Februárové novinky v sieti DM drogérie a u mňa :-)


Tento mesiac budú všetky zákazníčky peniť. Nie však od zlosti. Na mysli mám starostlivosť vo forme peny, ktorú DM drogéria priniesla do svojich predajní vo viacerých radoch svojich noviniek.


Môj článok možno prichádza o čosi neskôr, než by som chcela. Ja však nerada informujem o novinkách bez toho, aby som im pozrela zloženie a aspoň jednu či dve veci kúpila. U mňa to tento mesiac vyhrávajú peny. Zaujala ma sprchovacia pena, pena na čistenie pleti i pena na ruky.

Balea Duschschaum sprchovacie peny, autor: DM drogerie markt
Balea Duschschaum

Sladkých produktov do sprchy nikdy nie je dosť. Moja mama sa bojí, že ju budú lákať k maškrteniu, ale podľa mňa nič takého nehrozí. Bolo preukázané, že niektoré sladké vône (napríklad vanilka) naopak potláčajú chuť na sladkosti. Môžete to vyskúšať napríklad s jemnou sprchovaciou penou s vôňou vanilkového krému. Ja som ju však v obchode u nás nenašla, tak som si zakúpila druhú novinku s vôňou jahodovo-tvarohového koláčaCena týchto produktov je od 2,09 € za 200ml.


Balea Duschschaum sprchovacia pena s vôňou jahodovo-tvarohového koláča
Ak vediete prísny vegánsky život, určite vás poteší správa, že ani jedna z nich neobsahuje žiadne ingrediencie živočíšneho pôvodu. Je v nich avokádový olej, glyceridy, vitamín E, upravený vitamín C a SLES ako penič, ktorý mne osobne nevadí, no niekomu áno. 

Vôňu produktu prirodzene nezistíte skôr než stlačíte aplikátor a teda môžete produkt kúpiť jedine naslepo. U produktov značky Balea to ale nie je problém. Nielenže ide o kozmetiku za ľudové ceny, ale snáď 99 zo 100 voňavých produktov máva taktiež dobrú parfumáciu, takže tu človek vlastne nemôže kúpiť zle.  

Tak toto je asi ten stý produkt. Ale zasa mu nechcem krivdiť. Moja jahodovo-tvarohová pena vonia naozaj ako dezert, len mi príde syntetická. Hlavne pri sprchovaní a pár minút po ňom z nej nie som bohvieako nadšená. Až sa však na pokožke uleží, ten nepríjemný syntetický podtón zoslabne a vôňa mi začne pripomínať jahodový termix jemne dotknutý vôňou pistáciového, alebo ovocnú žuvačku. Aj tieto pochúťky majú síce od prírodných chutí ďaleko, ale kto by ich nemiloval, však?

Balea Professional vlasová starostlivosť,autor: DM drogerie markt
Balea Professional

Chcete naozaj dobrý produkt na vlasy za skvelú cenu? Vlasová starostlivosť Balea Professional s obsahom fytokeratínu a argánového oleja naplní Vaše predstavy do poslednej bodky. Šampón z tohto radu je miláčikom mojej mamy a písala som o ňom aj recenziu. V rade sú aj perfektné suché šampóny a teraz i vlasová maska a balzam na vlasy za cenu už od od 1,79 € za 200 ml. Vrelo odporúčam každému, kto má poškodené, suché alebo farbené vlasy.

Balea mit Fruchtsäure

Balea mit Fruchtsäure rad s ovocnou kyselinou, autor: DM drogerie markt
Momentálne netrpím príliš veľkým znečistením, no ak by sa mi začali podozrivo vytvárať čierne bodky, nový rad Balea s ovocnou kyselinou - konkrétne čistiaca pena alebo peelingová maska za cenu už od od 1,99 €, mi pripadajú byť zaujímavé produkty. 

Pena a zmatňujúci krém majú zloženie, ktoré by si s akné i mastnou pleťou mohli poradiť, ale kebyže mám opäť svoju problémovú pleť (čo teraz našťastie nemám), ja by som ich asi nezahrnula do každodennej starostlivosti. Nielenže obsahujú lieh a hamamelis, ktorý môže pleť mierne vysušovať, ale taktiež nevidím rozumný dôvod každý deň aplikovať na pleť kyseliny, (pena navyše obsahuje aj kyselinu glykolovú). Ale ako riešenie problému, ktorý už nastal, by mohli poslúžiť veľmi dobre a pena bude zrejme celkom účinná na čistenie. V lete, keď sa každý leskne, padnú vhod. Len ich radšej kombinujte s dobrým hydratačným produktom a občas prestriedajte s inou kozmetickou starostlivosťou. Domnievam sa, že s týmto zložením môžu naozaj pleť jemne vysušovať a to pri mastnej pleti nikdy nerobí dobrotu. Ale penu si v lete určite kúpim.

Balea Hand Mousse


Balea Hand Mousse pena na ruky, autor: DM drogerie markt
Pre mňa vskutku zaujímavým produktom z noviniek je taktiež pena na ruky. Ak nechcete dávať na ruky nič mastného, podľa zloženia menej mastná pena na ruky možno problém vyrieši. Skúšať som ju zatiaľ neskúšala, lebo ešte musím pomíňať, čo doma mám. Ak potom  bude dostupná, určite si ju kúpim. 150 ml stojí iba 1,99 € a zo skúseností viem, že produkty Balea voňajúce kvetinami bývajú veľmi príjemné. Presne ako krémy na ruky Balea s pumpičkou z letných limitiek. Tie si väčšinou kupujem do zásoby, lebo sú najmenej mastné a mojim rukám vyhovujú.

Novinky Alverde



Alverde tekuté mydlo a  krém na tvár, autor: DM drogerie markt
Aj značka Alverde má novinky a rovno hneď dve. Tekuté mydlo s vôňou levandule a slezu (Flüssigseife Lavendel Malve) zakúpite v drogérii od 2,29 € za 300ml. Zatiaľ som si ho ovoňala a veru má vydarenú vôňu. Krém na tvár s modrým ibištekom stojí o čosi viac (6,99 € za 50ml). 

O kréme zatiaľ nejdem prezrádzať priveľa informácií, pretože ho aktuálne používam a rada by  som o ňom spravila samostatnú recenziu.


Alverde krém na tvár s modrým ibištekom Zell-Aktiv Blauer Hibiskus
Môžem však povedať, že tento vegánsky produkt vonia naozaj krásne a to aj napriek tomu, že neobsahuje žiadnu chémickú parfumáciu a konzervanty. S jeho zložením som veľmi spokojná. Viac o tejto novinke sa dozviete nabudúce. Už pre vás taktiež chystám článok o 7-dennej liftingovej kúre.
 
Ako sa vám páčia novinky? Ktorá z nich vás láka, aby ste ju vyskúšali?
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes