maľovania iných kozmetických pomôcok.


Na plátno pribudla namaľovaná riasenka Volume Flash Max, pridala som taktiež rúž Lasting Finish z kolekcie Kate Moss, no a ešte nezabudnúť na ten lak. Aby dáma nebola príliš bledá, tvárenka Match Perfection (ktorú sa mi mimochodom podarilo takto domrviť :-( ) dodala farbu. Miestami si maľba pýtala svetlé pastelové odtiene a tak časť štetca je namaľovaná strieborným tieňom. Očné dúhovky ako aj pozadie boli vymaľované modrými odtieňmi z Glam Eyes Quad tieňov. Tvár i oblečenie zvýraznil lesk Vinyl Max. Po ňom sa mi vlastne ligoce celý obraz.


Obraz som vám odfotila aj pri inom svetle, aby ste mohli vidieť jeho reálne farby. No a toto je moje malé dielko. Uvidíme, čo na to porota. Či sa im obraz bude páčiť alebo nie.


Ako sa môj obráz páči vám? Dali by ste sa aj vy na takéto maľovanie?
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes