Krásne vianočné i novoročné sviatky plné pohody

Vianoce, pôvodne kresťanský sviatok na počesť narodenia Ježiša, sa zmenili na celosvetovú slávnosť. Nech sú aj vaše tohtoročné sviatky plné radosti, hoci ich oslávime trošku inak.

Štedrý večer je špeciálny čas, keď sa všetci blízki zídu pokope pri jednom stole. Pre niekoho sú Vianoce exkluzívnou rodinnou záležitosťou pre široký okruh rodiny a celé veľké skupiny sa svorne vypravujú na polnočnú omšu. Iní oslavujú sviatky v úzkom rodinnom kruhu a niektorí dokonca mimo domova. 

Tento rok bude v rámci odporúčanej bubliny veľký problém stretnúť sa s každým, koho máme radi. Niektorí z nás dosť možno ostanú bez darčekov. Lockdown, návaly objednávok v e-shopoch a kuriéri v karanténach skomplikovali nákupy. Darček ale nie je to najdôležitejšie na Vianociach. V týchto dňoch si viac než inokedy predtým uvedomujeme, že najväčší dar je zdravie a život. Darom je nebyť vo svojej bubline sám.

Týmto kratučkým článkom chcem poďakovať za každého jedného čitateľa aj followera. Vážim si každé zobrazenie / prečítanie článku, každý lajk, každý jeden milý komentár a ďakujem za všetky povzbudivé reakcie i správy, ktoré ste mi nechali pred 24 dňami, keď mi za dúhový most odišla Vikinka. Viem, že niektorí z vás možno utrpeli aj iné straty. Straty na ľudských životoch. Aj keď je každá strata bolestivá, pevne verím, že bolesť čoskoro odíde a ostane len more krásnych spomienok.

Strávte tieto Vianoce i novoročné oslavy v čo najpokojnejšom duchu a užite si ich na maximum. V rámci možností.

Vaša Veronika

ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes