Voňavá žilinská predajňa Golden Forest


V jeseni minulého roka sa v Žiline otváral obchod. Z diaľky nenápadný obchodík Golden Forest ničím nevybočoval z radu. Má len o čosi väčší výklad. No nahliadnite dovnútra a garantujem, že tak skoro odtiaľ nevyleziete.



Ani by ste nepovedali, že na Dolnom Vale blízko Domu umenia Fatra a neďaleko Mariánskeho námestia bude mať nejaký obchod interiér, ktorý pripomína galériu. Väčšina obchodov na mňa pôsobí tmavo a ponuro. Obchod Golden Forest má ale svetlé steny, krásne presvetlené priestory, žlté police, no žiadne sochy ani obrazy. Na policiach je krásna a voňavá kozmetika. Už len kvôli tomu pohľadu sa tam oplatí ísť.

Žilinská predajňa Golden Forest
žilinská predajňa Golden Forest, zdroj: http://www.golden-forest.net/

Na otváraní obchodu som nebola. Donedávna o ňom v našej rodine ani srnky netušili, ale som rada, že už o ňom viem a chcem o nej informovať aj vás. Objavila som tam totiž veľa zaujímavých vecí a pôjdem si tam ešte čo to pokúpiť.

Žilinská predajňa Golden Forest
žilinská predajňa Golden Forest a jej interiér, zdroj: http://www.golden-forest.net/

Pri vstupe do predajne ma ohromil interiér. Na fotografii je síce uprostred torta, lebo je to fotografia z prvého dňa života obchodu, no teraz stojí na stole stojan a na ňom kozmetika. Uvidíte na ďalších fotkách.

Z priestrannej vstupnej miestnosti vedú dve schodiská. Jedno ide na poschodie, kde je ďalšia kozmetika, to druhé zasa do menšej miestnosti, kde majú pracovný stôl s obrovským monitorom a jeden čudesný prístroj.


Prístrojom robia analýzu tváre, ktorú už mám za sebou aj ja. Prístroj Vám odfotí tvár v troch snímkach a ukáže z takej detailnej perspektívy, že aj to najlepšie zväčšovacie zrkadlo Vám tak veľa nepovie, čo sa dozviete tam.


Hneď vedľa je masážny stôl. V predajni GoldenForest sa totiž vykonávajú aj profesionálne masáže. Ja som budúci týždeň objednaná na masáž tváre. Dám potom vedieť, aké mám z nej dojmy.


A tu vidíte ten spomínaný okrúhly stôl a stojan s kozmetikou. Túto vyrába nemecký výrobca ChiaraAmbra.


Na žltej polici sú aj ďalšie produkty od toho istého výrobcu a ako sa patrí, pri každom je aj tester, ktorý si môžete v prípade záujmu a obáv, či vám produkt sadne, vyskúšať, počkať a eventuálne sa po ten produkt neskôr vrátiť.


Obchod momentálne predáva aj iné značky. Na tomto stojane majú poukladané mydlá poľskej značky Wieliczka, na polici pod nimi sú luxusné a jemne trblietavé mydlá FreshLine a úplne naspodu sú mydlá poľského výrobcu Organique.


Kozmetika Wieliczka je založená na báze soli a má rôzne pekné voňavé produkty. Tie majú aj svoj samostatný stojan. Je fajn, že je zo skla s bielym pozadím. Farbičky pekne vynikajú.


Pre milovníkov mazadiel na pery sú tu balzamy na pery od gréckej značky FreshLine. Táto značka ma nadchla a mám z nej viac produktov. Balzamy na pery síce ešte nie, tých je u mňa doma viac než dosť a po ďalšom momentálne netúžim, ale kadečo iné. A všetko samozrejme zrecenzujem.


Grécka značka FreshLine má vo svojom portfóliu veľa produktov pleťovej kozmetiky. Od krémov, cez čistiace veci až po séra a pleťové oleje. Niečo práve skúšam.


Ponúka tiež luxusné telové maslá,mlieka, šumivé bomby do kúpeľa,sprchovacie gély a voňavé telové spreje. Ich parfumácia je pomerne silná, ale ja ako milovníčka parfumov sa v nich vyžívam. Ak milujete parfumy, vezmite si so sebou pár zrniek kávy na privoniavanie. Budete aj vy stále chcieť ovoniavať a ovoniavať, tak treba váš nos trošku odpútať od aktuálne skúšaného produktu, nech vás zmysly nepomýlia.


Tieto z radu Cybele som zrovna neskúšala prikladať k nosu, ale názov "Milk de Bonbons" a zloženie z ruže, neroli a ylang-ylang mi hovorí, že ma tam asi zasa uvidia ňuchať. :-)


Mydlo Phaedra (vpravo) doma mám. Jeho fialkovo - levanduľovo - jazmínová vôňa je úžasná a rovnako vonia celý tento rad kozmetiky. To, čo ste videli na obrázku vyššie, je luxusný krém na telo, cukrový peeling a mydlo.


A teraz sa podržte. Poznáte značku Lush a jej mydlá na váhu? Aj v predajni majú takéto mydlá, len sú od FreshLine a menej prechemizované (Lush mi príde dosť syntetický). Vyzerajú ako bábovky, pudingy, biskupské chlebíky, nákypy, rezy s náplňou. Sú to ale mydlá! A úžasne voňavé. Mám doma figové (druhé v poradí) a smotanové (štvrté, to biele s hnedým posypom). Smotanové je také jemné, no to figové... my s priateľom, ako typickí milovníci čerstvých ďatlí a fíg, sme z neho takmer na zadok padli.


Tento dezert, na ktorý sa pozeráte a zrejme vypliešťate oči (ako som vypliešťala ja, lebo toto bolo prvé, čo mi padlo do oka), sú - prosím pekne - ďalšie mydlá. A gurmánske. Voňajú po malinách, hrozne, melóne, pomaranči, karameli a višni. Ak si ich chcete obzrieť zblízka, už som vám ich aj zrecenzovala na svojom druhom blogu Awards4beauty. S takou chuťou som sa už dávno do písania článku nepúšťala.


Tento rôznofarebný ovocný set ma zaujal, ale len obalom. Sú v ňom totiž sprchovacie gély, ktoré používam, ale tiež telové mlieka a ja mlieka nemusím. Ak ale telové mlieka milujete, bude to láska na prvé ovoňanie.


Čo ma ale nadchlo, je tento set. A aj banujem, že som si ho nekúpila. Vonia po figách, ktoré ako keby ešte potrebovali trošku dozrieť na slnku a ešte tam cítiť zelený čaj.


Dala som prednosť tomuto druhému, ktorý je vôňou sladší. Tiež sa mi páči a jeho obsah budem recenzovať. A ešte tam bol ďalší. S bielym čajom a kardamómom. Podobná skladba balíčka, ale fialovo - zelené farebné prevedenie. Ten som ešte neovoňala a asi by som ani nemala, lebo ako sa poznám, potom budem chcieť aj ten. :-)


A aby toho nebolo málo, v ponuke sú takéto zvýhodnené sety Organique. Sú zlacnené o viac než polovicu. Ja mám ten v ľavom spodnom rohu. Je v ňom odličovací gél, čokoládová maska na tvár a ručne robené voňavé mydlo.


Zo zaujímavosti som sa objednala na analýzu tváre. Ako bolo spomínané, prístroj spravil tri snímky a ukázal rozmiestnenie i veľkosť pórov, veľkosť i rozmiestnenie vrások (na môj vek normálne, že nejaké mám), zmeny v pigmentácii (objavil aj pigmentovú škvrnu, o ktorej som nevedela, že sa mi už tvorí a aspoň s ňou môžem začať bojovať), úroveň mazu, hydratácie a elasticity pleti. Všetko sa dalo pekne vidieť na tom veľkom monitore a niečo mi aj vytlačili. Nemala som zlé výsledky, mávala som ďaleko horšiu tvár, ale ešte je na čom pracovať.

Je mi jasné, že na tomto obrázku z analýzy asi veľa nevidíte, no pretože blog neponúka normálne galérie na zobrazovanie obrázkov, kliknite a môžete obrázok zobraziť v plnej veľkosti. Pokiaľ tieto informácie nestačia, určite príďte na prezentáciu, ktorá sa koná 10. 6. 2016 o 17:00 priamo v predajni na Dolnom vale. Tam sa o prístroji dozviete viac.


Z predajne som si odniesla aj viac než výsledky analýzy a dobré dojmy. Niečo som dostala ako darček k nákupu, to ostatné sú vzorky kozmetiky FreshLine, ktorú pre vás otestujem a budem o nej písať v rámci blogerskej spolupráce. V taštičke je ich požehnane. Aby to nebolo tak, že budem hodnotiť krém / telové mlieko / ... len na základe jedného použitia, z každej jednej vzorky mám viac kusov. Čakajte teda recenzie založené na potrebne dlhom sledovaní produktov. No však ma poznáte a viete, že ja nepíšem nič "narýchlo". Najskôr poriadne skúšam a potom hodnotím.

Ste z okolia Žiliny, alebo sa do Žiliny chystáte? Určite si spravte zastávku a môžete sa dopredu objednať aj na tú analýzu pleti. Keby ste nevedeli trafiť, len sa spýtajte na Dom umenia Fatra a každý Žilinčan vás tam nasmeruje s presnosťou navigácie GPS. Viac informácií sa dozviete aj na webe www.golden-forest.net.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes