S Tipli získate viac než len odmenu za vernosť


Mám vo veľkej obľube vernostné programy a ak je nejaký obchod, v ktorom nakupujem veľa, určite mám v peňaženke zákaznícku kartičku s jeho logom, alebo som registrovaná v jeho klube. Pre internetové nákupy už po novom používam aj Tipli a okrem zliav a bodov dostávam aj iné odmeny ako cashback.


Získajte body, zľavy, no žiadajte aj cashback


S praktickou realizáciou slova cashback ste sa mohli stretnúť doteraz hlavne v zahraničí. V kamenných obchodoch v Anglicku je celkom bežné zaplatiť za tovar platobnou kartou a pokiaľ nenakupujete len nejakú hlúposť za pár pencí, môžete požiadať o cashback. Z bankového účtu sa vám tak pri transakcii stiahne hodnota nákupu navýšená o čiastku, ktorú si chcete z účtu vybrať. Obchod vám dá hotovosť, s bankou si to vyúčtuje a vy nemusíte chodiť po meste a hľadať bankomat. Tento termín sa používa aj v bankovníctve a označuje bonus, ktorý klient od banky získava za používanie kreditky. Percentá z utratených peňazí sa tak pripíšu klientom späť na účty ako odmena.

Odkedy existujú vernostné programy, význam pojmu cashback sa rozšíril, ale nezmenil sa. Je to stále vaša odmena za nákupy. Čo tak získať takúto odmenu pre seba? Za každý jeden nákup vám portál Tipli.sk vráti späť určité percenta zo sumy, ktorú ste v partnerských obchodoch nechali.

Ako získať odmenu cez Tipli


Dnes vám už každý dobrý obchod poskytne nejaké bonusy za vernosť. Niektoré obchody fungujú aj cez kamenné predajne a vydávajú zákaznícke kartičky, iné poskytuje výhody len online. Vernostné programy v tých online obchodoch sú síce fajn, ale môžete mať ešte viac.

Nakupujte s Tipli a získajte k bežným výhodám aj cashback. Môžete mať dobrú cenu, o svoje už získané vernostné zľavy ani body neprídete, budú rásť a ešte ich aj navýšite. Bude vás to stáť len jeden krok navyše. Povedzme, že budete chcieť nakúpiť na stránkach AliExpress. Nenapíšete do prehliadača svoje obvyklé "www" a za bodku adresu obchodu. Najskôr sa budete musieť prihlásiť na svoje Tipli konto, vyhľadáte AliExpress v zozname podľa abecedy, kategórie alebo cez okienko vyhľadávania a až odtiaľ sa prekliknete do obchodu, kde ste chceli ísť nakupovať.


V obchode urobíte nákup tak, ako ste zvyknutí, nič sa nemení. Iba sa vám po nákupe pripíše cashback z nákupu na Tipli konto do políčka "REGISTROVANÉ ODMENY". Tieto peniaze z odmeny sú zatiaľ iba "na papieri", čo sa zmení vo chvíli, kým obchod tovar odošle, platbu zaň zaúčtuje a peniaze prídu na jeho účet. Obchod potvrdí, že je nákup v poriadku a váš cashback sa zaradí medzi "POTVRDENÉ ODMENY". Vtedy už máte na Tipli konte reálne peniaze, ktoré si môžete nechať poslať na svoj bankový účet.

Vyberiete si ich ako z pokladničky. V nastaveniach si zaregistrujete bankový účet, kam si tie odmeny budete prevádzať. Na iných portáloch sa dá uskutočniť výber odmien na bankový účet až po dosiahnutí určitého limitu, aby sa šetrilo na bankových poplatkoch, Tipli nemá limity - vypláca peniaze už od sumy 0,01 €.



Nezľaknite sa, ak Tipli ihneď po nákupe nezapíše odmenu medzi ostatné registrované odmeny. Celý proces nákupu a komunikácia medzi portálom Tipli a partnermi vyžaduje svoj čas. U niektorých partnerov je rýchla a cashback sa zapíše za hodinku. Niektoré obchody spracovávajú objednávky ručne a tam to môže trvať aj dva dni. Tak isto potvrdenie a zmena na reálne peniaze sa môže prejaviť až za niekoľko dní. Veď ani taká platba kartou nie je zaúčtovaná ihneď. No ak ste urobili spomínaný medzikrok, o svoj cashback neprídete. Že je to komplikované? Až zistíte výhody, už budete nakupovať len a lem takto.

Ušetrite vo svojich obľúbených obchodoch


Vysvetlím, prečo sa to oplatí a dám aj príklad.

Predstavte si, že ste zákazníkom jedného z partnerských obchodov Tipli a pri svojich nákupoch dostávate zľavu vo výške 3%. Môžete stále chodiť na stránky obchodu a nakupovať ako obvykle a vždy budete mať o 3% lacnejší nákup. Pri objednávke za 100 EUR zaplatíte len 97 EUR a ušetrili ste 3 €. Ak budete dobrým zákazníkom a budete nakupovať opakovane, časom sa možno výška zľavy zvýši na 4%.

Tri eurá sú síce pekná odmena, no dajme tomu, že Tipli má s daným obchodom zjednanú spoluprácu, vy vlastníte Tipli konto a za každý nákup cez Tipli dostanete ešte navyše 3% cashback. Takže Vy urobíte ten jediný medzikrok, zaplatíte nákup lacnejší o svoje 3% (ako predtým), ale na konto Tipli sa vám pripíše cashback vo forme bonusu. Zo nákupu za 97 € získate späť ďalšie 3%. Namiesto 3 € a 3% ste ušetrili celých 5,91 €. Takmer viac než raz toľko. Kto vám dnes dá zadarmo 2,91 €? Neoplatí sa vám kvôli tomuto urobiť tých pár kliknutí pred každým nákupom?

Že sa bojíte, že zabudnete používať Tipli? A máte prehliadač Google Chrome? Áno? Výborne. Nainštalujete si doplnok "Tipli do prehliadača" a vždy, keď sa pozabudnete a prídete na stránku obchodu bez použitia Tipli, doplnok vás upozorní, že ste na stránke partnera a môžete získať odmenu. Upozornenie vyskočí v pravom dolnom rohu. Takéto zelené okienko.


A za inštaláciu doplnku som dostala bonus 1 €. Videli ste ho na mojom konte. Milé, nie?

S Tipli nemusíte vôbec meniť svoje nákupné návyky. Ak ste ako ja, nemusíte ani prestať pátrať po najlepších cenách. Len si pozrite, či vami vybraný obchod alebo obchod s druhou najvýhodnejšou cenovou ponukou nie je náhodou partnerským obchodom Tipli a spočítajte si to. Ak sa druhá najvýhodnejšia ponuka aj po odrátaní odmeny nevyrovná najlepšej, nakúpite bez nej. Nemusíte nakupovať tam, kde sa to neoplatí, aj keď je to partner Tipli.

No s najväčšou pravdepodobnosťou bude druhá najlepšia ponuka partnera Tipli oproti tej prvej nepartnerskej aj so získanou cashbackovou províziou výhodnejšia, odmeny na vašom konte budú utešene pribúdať a vy budete šetriť. A stále sa vám budú nákupy započítavať do vernostných programov daných obchodov. Obchodníkov z partnerských obchodov nemusí zaujímať, že sa do e-shopu preklikávate cez cashback portál. Stále ste ich zákazníkom a vaše nákupy sa rátajú. Kde ste mali 3%, tam vám to možno navýšia na tie 4%. Stále nakupujete za klubové ceny, získavate zľavy, darčeky... pre vás sa nič nemení.

Tipli má navyše s každým partnerom vyjednané také podmienky, aby vám poskytol najvyššie odmeny zo všetkých podobných portálov a zoznam partnerských obchodov sa bude určite postupne rozširovať o nové obchody. Môžete si to pokojne overiť, či dá niekto vyššiu odmenu, ale zrejme dospejete k rovnakému záveru ako ja.

Keby ste ale predsa časom zistili, že niekto iný poskytuje vyššie odmeny, ozvite sa a Tipli dorovná rozdiel. Napísať mail nemôže byť problém. Nakupovaním s Tipli nemáte čo stratiť. Čas na nákupy sa možno navýši o tú necelú minútu potrebnú na kliknutie, ale keď vám tá minúta zarobí peniaze, tak prečo nie? Ja si rada kliknem. :-)
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes