Top 10 (riasenky)

Svoju prvú špirálku som si kúpila asi v štrnástich. Pred 15 rokmi moje nároky neboli bohvieako vysoké. Či už boli čierne, hnedé (alebo neskôr dokonca modré), na tom nezáležalo. Úplne mi stačilo, keď mi riasenka nafarbila riasy tak, že boli vidieť. Dnes viem, že nie je riasenka ako riasenka.


Pri svojom prvom nákupe som bola bezradná. Postávala som v drogérii ako kôpka nešťastia a dúmala, čo vlastne potrebujem. Vtedy sa predávali len dva druhy, čo sa týkalo efektu. Buď som mohla riasy predĺžiť, alebo zhustiť, no nevedela som sa rozhodnúť, čo potrebujem viac. Moje nenápadné riasy potrebovali oboje a vybrať si v piatich značkách mi pripadalo úplne nereálne. Napokon som sa zašla opýtať svojej spolužiačky, ktorá mi poradila špirálku Rimmel. Voľbu som neľutovala a pri tejto značke som (až na niekoľko "kozmetických nevier") ostala dodnes. V rebríčku môžete vidieť, ktoré nevery sa vyplatili.
  1. Rimmel: Volume Accelerator
  2. Deborah Milano: Definite Volume
  3. Pupa Milano: Diva's Lashes (Maxi Volume)
  4. Rimmel: The Volume Flash Max
  5. Lóreal: Lash Architect 3D (na trhu už aj 4D, ale tú som ešte nemala)
  6. Max Factor: False Lash Effect
  7. Lóreal: Volumissime
  8. Astor: Air Max (Absolute Volume)
  9. Lóreal: Lash Intensifique (už sa asi nevyrába, ale bola mimoriadne dobrá)
  10. Rimmel: Glam Eyes
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes