Späť do práce (koláž)

Na oficiálnej Facebookovej stránke značky Rimmel (Rimmelky) sa nám objavila zaujímavá súťaž. Hrá sa o riasenku (zatiaľ sa ešte medzi nami Rimmelkami nevie, akú) a 3 výherkyne musia urobiť tri najkrajšie koláže na tému Späť do školy / Späť do práce. Doteraz pribudlo na stránku veľmi veľa pekných výtvorov, nuž mi nedalo neprispieť aj svojou troškou do mlyna.



Niežeby som nutne potrebovala nejakú novú riasenku. Koláž som vytvorila jednak preto, lebo ma to veľmi baví a tým druhým dôvodom je túžba robiť značke dobrú reklamu (aj preto sú na obrázku okrem iných aj moje vlastné fotografie). Ale aby som už toľko nekecala, tu je sľúbená koláž.


V koláži sú dva módne štýly. Jeden je pre ženy, ktoré sa rady obliekajú nápadne a ten druhý štýl je skôr nenápadnejší a jednoduchší. Ruka v ruke s módou kráča aj líčenie, ktoré som si odskúšala na kúsku papiera. Čiernobiele tváre (najväčšie obrázky koláže) sú prakticky moje skice, ktoré som vytlačila na A4 a potom namaľovala reálnymi líčidlami, ktoré sú vyobrazené vždy vedľa danej tváre. S výnimkou mejkapu a korektora (tie som z pochopiteľných dôvodov na papier nenatierala) som použila naozajstné rúže, riasenky (s tými mi to žiaľ až tak dobre nešlo), linky, tiene, tvárenky, bronzery a dokonca aj nechty sú nalakované pravým lakom. Potom som to všetko aj s výrobkami pofotila a výsledok už vidíte. Malá fotka líčenia je ako dôkaz, že s troškou snahy sa naozaj takto môže namaľovať každá. Stačí si vybrať štýl a nájsť k nemu "maľovačky". :-)

Keďže kontrasty sa zvyknú priťahovať (čo si môžete všimnúť aj na líčení modeliek, ktoré predvádzajú jednotlivé módne kúsky svetových návrhárov), najviac by sa mi nápadné kúsky páčili s jednoduchým líčením očí a výraznými perami (napravo). Ešte geniálnejšie by bolo doladiť farbu šiat aj s lakom na nechty a rúžom, ale to už je fakt len detail. Takéto líčenie sme mohli vidieť na módnych prehliadkach značky Cacharel. Veľmi podobne boli modelky namaľované aj u Diora, no tam dominovali skôr ružové (nie červené) pery. Niekomu by sa to mohlo takto páčiť viac, no upozorňujem, že jemne ružové pery + jemné a do hneda vytieňované oči sú nuda. Doplnila by som ich minimálne tvárenkou, ktorú som koniec koncov spomenula aj v popise líčenia.

Návrhy v neutrálnych farbách a jednoduchých strihoch by sa zasa hodili s nápadným líčením očí v štýle "Butterfly effect" (vľavo). Túto módu k nám priniesla prehliadka značky Jason Wu. Je jedno, aké farbičky zvolíte. Na prehliadkach síce prevažovali skôr modré a zelenkasté tiene, no ak k tomu pridáte záblesk ružovej alebo inej farby (napríklad Union Jack tieniky, ktoré môžete vidieť v spodnej časti koláže), určite nič nepokazíte. Hlavné je, aby vaše oči nikto neprehliadol.

Neviem, či sa vám bude dať dobre prečítať text v tejto veľkosti. Pokiaľ by ste teda mali nejaké otázky k jednotlivým vecičkám, smerujte ich do komentárov k blogu. Rada vám odpoviem.

Vážne mi nejde o výhru a ani neverím, že vyhrám. Medzi peknými klážami sa totiž ocitli aj koláže, ktoré boli vytvorené cez profi-aplikáciu Polyvore a teda vyzerajú naozaj profesionálne. Niežeby som mala niečo proti tejto aplikácii. Sama si tam občas kliknem, ak potrebujem nakopnúť. Ale vydávať koláž vytvorenú v programe za vlastné dielo a ísť s ňou aj do súťaže, to sa mi zdá naozaj pritiahnuté za vlasy... Čo už... nie každý uvažuje ako ja.

Riaseniek mám momentálne dosť a pokiaľ by som predsa len vyhrala, najskôr by som ju zrejme podarovala nejakej dobrej kamarátke alebo sesternici, nech aj ona vyskúša, čo je to skvelá kozmetika (a potom si od nej vypýtam názor, aby som ho mohla potom opäť zverejniť na svojom blogu). Ak by som nevyhrala, budem pevne dúfať, že aj motyka vystrelí a výherkyne (alebo výhercovia) budú mať minimálne podobný zámer ako mám ja. Potom ma už nebude mrzieť, akým spôsobom sa k výhre dostali... Ja by som dopriala kvalitnú kozmetiku naozaj každému, kto má seriózny záujem niečo pre to spraviť. Ale nie takým, čo chcú všetko len zadarmo a nemienia pre to pohnúť prstom.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes