Essence: Sun Club all-in-one bronzingový púder

Nikdy by som to na seba nepovedala, ale som zamilovaná. Do multifunkčného líčidla od Essence. Ja teda nie som veľmi na bronzery a keď nejaké mám, končia skôr ako očné tiene, ale o tomto už konečne môžem povedať, že bude mať iný osud. Budem ho so sebou vláčiť všade a používať ho budem na všetko.

Neviem, či sa mám teraz chváliť, čo som vyviedla, ale asi sa vám radšej priznám. Už dva týždne netestujem na tvári takmer žiadnu kozmetiku a líčim sa minimálne. Na ľavom dolnom viečku sa mi urobilo zrno (našťastie sa už lieči) a tvár mám doškriabanú, lebo som niečo zjedla a vyvolalo to alergickú reakciu. Po tele mám vyrážky a medzi ľudí chodím s nalepenou náplasťou, lebo moje kolagénom spevnené nechtíky zadrapli tam, kde nemali. Do tváre. Mám tam riadny škriabanec a asi ďalšie tri malé rozškriabané vyrážky. No... nevyzerám bohvieako a tak sa priznám, že v záujme predstavenia novinky to bude dnes trošku s retušou, nech sa ma nezľaknete. Ale tento púder som vám skrátka musela ukázať. Som z neho nadšená až tak, že som neodolala a nalíčila sa, aj keby som asi nemala. :-p

Tesne pred Vianocami bola v internetovom obchode Mel.sk zaujímavá akcia. Kto si objednal, dostal zadarmo balíček produktov navyše. Hneď pri prvej návšteve webu mi udreli do očí novinky. Vedela som, že Essence určite chystá nejakú limitku, ale o tomto reč nebola. Takže čo sa stalo? Skončil v nákupnom košíku. No nekupuj to, keď nestojí ani 4 EURá a okrem neho môžeš ešte narýchlo pozháňať darčeky... Bola to dobrá skúsenosť. Objednávka stihla doraziť ešte pred štedrým dňom a balíček bol úžasný. Samé skvelé produkty... budú testy. :-) No a teraz už k púdru.

Strašne ma potešilo, že má toľko farieb a všetko moje obľúbené farby, ktoré využijem. Môj rozum a predsavzatie nič nekupovať prvý krát odolali, no pri ďalšej ponuke pohoreli na plnej čiare. V paletke sú dva belostné odtiene (jeden je lesklejší a výraznejší i keď to nevidno na prvý pohľad), dva ružové, jeden telový presne vo farbe môjho tela, jeden bronzový a jeden hnedý odtieň. Bola to trefa do čierneho.


Tri svetlé odtiene krásne zvýraznia pohľad. Stačí ich naniesť do vnútorného kútika oka. Vybrať si môžete medzi nenápadnejším bielym (odtieň č.1), perleťovým ružovým (č.2) i ligotavajším perleťovým bielym (č.3) tienikom.

Telový odtieň č.4 môžem s prehľadom používať ako púder, očný tieň na nude líčenie, alebo zvýrazňovač opálenia. Nedá sa o ňom povedať, že by sa príliš trblietal.

Farbičky č.5 a 6 využijete ako očné tiene, ale kebyže som viac opálená, mohli by byť aj tvárenkou. 

Sedmička bude skvelým bronzerom a očným tieňom.


Takže som to na seba pekne naniesla a sledovala, čo to vydrží. Na očné viečka prišli odtiene 6, 7 do vonkajších kútikov a dvojka s trojkou do vnútorného kútika. Uprostred je náznak silno ružového tieňa označeného číslom 5.


Tvár, hlavne čelo, ktoré mávam večne biele, som mierne poprášila telovou farbičkou číslo 4. Tiež som dala trošku na nos a do okolia očí. To sú partie, ktoré sa mi momentálne nelesknú, ale nemám ich ani príliš suché, takže si môžem dovoliť aj trošku lesku. 


Líčka som zvýraznila bronzerom, aby dostali zdravší vzhľad. Pery som natrela len balzamom, lebo okolie úst mám dosť doráňané (musela to byť jedine alergia, čo iné?) a nechcela som ich zbytočne dráždiť. Vy tie ranky nevidíte, lebo som ich "vyzmizíkovala".

Riasenka, ktorou mám nalíčené riasy, je z Rimmelu. Je to novinka, ktorú som dostala minulý mesiac na otestovanie. Bude o nej aj článok, lenže momentálne ju skúšam len týždeň, lebo doteraz som používala (a po teste tejto aj budem používať) tú vynikajúcu riasenku od Astoru (Be Fly). Nerada niečo hodnotím tak zavčasu. 

Moje dojmy z testovanie púdru

Púder sa mi veľmi páči. Jeho obal je po dizajnovej stránke pekný a aj praktický, lebo sa mi zdá pevný. Aj práškový obsah je v ňom dobre natlačený. Už raz letel z postele, keď mi na ňu vyskočila Vikinka a nechtiac ho zhodila labkou. Nič sa mu nestalo a to teda narazil dosť tvrdo. 

Má len jednu nevýhodu - chýba štetec a zrkadielko. Stačil by maličký štetček a úplne miniatúrne zrkadlo, hoci aj 1 x 3cm. Už by som potom nepotrebovala nič iné so sebou brať. Len jeden rúž, ceruzku a mejkap v malom balení a to by bolo všetko. Riasenku si dávam doma. Viete, ja strašne nerada nosím so sebou zrkadlá, lebo ich zakaždým roztrepem. Jediné, ktoré sa mi ešte nepodarilo rozbiť, je zrkadlo v púdri Match Perfection z Rimmelu. To jeho zrkadielko ma vždy zachráni, lebo ho pred rozbitím uchráni hubka. 

Výdrž... no... to už je skôr taký priemer. Keby to boli očné tiene, asi by som nadávala, ale má to byť bronzer a tie na viečkach ani na tvári moc nedržia. Mám ich doma viac (asi 3) a všetky používam ako tiene, takže to viem porovnať. Toto je prvý bronzer, ktorý fakt budem používa AJ ako bronzer. :-D Ak ho teda používate ako očný tieň, čakajte výdrž maximálne 6 hodín. 


Fotka, ktorú vidíte, bola urobená po 8 hodinách a na očiach neostalo takmer nič. S podkladovou bázou by ste však mohli s prehľadom docieliť aj tých 8 hodín výdrže. Skúšala som a šlo to. Na viečkách síce neostalo moc tmavšej farby, ale ostal aspoň lesklý poprašok. Vďaka fixačnému púdru by sa dala predĺžiť aj životnosť bronzera. Tiež cca o dve hodiny. Len mne teraz dosť ťažko hodnotiť, keď sa stále driapem nechtami. Až budem písať o riasenke, sľubujem, že líčenie opäť predvediem s touto paletkou a dám aj fotku s podkladom, nech to vidíte.

Moje hodnotenie multi-líčidla:

Textúra: ľahká až veľmi ľahká
Schopnosť priľnúť: 4
Aplikácia: veľmi jednoduchá, ide to aj prstami, ale lepší by bol štetec
Farebná sýtosť: 5 (až na odtieň 1 sú farby presne také intenzívne, ako vyzerajú v obale)
Výdrž: dobrá (5 - 6 hodín bez podkladu, s podkladom alebo fixáciou 8 hodín)
Celková spokojnosť: 10 a moje nadšenie nepokazí ani absencia zrkadielka so štetcom
Cena setu: cca 3,80 EUR, v obchodoch možno trošku viac

celkové hodnotenie - slovom
  VÝBORNÝ
obal / prezentácia výrobku
aplikácia
http://nd06.jxs.cz/478/151/e1bfd40f60_92820933_o2.jpg
okamžitý efekt
výdrž
http://nd06.jxs.cz/471/874/396e6cde80_92820932_o2.jpg
zmývateľnosť
pigmentácia
pomer kvalita / cena
celkové hodnotenie

Ako som sa už zmienila, som z neho nadšená. Síce si budem musieť začať so sebou nosiť aj nejaký štetec, čo sa mi neveľmi pozdáva, lebo to budú ďalšie gramy v mojej aj tak dosť prepchatej kabelke (OMG, :-p), ale keď som si zvykla na tie ostatné sersámy, tak jeden či dva štetce už odnesiem... :-)

ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes