Top 10 (lesky na pery)

Lesky na pery príliš nemusím. Väčšina je lepkavá a mastná, niektoré majú dokonca odpornú chuť. Na druhej strane, tie so super ovocnou chuťou i vôňou zasa zvádzajú k oblizovaniu pier, čo samozrejme skracuje výdrž výrobku. Ja som ale predsa našla nejaké kompromisy.


Nie je nič horšie, než keď idem po ulici, zafúka vietor a pramienok vlasov sa mi chytí o pery. Nahé pery však nie sú in a k môjmu výraznému líčeniu očí musím farbu rúžu voliť veľmi opatrne. Kto sa líči podobne, tomu by nemal chýbať vo výbave kvalitný lesk.

Už som si zadovážila zopár leskov a z tých najlepších som zostavila rebríček:

  1. Rimmel: Vinyl Max - jeho kvalita je takmer zhodná s výrobkom na druhom mieste, no tento navyše dodáva perám objem a preto som ho dala na prvé miesto. Mám ho v sýtej ružovej farbe.
  2. Estée Lauder: Pure Color - zadovážila som si ho v zlatistom odtieni a jeho výdrž i konzistenciu hodnotím ako perfektnú
  3. L'Oreal: Glam Shine - mala som ho v nenápadnejšej lila verzii (býva aj tmavší), dával perám opticky naozaj parádny objem. Môžem povedať, že moje úzke pery vyzerali dvakrát väčšie.
  4. Yves Rocher: Couleurs Nature Plumping Sheer Gloss - podobne ako Vinyl Max, aj tento pery napumpuje objemom, no tento sa v porovnaní so spomínaným výrobkom trošku menej leskne (mám slivkový)
  5. Rimmel: Stay Glossy - tento lesk (mám jemnučký pastelovo-ružový) má veľmi príjemnú textúru, ktorá ulahodí hlavne popráskaným perám a praktický obojstranný aplikátor, ktorý jednoducho vložíte medzi pery a nalíčite tak spodnú i vrchnú peru súčasne
  6. Rimmel: Vinyl Gloss - starší brat Vinyl Max, ktorý azda obsahuje trošku menej trblietok a má trošku menší (lepší a tým aj praktickejší) aplikátor. Mám ho vo vínovej farbe.
  7. The Body Shop: Hi-Shine Lip Treatment - krémový lesk, ktorého veľa neminiete, no napriek tomu vydrží dlho, perfektne zvláčni pery a úžasne vonia po ovocí. Ten môj bol vo farbe marhule a pekne vedel liečiť ranky na perách.
  8. Maybelline: WaterShine - s týmto trblietavo hnedastým, no nie príliš gýčovo pôsobiacim leskom som sa cítila ako diva. Neskutočne kásne sa jagal na perách.
  9. Labello: Labello Pearl and Shine - je možno skôr balzamom na pery, no obsahuje aj malé perlové čiastočky a preto viac pripomína lesk, alebo rúž - ten jeho perleťový vzhľad ma úplne dostal.
  10. Oriflame: Visions - výhodou je neutrálna vôňa, chuť a pohodová cena. Mala som ho vo farbe červeného grepu, ktorú vhodne doplnili zlatisté trblietky. Ak nechcete veľa investovať do leskov, odporúčam tento. Ak si však potrpíte na kvalitu, skúste niektorý z vyššie uvedených.
Tak snáď som vás nejako inšpirovala. :-)
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes