Ako nohavičky zachránili šatník i moje stehná

Nosiť celý deň sukňu a prísť domov bez zodratých stehien, to je výzva pre nejednu ženu. Myslela som, že ide čisto o problém moletnejších žien a hovorila si: "Dokiaľ neschudneš, na sukňu zabudni". Až kým som nespoznala zopár štíhlych krások, ktoré sa taktiež rozhodovali, či budú platiť daň za pohodlie, alebo strávia deň v nohaviciach či silonkách. Celé zle. Ženy by nemali stáť pred takouto dilemou, keď je problém riešiteľný ani nie desiatimi klikmi myškou v e-shope Gizet.sk.



Nohavičky z obchodu http://www.gizet.skJa sama som vyskúšala viacero možností. Od legín a pančuchových nohavíc až po ich nožničkami skrátené verzie a šortky. Lenže nič z toho nie je úplne bez nevýhod. Pančuchy sa nenosia pohodlne, trhajú sa a všetko ostatné sa stáča po okrajoch a vyhŕňa. Oveľa lepším riešením je kvalitná spodná bielizeň siahajúca až na stehná, ak takú vôbec zoženiete.

(Ne)účinná ochrana stehien


Nohavičky typu "boxerky" sú v kurze. Výrobcovia ich šijú z priliehavých materiálov, zdobia ich krásnymi detailmi a dodávajú v desiatkach farieb i vzorov, lenže siahajú ani nie do štvrtiny stehien a to veru nestačí. Keď aj nájdete nejaké dlhšie, určite budú z čistej bavlny. Zoderú sa skôr, než ich stihnete trikrát oprať a aj pri najmenšom pohybe vás budú zlostiť. Ja tvrdím, že sú pohodlné a dobré, ale len na sedenie. Na naše pohodlie pri chôdzi sa veľmi nemyslelo. Na to pomyslela až pani Zuzana, ktorá nemienila len lamentovať, ale sa postavila k problému čelom. Navrhla exkluzívnu kolekciu vzdušných nohavičiek siahajúcich až do polovice stehien, ktoré držia tvar, nevyhŕňajú sa, sú pohodlné a hlavne chránia naše stehná. Celú kolekciu si môžete pozrieť a v prípade záujmu kúpiť v jej e-shope na tejto adrese: http://www.gizet.sk.

nohavičky Gizet

V sortimente je niekoľko druhov a farieb no spoločnou vlastnosťou nohavičiek je vzdušnosť, pružnosť, vyšší sed, kvalitný materiál a strih odskúšaný dámami rôznej telesnej konštitúcie. Pristanú každej postave, vyznačujú sa vysokým komfortom pri nosení a širokými možnosťami využitia pri plnej slobode pohybu.

Nohavičky ako záruka pohodlia


Ja som si z ponuky vybrala vzdušné čierne nohavičky Black Rose z elastickej luxusnej čipky a pohodlnej bavlny s prídavkom elastanu. Už na pohľad je jasné, že sa v nich snúbi luxus a krása s funkčnosťou. S prehľadom ukryjú väčšie bruško, opticky zmenšia zadoček a dodajú sebavedomie i korpulentnejším ženám, keďže im umožnia nosiť sukne i šaty a cítiť sa v nich fajn. Rafinovaná luxusná čipka s diskrétnym kvetinovým vzorom v sebe ukrýva francúzsky šarm, zmyselnosť a eleganciu, podčiarkuje ženskosť a rozhodne nenechá žiadneho muža chladným.

nohavičky Gizet a luxusná elastická čipka

Nohavičky majú vyšší pás a v ňom širokú gumu, ktorá nikde netlačí, neomína a ani sa nestáča. Predný i zadný diel je vyrobený z mimoriadne mäkkej, elastickej a na dotyk príjemnej bavlnenej látky s vysokou kvalitou spracovania. Nie je to ten istý materiál, aký sa používa pri bavlnených tričkách, ktoré sa hneď po prvom praní vyťahajú. Táto látka má vyššiu hustotu tkania, je mierne pružná a mala by čosi vydržať. Oba diely spája po bokoch elastická luxusná čipka, ktorá je taktiež príjemná. Ja som teda mimoriadne háklivá na všetky drsné materiály (vrátane krajky) a máločo moju pokožku neškriabe, no v modeli sa cítim výborne a budete ho milovať i vy.

nohavičky Gizet a ich pružná guma

nohavičky Gizet a ukážka zošitia predného a zadného dielu

Diely sú zošité plochým a pružným švom. Látka preto nikde neťahá. Aj vďaka čipke model jemne prilieha k telu, je vzdušný, fixuje spodné okraje pevne na mieste a bráni bavlneným dielom na vnútornej strane stehien, aby ich ťahali smerom nahor. To všetko samozrejme pri maximálnom pohodlí a diskrétnosti. Keďže mám čierny model, pod tenkými letnými šatami ho bolo samozrejme vidno, ale bolo to farbou, nie strihom. Silne preto uvažujem, že by som si zakúpila ešte jeden kus v staroružovej farbe. Ten presvitať nebude.

nohavičky Gizet a ich ploché švy

Už sa teším na moje dve sukne, ktoré sa tu na mňa usmievajú z vešiakov, na ktorých visia už niekoľko rokov a čakajú, až ich začnem nosiť. Konečne mám funkčný kúsok, ktorý aj napriek praktickosti vyzerá pekne a zacelil diery v mojom šatníku. Mať také pekné sukne a nenosiť ich, to je škoda. Ani vy neodkladajte svoje obľúbené kúsky. Kúpte si nohavičky podľa svojho štýlu (klasické, elegantné, športové) a noste všetko, na čo máte chuť. V e-shope pani Zuzany si určite vyberiete.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes