Užitočný pomocník č.1: plniteľný flakón Travalo London Edition


Nie každý parfum je vhodným adeptom do mojej kabelky a predsa by som väčšinu rada aspoň občas nosila so sebou. Chcem ich mať po ruke, lebo milujem byť voňavá. No dajte do kabelky 100 ml flakón... Je to hlúposť, preto dnes využívam plniteľný flakón Travalo.



Nie každý to o mne vie, ale pracujem v parfumérii a som zaťažená na parfumy. Veľké percento svojho času venujem ich štúdiu, skúšaniu a ešte radšej ich používam. Moja kabelka vždy mala svoju hmotnosť. Po roztočení by som ju mohla využiť ako údernú zbraň, alebo ňou pomáhať robotníkom pri demolačných prácach. :-) Áno, veľká baba môže nosiť veľkú kabelku, to je normálna vec, ale nie keď kvôli svojmu obsahu váži tonu. Ja v nej vláčim toľko vecí, že by ste sa divili. Avšak tri položky paradoxne patria do kategórie predmetov: "Toto nikdy v živote nekúpim", lebo mi pripadali ako zbytočne predražené výmysly na vylálanie peňazí žien a dnes ich vlastním. :-) Tešte sa teda na seriál na pokračovanie, v ktorom vás s nimi oboznámim. A tu ich máme pohromade. Dnes Vám ukážem div v čiernom púzdre s britskou vlajkou.


Atomizér Travalo

Do mojich kabeliek sa vprace veľa vecí, no vopred varujem, že ani do jednej z nich by ste chlieb alebo desiatu neskryli. Vždy sú totiž navoňané od testovacích papierikov. A občas aj od voňavky, z ktorej flakónu odpadne vŕšok a ona potom prirodzene strieka. Vŕšky sú také. Niekedy sa rozkotúľajú. 

Ale minimálne tým nehodám som mohla už dávno predísť, keby som na parfumy používala plniteľný flakón Travalo, ktorý sa inak nazýva aj pojmom "atomizér". Možno ste o niečom takom nepočuli a možno mu len odolávate ako kedysi ja. Dlho som ho nechcela. No to sa zmenilo, keď som natrafila na limitovanú londýnsku edíciu Travalo London Edition

Výhody Travalo London Edition

Praktické na edícii je púzdro, dizajn a cena, ktorá bola pri dvoch kusoch flakónov o čosi lepšia než cena za jeden flakón. Bežne stojí jeden kus 5 - 9 EUR (podľa typu), táto sada ma vyšla na 9,21 EUR. Tiež mi páči, že je edícia londýnska, lebo milujem Londýn. 


Druhým dôvodom kúpy dua flakónov bolo, že jeden parfum v kabelke je mi málo. Keďže kabelky prakticky nevyprázdňujem (čo ste už z tých popisov nehôd asi vyrozumeli) a iba presýpam obsah z jednej do druhej, chcem byť vybavením pripravená na všetko. 


Ak by som šla večer von, potrebujem mať v kabelke zmyselný parfum. Preto som vôňu Lancôme La Nuit Trésor (recenzianaliala do modrého flakónika. Na deň zasa potrebujem niečo ľahšie, čím nebudem obťažovať okolie. Novinka leta 2016 Givenchy Live Irresistible (recenzia) teda dostala červený flakónik. A takto si obidva flakóny leňošia v púzdre, farebne rozlíšené a kedykoľvek pripravené na použitie. 

Že čo je na flakónoch z londýnskej edície také špeciálne? Vlastne nič až na to púzdro a cenu. Flakóny vyzerajú rovnako ako tie z klasických edícií ako napr. Travalo Classic HD, ktoré sa dajú kúpiť rovno v 8 farebných prevedeniach. Všetky majú objem 5ml a boli vyrobené z plastu. U týchto mojich je však spodná časť priehľadná, čo mne vyhovuje. Aspoň vidím, kedy sú flakóny prázdne a treba vôňu "dotankovať". A tu sa dostávame k napĺňaniu atomizérov.



Ak Vás zaujíma, ako sa parfum dostane dovnútra, pozrite na obrázok. Jednoducho vezmete svoj parfum a dáte dolu rozprašovač. Potom na plastovú trubičku priložíte flakón Travalo spodnou časťou a pumpujete ním akoby bol on tou čiapočkou rozprašovača. Potom už budete mať svoju obľúbenú vôňu stále pri sebe a kedykoľvek ju môžete doplniť.


Táto špeciálna edícia býva dostupná v obchode Elnino.sk. Chvíľku ju majú, potom sa vypredá a zasa doobjedná. Teraz je akurátne vypredaná. No pokiaľ by ju viac nezohnali, určite vyjde iná, alebo si môžete flakóniky Travalo kúpiť samostatne a vybrať farbu, aká sa vám páči. Niekto si možno povie, že je to taká malá zbytočnosť. Tiež som bola toho názoru. Dnes je moja mienka iná, pretože faktom ostáva, že odkedy nosím púzdro so sebou, moja kabelka nevonia ako pojazdná parfuméria a je citeľne ľahšia.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes