Súťaž o špeciálny blogerský box DAYS of BEAUTY


Je tomu 18 dní, čo som bola pozvaná na zaujímavý event, ktorý pod heslom "Days of Beauty" a hashtagom #NEVERSTOPCHANGING usporiadala DM drogéria pre svoje blogerky. Na stretnutí sa okrem iného konalo predstavenie noviniek dôverne známych privátnych značiek. S niektorými vás zoznámim a aj o ne môžete v tomto článku súťažiť.

Žiaľ, bolesť chrbtice mi už dobré tri mesiace nedovoľuje nikam cestovať. Ja som na akcii nebola a prišla som o veľa. Blogerkám vraj predstavili a nabalili fúru nových produktov rôzne svetové značky ako Bourjois Paris, Rimmel London, Max Factor, Dermacol, Real Techniques, Makeup Revolution London, Essence a Catrice. Zahanbiť sa nenechali ani značky DM drogérie ako Beetique, Alverde, trend IT UP, 183 DAYS by trend IT UP, S.he Stylezone, ktoré tiež hrdo predviedli svoje nové kúsky. A že ich bolo dosť.

Medzi novinkami nechýbala ani nová DM značka SEINZ. s kozmetikou pre mužov, ktorej produkty už od včerajšieho dňa nájdete vo všetkých obchodoch aj v e-shope. Ale späť k tej našej veci.

Tesne pred Veľkou nocou mi mama vyzdvihla z pošty balík a v ňom dve rovnaké škatuľky. Všetky DM blogerky, vrátane tých, ktoré na špeciálnej akcii kampane DAYS of BEAUTY boli, dostali prekvapenie. Jeden boxík si máme nechať na testovanie, obsah druhého môžeme rozdať. 

Blogerky už väčšinu z nich dostali a skúšali. Z článkov niektorých už viete i to, ako novinky voňajú a vyzerajú. Keďže ste však zavítali na môj blog, takéto informácie vás zrejme nezaujímajú.  Asi vás bude zaujímať skôr zloženie. Môžete sa teda spoľahnúť, že si ich naozaj poctivo vyskúšam a opíšem i zhodnotím všetko. A ten druhý boxík pošlem jednej z vás. Poďakujme tímu DM drogérie za túto super možnosť a v prípade záujmu sa zapojte do súťaže na konci článku.

Na čo sa môžete tešiť alebo čo obsahuje blogerský box DAYS of BEAUTY?


Jediným produktom, ktorý už mám a používam dlhšie, je neslávne známa paletka Gossip od 183 DAYS by trend IT UP (momentálne v dopredaji). Videla som ju už na mnohých blogoch a takmer všade ju blogerky skritizovali. Viem si predstaviť ich výraz tváre, keď ju zbadali v boxe... 😂 Ja vám však v budúcej recenzii ukážem, že to s paletkou ani zďaleka nie je také zlé, ako sa o nej píše.  Ak boxík náhodou nevyhráte, za tie 4 eurá si ju pokojne kúpte. Pôvodne stála raz toľko.


V boxe ďalej boli očné tiene Eye Contouring v odtieni 020 a novinky: magnetické mihalnice a 4-farebný korekčný púder Expert Color Correcting Powder (oboje čoskoro v predaji) od Trend IT UP

Značka Alverde nám relatívne nedávno predstavila šikovný krémový rozjasňovač v tégliku s obsahom 5 ml a výrobca Ebelin vyrukoval s novými hubkami na nanášanie make upu. Som rada, že si tieto kúsky vyskúšam ja i niekto z vás. Už nejaký ten týždeň sú v mojom zozname, chcela som si ich pri najbližšej príležitosti kúpiť. Sú totiž maličké a praktické aj na prenášanie v kozmetickej taštičke. 

Čo ma ale potešilo najviac, sú novinky značky 183 DAYS by trend IT UP. Čoskoro v obchodoch nájdeme novú podkladovú bázu Baby Skin s obsahom pigmentov, ktoré majú rozžiariť pleť. A ten malý rozkošný nanuk nie je nič iné než nový lesk na pery v odtieni "Tangered" 040, ktorý mne osobne vonia aj chutí ako mandarínkovo-jahodový domáci sorbet.

Kozmetika na ruky a na pery


Pri 183 DAYS by trend IT UP ešte ostaneme, pretože značka evidentne prináša úplne nové produkty inšpirované ovocím. Len nedávno sme tu mali banánovú a jahodovú podkladovú bázu (už sú v dopredaji), teraz vítame banánový krém na ruky, ktorý vonia ako náplň želé cukrovinky banány v čokoláde a balzam na pery, kde okrem tej náplne cítim na pozadí i karamel.


Vedeli ste, že má značka trend IT UP vo svojom portfóliu aj niečo iné než dekoratívku? Mne bola táto skutočnosť známa, preto ma neprekvapilo, že vidím v škatuľke hydratačnú masku na ruky trend IT UP. Ak sa maska osvedčí, možno pôjdem prikúpiť i maslo, krém a peeling. Alebo aspoň to maslo. Uvidíme.

Pleťová kozmetika LVLY, Мой by Stefanie Giesinger


O značke LVLY by Paola Maria už bola na tomto blogu reč. Zatiaľ z nej mám čistiacu penu, očný krém i pleťový krém. Pleťová maska LVLY bude isto fajn. Kúpiť som ju neplánovala, lebo mám doma masiek dosť, ale rada vyskúšam. Zloženie má výborné, možno tromfne aj moje iné osvedčené masky.


Úplnou novinkou je pre mňa produkt značky Мой by Stefanie Giesinger. Netvrdím, že ma zvedavosť k regálom s touto kozmetikou nehnala už pred pár mesiacmi, kedy prišla na trh. Mňa osobne však odradila prezentácia i zloženie. Za niečo, čo obsahuje ryžový, kokosový olej a čo sa prezentuje ako vegánske, nedám taký istý peniaz ako za produkt LVLY so vzácnym manukovým medom. Nech sa na mňa Stefanie nehnevá, ale zloženia mi prídu až príliš jednoduché a chudobné. Veď aj vegánsky produkt môže obsahovať veľa úžasných rastlinných extraktov, tak prečo ich nepoužíva? Pleťový čistiaci gél Мой však vskúšam aj zrecenzujem. Dám mu šancu. Ak aj s výhercom / výherkyňou boxu neuvidíme žiadne zázraky, aspoň bude určite k pleti jemný

Vlasová kozmetika Balea COLORNIQUE a Langhaarmädchen


Produkty Balea COLORNIQUE vraj predstavujú revolúciu vo farbení vlasov. Neobsahujú amoniak ani etanolamín a vlasy farbia šetrne. Keď prichádzali do predaja farebné kondicionéry, mali sme si jeden vybrať. Tuším som si vtedy pýtala ten modro-zelený Mint alebo ako alternatívu čokoládový Chocolate Dreams. Ale z neznámych dôvodov k testovaniu nikdy nedošlo (asi problém s dodávateľom, produkt neposlali). Tak sa k nemu dostávam teraz a pred sebou mám rubínovo červený odtieň kondicionéra 0.44 Rubin Red. 

Nie som si istá, či táto farba bude pre mňa to pravé orechové, teda pravé rubínové, ale pre srandu ho niekedy v lete vyskúšam. V máji idem na liečebný pobyt s chrbticou, v júni sa mi možno bude ženiť brat, takže teraz ešte experimenty s vlasmi neplánujem, ale neskôr oprobujem. Keď sa na blogu jedného dňa objaví dračia hlava, to budem prosím ja. 😄


Posledné dva produkty venovalo "dlhovlasé dievča", teda značka LanghaarmädchenSprej na ochranu vlasov pred teplom využije každá dáma, ktorá vlasy fúka, žehlí alebo kulmuje. Doma mám už podobný sprej z Balea, ale tento vyzerá byť zložením i konzistenciou lepší. Už zajtra bude mať príležitosť ukázať, čo zvláda. Myslím, že moje rozštiepené končeky uvítajú taktiež olej na vlasy Intense Repair s olejom Buriti a kokosovým olejom.  Som zvedavá, či prekoná arganový olej z Renovality. U produktov Langhaarmädchen sa však absolútne nebojím, že by u mňa alebo u vás ostali stáť na polici. Možno sa nevyrovnajú kúskom vychytených značiek ako Tigi, Revlon Professional, Alterna či Matrix, ale majú prenádhernú vôňu a som si viac menej istá, že budú i dobre fungovať. 

Ako sa zapojiť do súťaže blogerský box DAYS of BEAUTY


blogerský box DAYS of BEAUTY môžete súťažiť na blogu a / alebo na sociálnej sieti Instagram. Všade sa môžete zapojiť iba raz, teda dohromady 2x a to v štýle "1 súťažiaci = 1 komentár". 


  • Pre účasť na blogu zanechajte komentár, v ktorom napíšete, ktorý z produktov v boxe vás najviac zaujal a čím. Nezabudnite pripísať svoj kontaktný email. V prípade, že sa zapájate aj cez sociálnu sieť Instagram, namiesto emailu môžete zanechať svoju prezývku na sociálnej sieti. 

Súťaž ukončím v stredu 1. 5. 2019 o 12:00. Následne zhrniem komentáre z oboch zdrojov a cez Random.org vyžrebujem víťaza.

Držím vám palce. 😉

Ďalšie informácie v rámci GDPR: E-mail a/alebo prezývka na sociálnej sieti Instagram je povinným údajom potrebným pre kontaktovanie víťaza súťaže. Účasťou v súťaži, teda odoslaním komentára, súhlasíte s tým, že tento údaj ostane viditeľný aj pre ostatných návštevníkov blogu. V prípade výhry budem požadovať kontaktnú adresu kvôli odoslaniu výhry. V prípade, že sa víťaz neozve do týždňa a nepošle adresu, výhra prepadá v prospech ďalšieho výhercu, ktorého vzápätí vyžrebujem.

Všetky komentáre si systém Blogger ukladá. Ak si po skončení súťaže budete želať odstránenie komentára, svoj komentár musíte zanechať ako registrovaný užívateľ Google a z toho istého konta Google požiadať o vymazanie buď emailom alebo odpoveďou na svoj komentár.  Súťaž končí 1. 5. 2019 o 12:00, následne sa uskutoční žrebovanie. Meno víťaza bude zverejnené ako update tohto článku i na sociálnej sieti Instagram a víťaz bude kontaktovaný osobne.


UPDATE 1.5.2019 o 14:15

Výherkyňa súťaže


SÚŤAŽ 🎁 o špeciálny blogerský box DAYS of BEAUTY od DM drogérie bola ukončená presne o 12:00. Musím priznať, že niektorí súťažiaci mi to veľmi neuľahčili. Súťaž na Instagrame komentovali duplicitne, čo bolo v rozpore z pravidlami a žrebovať aj spomedzi nich by bolo nespravodlivé voči ostatným zúčastneným. Každý sa smel zapojiť raz na sociálnej sieti a/alebo raz na blogu. V prvom rade som teda spísala presný zoznam súťažiacich v poradí, v akom mi ich ukázal Instagram, pracne vylúčila duplicity, za nich vložila zoznam účastníkov z blogu, očíslovala ich a napokon nechala Random.org vyžrebovať výhercu.

Súťaž vyhráva komentár na Instagrame, ktorý napísala 
@tina_vesela.

Kristínu som už kontaktovala cez správičku, srdečne jej gratulujem k výhre a pevne dúfam, že sa mi rýchlo ozve s adresou. 😊 

Vám ostatným ďakujem za účasť a sľubujem, že ešte niekedy nachystám podobnú súťaž.
ZDIEĽAJTE:

9 komentárov :

  1. Najviac ma zaujala hydratačná maska na ruky trend IT UP, pretože som zatiaľ skúšala iba masky na tvár. Takže by som sa tešila z toho, že také niečo vyskúšam.
    Kontakt: peta.miho@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mňa zaujali banánový krém na ruky balzam, vôbec si takú parfemáciu neviem predstaviť... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Určitě tě mrzelo, že sis nechala takový event ujít. Podle fotek vypadal skvěle. Přeji brzké uzdravení. Z boxu mě nejvíce zaujal olej na vlasy, ale líbí se mi i ta paletka. Ještě jsem o ní moc nečetla. Účastním se i na instagramu jako Life by Martina a můj email je genevra43@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie banánové vecičky a celkovo značka 183 DAYS ma strašne láka ale schválne obchádzam DMku celkom slušnú dobu lebo ja by som to tam zakaždým najradšej celé vykúpila :D Na IG som sa nezapojila pretože nerada označujem ľudí pod súťažami :) Prajem ti ešte skoré uzdravenie a príjemné testovanie týchto noviniek :)
    horbendy@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Beauty hubky na make-up vyzeraju tak veselo - jarne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa pacia vsetky trenditup novinky maju super obaly.. Ze bananovy krém alebo lesk v tvare nanuku :D �� moc by ma tento box potesil. Majqa5@gmail.com insta mia59

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nebuď smutná, že si nemohla ísť na akciu. Spravila si dobre. Aj ja mám problémy s chrbticou a zo svojej skúsenosti viem, že keď mňa chrbát bolel, dlhšie sedenie vo vlaku / buse a čomkoľvek mi stav iba zhoršilo a vždy som skončila na liekoch. Neísť bolo správne aj keď určite ťažké rozhodnutie. Rehabilituj, daj si chrbticu do poriadku a stihneš veľa ďalších a možno lepších akcií. Z boxu ma najviac láka značka 183 DAYS by trend IT UP (balzam a krém), bo milujem všetko banánové a priam žeriem banány v čokoláde ��. Zjedla by som ich aj za kilo. �� Súťažím aj na Instagrame ako @tina_vesela.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Z tohto blogerského boxu ma najviac zaujal sprej na ochranu vlasov proti teplu,pretože si skoro denne žehlím vlasy a rada by som ho vyskúšala.Ale moje rozštiepené konečky by ocenili aj ten olej na vlasy😅Samozrejme by som najradšej vyskúšala všetko z tohto boxu😊. nataliar.ralbovska@gmail.com
    Zapojila som sa aj na ig: _.natttalia._

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nejvic mne zaujal rozjasnovac Alverde, protoze miluju prirodni kosmetiku a s Alverde mam dobry zkusenosti. Istagram:jajkabajka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes