Valentínsky DM box alebo čo sa bude recenzovať


Niektoré z vás možno zaregistrovali špeciálnu valentínsku súťaž na fanúšikovskej základni DM drogérie na Faceboooku. Nedalo mi nepridať sa a neskúsiť šťastie. Výsledkom mojej snahy bude viac recenzií na mojom blogu, pretože sa mi podarilo vyhrať. :-)

jarný dm box, zdroj
Kto pozná DM box, ten vie, že boxy bývajú naplnené rôznorodými vecičkami. Ak chcete box získať, počkáte si na vyhlásenie akcie, prihlásite sa cez web/aplikáciu a potom už len čakáte, či sa ocitnete na zozname šťastlivcov, ktorí si ich budú môcť zakúpiť vo vopred vybranej predajni. Obsah nikto dopredu nevie, no celková hodnota DM boxu je viac ako 18 EUR a výherca platí len 5 EUR. To sa teda oplatí Aj práve teraz máte takú možnosť. V hre je 350 krásnych jarných DM boxov a registrovať sa môžete do 29.2.2016 na stránke Dmbox.sk.

Valentínska edícia však bola výnimkou a za valentínsky DM box sa neplatilo nič. Šlo totiž o darček. Boxík vyhralo 15 ľudí a ako bonus bola do 10 boxov náhodne pribalená aj poukážka na pobyt od Axa Assistance v hodnote 100 EUR.

Čo obsahoval môj valentínsky DM box? 

Boxík vyzerá už na pohľad pekne a veľmi sa mi páči. Produkty boli zabalené v celofáne a previazané červenou stuhou. Spodná časť boxu je v jednotnej červenej farbe, biely vrchnáčik zdobí nadpis a farebné srdiečka, aby bolo jasné, že je to valentínsky box.



Je to môj už tretí box, no píšem až o tomto treťom. K mojim predošlým dvom boxom som sa totiž dostala až v druhom žrebovaní a teda v čase, keď som za svoj DM box len platila pri pokladni, na internete o ňom už kolovali desiatky článkov. Nemalo cenu písať ďalší. Tento DM box bol ale špeciálny a počet kusov limitovaný, preto sa podelím o dojmy z rozbaľovania a zároveň to bude taká ochutnávka toho, o čom sa bude na mojom blogu v blízkej budúcnosti písať. 

Profissimo a užitočné veci pre romantický večer


Boxík prišiel až po Valentínovi, no na romantický večer vo dvojici netreba žiadny západný sviatok. Romantiku si urobíme kedykoľvek. Ja a Rasťo milujeme voňavé veci i sviečky. Doma sa nám kade tade váľajú voňavé kahance, parfumy, vonné olejčeky, arómalampy a kadečo. Pomocníci dm značky Profissimo ma v boxíku preto veľmi potešili. Niekedy nimi prekvapím drahého.

Profissimo interiérová vôňa, papierové obrúsky so zaláskovaným motívom a srdiečkové sviečky
Set s ratanovými tyčinkami prevonia interiér pestrými tónmi kvetín. K tomu už len navarím nejakú špecialitku a upečiem zákusok. Večeru naservírujem s krásnymi srdiečkovými obrúskami a zapálenými srdiečkovými sviečkami na špajličkách. :-)

Balea a Dermacol pre voňavý kúpeľ a sprchu



V kúpeľni radi používame jahodový sprchovací gél Dermacol. Doma už mám jeden do zásoby, ale nevadí. Budem mať dva. Mne aj Rasťovi sa práve tento páči. Až pôjdeme k rodičom, do batohu pribalíme aj kúpeľovú soľ Balea Red Love. Naši majú doma väčšiu vaňu... ;-)

soľ do kúpeľa Red Love Balea, sprchovací gél Dermacol Aroma Ritual s vôňou jahody a rebarbory

Dekoratívna kozmetika S.he Stylezone a Catrice pre zvodný vzhľad


Aby som sa Rasťovi páčila, namaľujem sa a článok s líčením zverejním i na blogu. Použijem lak na nechty, rúž aj riasenku z boxu, nech ich vidíte pokope. Už mám aj nápad, ako by moje líčenie mohlo vyzerať. O rúži a riasenke som tak či tak chcela písať. Už ich totiž vo svojej výbave mám, používam a spomenuté boli v článkoch v sekcii Kozmetické súboje. Lak na nechty S.he Stylezone vyskúšam prvý krát.

lak na nechty a rúž S.he Stylezone, riasenka Catrice Glamour Doll Volume Mascara
Rasťo sa veľmi rád na mňa pozerá, keď si rúžujem pery. Jeho totiž fascinuje všetko farebné v mojej zbierke i na mne. Má rád "všetky moje tváre" a líčenia. Je presne taká umelecká dušička ako ja. Kedykoľvek sa ho môžem spýtať na názor. Keď si oblečiem nejaký odev a chcem sa ladiť do nejakého štýlu, rád mi k tričku či košeli pomôže zo šatníka vybrať šatku alebo aj šperky. Som si istá, že tieto krásne zladené farbičky sa budú Rasťovi veľmi páčiť.

Pantene Pro-V balzam a Teeth Expert bieliaca pasta


Čo ma v boxe potešilo menej, bola zubná pasta Teeth Expert a balzam na vlasy Pantene Pro-V Color Protect & Shine. Nemám nič proti značke Pantene ako takej, no jej produkty mojej vlasovej pokožke nikdy veľmi nesedeli. 

balzam na vlasy Pantene Pro-V Color Protect & Shine a zubná pasta Teeth Expert White Look
moje dve lásky
Ani proti zubnej paste Teeth Expert nemám výhrady. Je to skvelá zubná pasta s dobrým zložením. Problém mi však spôsobuje obsah klinčekovej arómy, na ktorú mám zrejme alergiu. Rasťo už používa tú moju a jednu má do zásoby z môjho predošlého DM boxu, takže táto poputuje niekomu ako darček.

Čo popisovať nebudem, je poukaz, ktorý v mojom boxe nebol. Nebola som v desiatke, ktorým sa ho podarilo vyhrať. Ja som však už svojim spôsobom vyhrala. Mám úžasného psíka, ktorému v DM drogérii kupujem úžasné maškrtky (viac informácií o jednej z nich nájdete v recenzii na blogu New Bridget) a mám tiež svoju lásku. Ak nenašetríme peniažky na nejakú spoločnú dovolenku, vezmeme stan, spacáky, nafukovačky, Vikinke misky, utaboríme sa pri niektorom z nádherných slovenských hradov a budeme sa cítiť kráľovsky. Presne ako sme chodili minulé leto, kedy sme sa zoznámili.
ZDIEĽAJTE:

7 komentárov :

  1. no niektoré produkty ako riasenka, kondicionér, pasta a sprchový gél už v boxe boli, tak sa tho asi chceli "zbaviť", ale poteší takéto prekvapenie :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež mi to pripadá ako pozostatky z iných boxov. Riasenku mám, sprchovací gél tiež a aj pastu. No práve riasenka aj sprcháč patria k mojej najpoužívanejšej dvojke. :-) Ani romantické srdiečkové vecičky Profissimo, soľ do kúpeľa a červené dekoratívne produkty nie sú na zahodenie. Až urobím romantickú večeru, nafotím a bude článok. Až na tie posledné kozmetické vecičky ma obsah boxu nesmierne potešil. :-) Je to príjemné prekvapenie.

      Odstrániť
  2. Mňa dostala tá supercute krabica! Aktuálne máme doma otvorený aj my sprchovací od Dermacol, len s vôňou kávy... Na chladné počasie je to značka ideál :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak sa ti páči vôňa kávy, tak skús pomiešať sprchovací gél Dermacol írska káva zmiešať s gélom od Yves Rocher brazílska káva. Garantujem, že ich už inak používať nebudeš. :-) Po sprchovaní u nás ide vôňa ako z cukrárne. :-)

      Odstrániť
  3. Jééj, tá krabička je rozkošná a tie valentínske drobnosti sú milé :-) Tento sprcháč od Dermacolu mám veľmi rada, aj my ho máme v zásobe :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásny článok. Aj ja som patrila k jedinému z výhercov, ktorí mali to šťastie a DM boxík vyhrali. Mrzí ma, že si nepatrila medzi 10 šťastlivcov, ktorí dostali aj poukaz. Ja som medzi nimi zázrakom bola. Čo som si však všimla, dá sa povedať že jediné čo napokon človek dostane zadarmo sú raňajky a cena pobytu je navýšená takmer o 100€ (takže človek napokon neušetrí skoro vôbec). Navyše výber hotelov je naozaj malý, ale aspoň sa dá poukaz využiť aj v okolitom zahraničí. V tomto výhernom DM boxe ma samozrejme oslovil samotný obal. Taktiež ma oslovila aj interiérová vôňa, ktorá vonia naozaj úžasne či nádherne voňajúci sprcháč. A dokonca sa trafili aj v príjemne zladenej dekoratívnej kozmetike, nakoľko červený lak a rúž naozaj veľmi rada používam. Srdečne gratulujem k boxu :)

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ďakujem za všetky milé komentáre. Už pre vás chystám aj nejaké recenzie produktov z tohto boxu. Tak snáď sa vám budú páčiť rovnako ako tento box. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes