Volume Accelerator a Lash Accelerator - výsledky

Zhruba pred dvoma mesiacmi som naznačila, že nové riasenky od Rimmelu môžu byť novým významným krokom k utuženiu dobrého mena tejto značky. Bola som mierne skeptická, pretože reklama je vždy len reklama a realita býva často na míle odlišná, no dúfala som, že ma Rimmel nesklame ani tentokrát. Viete, ja som ako neveriaci Tomáš. Ale tu som sa predvedčila, že sa veriť dá.


Vrátim sa vo svojej minulosti asi dvanásť rokov dozadu, kedy som si za svoje vreckové kúpila svoju prvú vlastnú riasenku. Moja spolubývajúca i pani v obchode mi odporúčili značku Rimmel a špirálku Extra Super Lash. Napokon vysvitlo, že to bola tak na 50% skvelá voľba, pretože maľovala oveľa lepšie ako ktorékoľvek iné špirálky spolužiačiek. Tie body dolu však nedávam za vinu výrobku, ale sebe. Ja hlúpa som ju totiž potom každej kamarátke požičala, lebo mi ju všetky závideli a tak sa mi minula veľmi rýchlo.

Odvtedy mojimi rukami prešlo veľa špiráliek. Mala som špirálky drahé i lacnejšie, no obstáli a v mojej zbierke sa udržali až do vymíňania skutočne len tie najkvalitnejšie. Od Rimmelu som skúsila azda každú jednu a nemôžem povedať, že by ma ktorákoľvek z nich sklamala. Až na tie vodeodolné, ale to bude asi tým, že ja nechodím plávať a teda mi boli viac menej zbytočné. Každá z nich bezpečne prešla mojimi testami a hlavne skúškou vysýchavosti. Tú spomínanú skúšku by som vysvetlila jednoducho. Som lenivec a nie vždy sa mi chce do práce i za zábavou kompletne líčiť. Ešte donedávna som používala špirálky buď len na špeciálne príležitosti, alebo tak každý tretí deň. Na moje šťastie, riasenky so mnou zotrvali v úctyhodnom stave až do dňa, kedy bol ich obal úplne prázdny.

Bez tieňov, linky a mejkapu nedám ani ranu, no aplikácia riasenky nebola samozrejmosťou. A potom sa všetko zmenilo. Na trhu sa objavili tieto dve novinky a do práce nám pribudla nová kolegyňa, ktorá si akousi zvláštnou náhodou začala všímať práve mňa a moje riasy. Na jej komentár, že oveľa lepšie vyzerajú, keď sú nalíčené a zo zvedavosti som teda začala novinky používať každodenne. Asi tak po mesiaci poctivého líčenia som pár dní prišla opäť bez riasenky a kolegyňa si to nevšimla, čo ma veľmi prekvapilo. Z toho som odvodila, že moje riasy museli zákonite prejsť zmenou, ktorú musím vypátrať a zdokumentovať. A tak som začala zháňať staré fotky.

Tento test som nezačala robiť úmyselne a teda som naň nemala vopred prichystané fotografie, ktoré by zachytávali stav rias pred začiatkom testovania. Na niektorých fotkách možno uvidíte obrysy liniek a očných tieňov. To preto, lebo si často fotím nalíčené očká (kvôli svojmu blogu i práci Rimmel agentky) a tak mi z týchto záberov ostali aj také, kde boli dobre vidieť nenalíčené riasy. Schválne som povyberala také, ktoré zachytávajú očko z rôznych uhlov.

Keď som začala fotiť výsledky, prezerala som si staré fotografie a snažila sa natočiť tvár i fotoaparát tým istým smerom. Ako vidíte, rozdiel je evidentný.

Riasy sú po mesiaci oveľa hustejšie a tiež omnoho dlhšie. Nebude to tých 117%, ale tých 80% by to s prehľadom aj mohlo byť. Plusom je aj to, že sa zdajú byť trošku tmavšie a výraznejšie. Efekt vidíme aj na spodných riasach. Aj tie sú hustejšie a tmavšie. Na druhej fotografii v poradí vidiet aj to, že horné riasy sú silnejšie. Tiež vidíme, že riasy sú naozaj silnejšie (už po týždni používania sa mi zdalo, že mi menej vypadávajú).

Nuž čo k tomu dodať? Nie všetky reklamy sú nepravdivé. Je síce pravda, že modelky líčia profesionálni maskéri, ktorí si zvyknú dopomáhať aj nalepenými umelými riasami, z ktorými krásavice môžu doslova vymetať prach a pavučiny, ale ani my - bežné smrteľníčky - nie sme úplne stratené. :-)
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes