BioBeauty - moja prvá krabička krásy

O krabičkách krásy som mnoho počula i čítala. Nehovorím, že som už pár krát nebola v stave potvrdiť objednávku nejakého kozmetického boxu, no vždy ma pri tom zachvátil taký čudný pocit, ktorý ma donútil svoje takmer finálne rozhodnutie prehodnotiť. Ja strašne nerada strieľam na slepo a aj do tejto kúpy som šla až po vzhliadnutí recenzie blogerky Danky.

Naozaj by ma netešilo dostať sa cestou prekvapenia k ďalšiemu telovému mlieku, balzamu na pery alebo získať rúž či očný tieň v pre mňa nie často používanom odtieni. Váľajú sa mi ich doma kopy neminiem ich možno ani do svojej staroby. :-) Ja si radšej kúpim samostatné produkty a len tie, čo chcem a potrebujem.

Motivácii kúpiť si krabičku krásy BioBeauty z vydania pre júl a august bolo hneď niekoľko.
  1. Hneď prvou bol sprchový gél s vôňou ruže ako súčasť krabičky. Ružovo ladené obaly výrobkov, obrázky ruží na kozmetike, alebo dokonca vôňa ruží, to je taká moja úchylka. Tajne som dúfala, že aj v mojej bude presne tento gél. Milujem ruže a akosi spontánne očakávam, že všetko s nimi musí byť jednoducho perfektné. 
  2. Druhou motiváciou bol sponzorský program eshopu BioBeauty. Hneď na svoju prvú objednávku mi daroval obchod kupón v hodnote 3 EUR. 
  3. A to posledné slovo do bitky bol pre mňa zaujímavý obsah. Fotky na blogu Everythingabout-cosmetics ma uistili, že si nekupujem mačku vo vreci ale úplne všetko z krabičky dokážem bez problémov zúžitkovať. Mne ani nevadí, že sa čítaním článkov pripravujem o prekvapenie.
Balenie je krásne. Celá krabička bola zabalená v kartóne naplnenom penovými kúskami, ktoré ju mali chrániť pred poškodením. Napriek tomu však došla s poškodeným rožkom. Trošku ma to zamrzelo, ale nie je to zasa taká hrôza, ktorá by mi úplne pokazila radosť. Nebyť tej drobnej chybičky krásy, bolo by to dokonalé a farebne zaujímavo ladené darčekové balenie. Chválim tvorcov cit pre detaily a estetiku.


Obsah krabičky ukrývala a pred poškodením chránila dekoračná sisalová tráva zlatožltej farby. Už väčšia hmotnosť prezrádzala, že obsah nebude pozostávať z veľkého množstva dekorácii, ale sa môžem tešiť na poriadnu nádielku kozmetiky.


Tak aj bolo. Našla som tam toho požehnane a všetko našťastie vcelku. Nič neprišlo poškodené.


Vymenujme teda najskôr produkty v plnom balení. Krabička ukrývala celkom 5 produktov.

Najviac som sa tešila na sprchový gél s vôňou ruží. Po ňom moja ruka hrabla okamžite, aby mohol môj nos k nemu pričuchnúť. Gél nesklamal ani najmenej. Vonia presne tak prekrásne, ako aj vyzerá. Zloženie sa mi tiež pozdáva. Už ostáva len vyskúšať ho priamo v akcii.


Druhým predmetom môjho záujmu sa stala guľôčka do kúpeľa s broskyňovou vôňou, ktorú moja kolegyňa nazvala bombou. Ona si vraj dokonca sama niečo podobné vyrába. Či toto čudo aj nejako vybuchuje, to si netrúfam hádať, lebo som zatiaľ nič také nemala (ja sa viac sprchujem ako kúpem a keď už vleziem do vane, dám si radšej penu), ale ak predsa, určite sa o to s vami podelím. Budem celé dianie sledovať pozorne ako ostriež. :-)


Môj citlivý nos nepohrdol ani krémom na ruky s obsahom morskej soli. Momentálne používam svoje dve Indulony Day a Night, ale už mi veľa nechýba, aby som ich minula (bude o nich článok). Hneď potom sa vrhnem na tento krém. Som naň veľmi zvedavá. Ak pôsobí tak dobre ako vyzerá, mám sa na čo tešiť.


Krabička obsahovala ešte toto milé mydielko s obsahom olivového a levanduľového oleja. Cez ten obal nič necítim, no pevne verím, že to bude pekná vôňa. Vždy som chcela navštíviť Provensálsko, ale ešte sa mi to zatiaľ nepodarilo. Možno sa tam dostanem aspoň v myšlienkach, keď sa vo vani namydlím týmto zázrakom.


Posledným plným balením je toto dvojbalenie masky na vlasy. Taktiež obsahuje morskú soľ a vraj aj čierne bahno. Práve sa chystám testovať, bude zo mňa bubák. :-)


Okrem výrobkov boli v krabičke aj nejaké vzorky. Ich cenu odhadujem na minimálne 2 EURá. Je tam soľ do kúpeľa z mŕtveho mora. Jedna s vôňou oceán a tá druhá má byť čajová. Ten čaj identifikujem. Vonia aj cez ten plastový sáčok intenzívne a aj ho tam vidieť.

Z tejto "morskej" kozmetickej rady som si našla v krabičke aj vzorku hydratačného krému a gélu z aloe. Ďalej mi poslali na odskúšanie ešte nočný krém proti vráskam a vzorku pravdepodobne toho istého krému na ruky a nechty, ktorý mám aj v plnom balení. Ale nevadí, bude mi užitočná na cestách.


Najviac zvedavá som na vzorku BB krému z rady Funny Bee (najmenší sáčok s červeným kvietkom). Má ísť o čisto prírodný BB krém bez parabénov. A potom ma ešte zaujíma to telové mliečko, ktoré si budúci týždeň vezmem so sebou do Tatier.


Tak si to porátajme, nech máme jasno, či sa mi box oplatil alebo nie. Jeho cena bola 10 EUR a našla som v ňom tieto produkty:
Za dopravu si obchod pripočítal k objednávke 2,90 EUR a zásielku mi priniesol kuriér z UPS. To je úplne bežná cena poštovného a balného, v ktorej sa nijako neodráža to vkusné darčekové balenie.

Keby som aj zaplatila celých 12,90 EUR a nemala kupón, obchodík BioBeauty mi v podstate daroval takmer 5 EUR a k tomu peknú kôpku vzoriek na odskúšanie. Tomu ja hovorím dobrá ponuka. Ak ešte niekedy uvidím box, ktorého obsah sa mi bude takto páčiť, nebudem dvakrát váhať.

Nie je tomu tak dlho, čo som sa na tomto blogu zastrájala, že idem robiť rázne zmeny a viac sa starať o seba. Lepšia strava, viac pohybu, ozdravovacie procesy, neskôr nová a lepšia práca a to najpríjemnejšie pre mňa - poriadna kozmetická starostlivosť. Takže začala som odchodom z práce a ďalším krokom bude azda tá krása. Už by sa mi patrilo dať sa dokopy. Či mi v tomto mojom cieli pomôžu aj tieto nové produkty, to už čoskoro uvidíte priamo na tomto blogu.

ZDIEĽAJTE:

4 komentáre :

  1. Som rada že som ťa na ňu navnadila Veronika. Celá kozmetika je podľa mňa úplne super (guľôčka nevybuchne ale vyšumí :)), okrem masky na vlasy (tú som neskúšala a ani nebudem lebo na moje dlhé vlasy je jej málo :(...) Podľa posledného odseku ti držím palce v novom žití života :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jé, ja som ani nevedela, že nejaký BioBox je, supre, chválim počin! Rozmýšľam či objednať aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Naozaj zaujímava krabička, určite má lepší obsah ako všetky slovensko-české beauty boxy, aké som doteraz videla. A bomba vybuchovať nebude, len to tak šumí, ja som ich už pár mala z LUSH-u a niečo podobné mi tento rok doniesla aj kamoška z Chorvátska. :)
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten kremik na ruky je skvely! Ja som nim bola naozaj nadsena :) http://saveonbeauty.webnode.sk/news/mineral-beauty-system-krem-na-ruky-a-nechty-50-ml-cena-3-50-eur/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes