Koniec (alebo prestávka) blogu Awards4beauty

 Koniec (alebo prestávvka) blogu Awards4beauty


Nepíše sa mi to práve ľahko, ale tento blog bude končiť. Ešte neviem, aká bude realizácia tohto môjho plánu a kedy sa mi podarí dopísať posledný článok, ale už teraz je jasné, že v tom nebudem pokračovať. Zrušila som všetky svoje spolupráce a nové ponuky odmietla tiež. Ešte si možno kúpim jednu podkladovú bázu pod očný tieň a končím s nákupmi i písaním. Je mi to veľmi ľúto, že v najlepšom musím prestať.

Neviem, či mi blogovanie nebude chýbať natoľko, že sa k nemu budem chcieť aspoň raz za čas vrátiť a nejakým článkom vás potešiť. Urobím tak na blogu NewBridget. Nechcem vám však nič dopredu sľubovať a ani písať, že budem publikovať pravidelne. Iba by som vás sklamala, keby to tak napokon nebolo.

Čo stálo za týmto mojim prehodnotením plánov? Trpké sklamanie a silné ponaučenie. Tí, čo ma poznajú, vedia, že moje sebavedomie balancovalo okolo bodu mrazu. Na jeseň minulého roka sa zásluhou pár skvelých ľudí, s ktorými mi umožnil sa stretnúť skvelý tím DM drogérie, na chvíľku dostalo do plusových hodnôt, aby teraz opäť mohlo spadnúť a klesnúť nižšie, než kedykoľvek predtým. Nemám viac síl a ani času zaoberať sa písaním, keďže mám pred sebou iné ciele. Viac o tom sa dočítate v článku na blogu NewBridget

Svoje rozhodnutie napísať posledné články a skončiť som už publikovala na FB a je nemenné. Dnes som si sadla k počítaču a pozerám svoj archív fotografií, ktoré som mala pre vás nachystané i rozpracované články, ktoré som vám sľúbila. Tých článkov nebude práve málo a ja ich uverejním všetky, lebo som vám dala svoje slovo a moje slovo platí. Keďže ich bude dosť veľa, vŕta mi v hlave otázka, či som vás mala vôbec dopredu takto informovať a nepočkať s tým. Ale prišlo mi férové vás na to upozorniť. Súčasne som považovala za svoju povinnosť informovať partnerov, s ktorými som spolupracovala, aby mi žiadnu novú kozmetiku neposielali a odmietnuť nové spolupráce, hoci niektoré sa mi fakt neodmietali ľahko. Takže teraz už viete pravdu a prišiel čas oznámiť, na aké články sa na tomto blogu budete môcť tešiť. 

Moje posledné články budú o tejto kozmetike:

Dr. Hauschka: zubné pasty Med Zahn (Med Zahn Sensitiv a Med Zahn Forte)

Kozmetický súboj: podkladové bázy pod očné tiene
Kozmetický súboj: ochranné krémy na ruky (Balea, Neutrogena + možno nejaký ďalší)
Sothys Paris: Homme energizujúci čistič tváre pre pánov
Karin Herzog: AHA Cream
Balea: krém na ruky s makadamiovým olejom
Balea: pleťová maska Mlieko a med regenerujúca
Balea: pleťová maska Jahody a jogurt uvoľňujúca
Ebelin: čistič štetcov a kefa na vlasy
Alverde: set telových masiel
Bioderma: Nodé šampóny
Bioderma: Sébium umývacia kocka
Bioderma: Sensibio očný krém
Bioderma: Atoderm Intensive krém na tvár a telo
Bioderma: Atoderm krémový sprchovací gél
Kallos: kondicionér LAB 35 Beach Mist
Kallos: šampóny proti lupinám
Weleda: tehotenský telový olej trošku inak
Weleda: masážny olej s arnikou
Weleda: rakytníkový vitalizujúci olej
Ziaja: Sensitive enzýmový peeling
Ziaja: Sensitive denný krém
Ziaja: Manuka Tree nočný krém
Ziaja: Manuka Tree adstringentné pleťové tonikum
Astor: Eye Artist očné tiene
Astor: Lift Me Up korektor a BB krém 10in1
Kozmetický súboj: objemové riasenky Astor
Kozmetický súboj: rúže Astor (Color Sensation vs. Color Last rúže na pery)
Kozmetický súboj: lesky L'Oréal Paris Caresse vs. Astor Perfect Stay 8H
L'Oréal Paris: Studio Secrets pigment pre mejkap
Kozmetický súboj: hydratačné séra (Avéne hydratačné sérum vs. Bioderma Hydrabio)
Yves Rocher: Pure Camille odličovač a tonikum 2v1
Yves Rocher: Comme une Evidence parfumovaná voda
(Naozaj) minerálny dezodorant?
Moje nové kúsky Pupa Milano, Makeup Revolution a Gosh
NYC: Color Instincts očné tiene
Sally Hansen: prípravky na spevnenie nechtov
Mincer Pharma: hydratačná maska ECO Innovation INTENSE FRESHNESS

- - - - - - - - -
Update 1.2.2015
Moje modro-fialové blues
Dermacol a moje obľúbené produkty
Rimmel London: moje nové a obľúbené produkty

3 články Dermacol (fixačný púder Invisible Fixing Powder, Brilliant Lip Gloss lesk na pery a Perfect Eyeliner očná linka) zlúčené do jedného, ktorý bude následovať po článku o líčení "Moje modro-fialové blues", ktorý týmto pridávam a bude sa volať "Dermacol a moje obľúbené produkty". V článku sú použité novinky od značky Rimmel, takže bude o nich jeden článok, aby som nahradila nejako tú stratu jedného článku a neukrátila vás.
- - - - - - - - -
Update 5.3.2015
Kvôli článku o podkladových bázach potrebujem urobiť prieskum. Ocením, keď mi vyplníte tento dotazníkJe to anonymné. Žiadne osobné údaje nepotrebujem. Potrebujem len určiť typ pokožky, druh vami najčastejšie používaných očných tieňov a čo sa vám najčastejšie deje s tieňmi. Potom je tam dlhočizný zoznam výrobcov a ich produktov. Zoradila som výrobcov podľa abecedy, aby ste nemuseli pracne hľadať. Tam si nájtete svoju bázu /bázy, zaškrtnete políčko s jej menom a do okienka "iné" napíšete v skratke svoju skúsenosť, čo ste si pri používaní všimli. Trebárs "Nedala sa mi používať s tieňmi XY, nedržali". Alebo mi môžete popísať skúsenosť aj ak, že mi pošlete email na adresu, ktorú vidíte na obrázku a je i na začiatku toho dokumentu. To je jedno. Ja budem len rada. Všetci ušetríme peniaze a možno sa aj naučíme, ako vychytať muchy tomu ktorému produktu. Veď keď ich doma máte, tak nech nestoja na polici, nie? :-)

Budete presmerovaní na dotazník na Google
- - - - - - - - -


Update 11.3.2015 - pridala som špeciálne pre vás tri články. Prvý kvôli tomu, lebo som vás chcela varovať, aby ste sa pri nákupe neunáhlili. Druhý som pridala len tak a tretí preto, aby som vám ukázala super značku. Bola by škoda nevedieť, že taká super paletka existuje.

Rimmel: Lasting Finish 25H Powder Foundation
Yves Saint Laurent: Very YSL Make-up Palette
Makeup Revolution: Protection Palette a štetce

- - - - - - - - -
Možno pridám ešte nejaký kozmetický súboj alebo jeden či dva články. Uvidíme. Nejdem dopredu prorokovať. Odkaz na tento článok nechám v bočnom menu a až bude niektorý produkt napísaný a zverejnený, link naň zverejním aj na tomto mieste. Ak si spomínate na niečo, o čom som chcela písať a ja som ten produkt zabudla zverejniť v tomto zozname, určite mi napíšte a ja ho doplním.

Tak dúfam, že som vás aspoň trošku potešila. Je to síce limitované množstvo článkov a raz príde deň, keď tu bude zobrazený posledný z nich, ale možno sa stane nejaký zázrak a moja misia bude úspešná. Záleží na okolnostiach, koľko to bude trvať a či mi to nejako zmení život. Ak áno, potom  začnem blogovať opäť.

Tešilo ma. Budete mi naozaj chýbať.
ZDIEĽAJTE:

6 komentárov :

  1. To TY NÁM budeš chýbať! Úprimne, tento blog bol jediný, ktorého čítanie malo ozajstný význam. Nie že by som sa chcela dotknúť blogov ostatných kolegýň, ktoré určite stále rada čítam, ale jednoducho tie odborné info si nám bola schopná podať jedine Ty, a v tom so mnou určite aj ostatné kočky budú súhlasiť.
    Tak už len tfuj tfuj, veľa šťastia a pevné nervy do nastávajúceho boja! Teším sa na všetky články a dúfam, že Ťa tu čoskoro budeme opäť čítať, aj keď možno len občasne... ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nieee :((( akurat ked som ta objavila a bolo mi tu dobre. Budes chybat!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musim naplno suhlasit s komentarmi vyssie, Tvoj blog je naozaj unikatny! Verim, ze sa vsetko napravi ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Verim, ze po kratsej pauze sa znovu vratis. Urcite by ma vsak este zaujimala recenzia na olej na zabranenie rastu chlpkov, ktory si pred casom recenzovala. Zaujimal by ma Tvoj nazor po polroku pouzivania, ci skutocne chlpky prestali rast.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja tento olej veľmi rada predvediem ešte v nejakom článku. Budem sa chcieť k tejto téme vrátiť, to sa neboj. Ale azda sa vrátim aj so štíhlejšími nohami. To by bolo úplne super. Nechcem prestať blogovať úplne, len sa teraz musím zamerať na túto misiu. Ide mi o zdravie. Nechcem raz skončiť s cukrovkou alebo horšou chorobou. Zatiaľ sa mi darí, len potrebujem čas. Cvičiť, načerpať sily, inšpirácie a hlavne byť zasa zdravá a fit vo svojej niekdajšej forme.

      Odstrániť
  5. Ja tvoje recenzie nečítam, ja ich žeriem! Tak odborne polopatistické a odvážne články dávali šťavu nášmu blogs trhu a ak by si ozaj skončila, zlomíš naše kozmetické srdcia...takže ja sa tiež prihováram za takú ozdravnú psychohygienickú pauzu ;-) Želám ti všetko naj!
    Tvoja verná čitatelia

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes