Letný dm box 2016 plný prekvapení


Konečne som medzi šťastlivými výhercami, ktorí si mohli prísť zakúpiť DM box. Dva boxíky už síce mám, no tie sú z čias, keď sa ešte žrebovalo na dve kolá a teda som bola pripravená o ten moment prekvapenia. Teraz sa mi zadarilo a som z neho nadšená. Musím sa s Vami o jeho obsah podeliť aspoň takto virtuálne.


Nový DM box má letný dizajn. Spodná časť je ružová, vrchnáčik je pestrý a vo farebnosti ani najmenej nezaostáva za krásnym jarným boxom (ktorý som nevyhrala, naposledy sa mi podaril len box k 20. výročiu, čo bol v 5/2015 a potom tohtoročná valentínska limitka).

Čo som našla v letnom DM boxe?

Obsah letného DM boxu pre rok 2016 bol previazaný zelenou stuhou a boxík bol kompletne naplnený pre mňa veľmi užitočnými a krásnymi vecami v počte 10ks. Vidíte, je tam tam celkom dosť.


Začnem tými, čo ma najviac potešili a pod každým obrázkom nájdete aj orientačné ceny.

Colour Catcher bol pre mňa šok a veľmi príjemný. Kúpila som nedávno nové obliečky a pred prvým použitím by som ich rada vyprala a zabránila vzájomnému zafarbeniu. Tak som si povedala, že počkám, či nebude Colour Catcher niekde v akcii, kúpim ho na skúšku a potom ich vyperiem. Takže už nemusím čakať a môžem prať. :-)


- Colour Catcher obrúsky proti zafarbeniu oblečenia:  3,59 EUR za 10 ks obrúskov.

Sun Dance SOS Anti-Hautröte Après Lotion, alebo SOS mlieko po opaľovaní ma tiež nesmierne potešilo. Som aktuálne po dovolenke a takmer celý týždeň ma nebolo vidieť nikde inde len medzi hriadkami paradajok, paprík, šalátov... Nie som spálená, stále som sa natierala a chránila, ale keďže moja pokožka len málokedy hneď zhnedne, niektoré partie mám aj tak jemne začervenané. Striekam sa SOS sprejom od Biodermy, no rada by som sa aj niečím dobrým natrela. Prosbu vesmír vypočul a ja mám mliečko v boxe.


- Sundance SOS mlieko po opaľovaní:  do 3 EUR za 200 ml 

DM Box som bola vyzdvihnúť cestou na hodinu tanca. Už ako som vyliezla z domu, hromžila som, že nemám so sebou žiadny opasok ani nič proti poteniu. Nohavice som už takmer vliekla za sebou (pomohla som si uviazaním šatky namiesto opaska), no tá horúčava mi naháňala strach, že sa spotím a prídem na tanec mokrá ako dvere od chlieva. A hľa, Rexona Active Shield v dobrej veľkosti akurát do kabelky.  Antiperspiranty síce nepoužívam, skôr preferujem dezodoranty, ale v týchto teplách sa bude hodiť.


- antiperspirant Rexona Active Shield: cca 3 EUR za 40 ml

Priateľovi sa nad perou spravil opar. Už viem, čím mu ho natriem. Značku Himalaya poznám a uznávam. Tento viacúčelový krém nepatrí k drahým krémom, no zloženie má dosť dobré na to, aby zahojil každú boľačku. Úprimne som sa mu potešila.


- Himalaya viacúčelový krém: cca 1,5 EUR za 20 ml

Ešte nikdy som nevyskúšala žiadny čistiaci krém. Pri minulom nákupe som aj uvažovala, či by som nemala nejaký kúpiť, nech nemám doma len samé gély. Predsa len, to moje suché čelo by uvítalo nejakú novotu. Ale som si povedala, že najskôr domíňam staré zásoby. Ale čerta starého domíňam, lebo v boxe bol Nivea čistiaci krém. Priateľ sa bude zasa čudovať, prečo mám na poličke o jeden otvorený produkt viac. :-p


- Nivea čistiaci krém: 5,49 EUR za 150 ml

Aký by to bol DM box bez dekoratívky? A tentokrát nie len tak hocijakej. Pri pohľade na rúž Max Factor z najnovšej Marilyn Monroe Lipstick Collection v odtieni 02 Sunset Red som ostala stáť v nemom úžase. To teda nie je lacný rúž. Podobné kvalitné rúže stoja aj 10 EUR! Podobnú červenú farbu síce mám, ale bude to pre mňa česť ho vyskúšať.

Lak Essence v odtieni 59 Life is Pinkpotešil menej. Je to veľmi kvalitný lak, nemôžem naň povedať nič zlého. Nejaké som si už dokonca kúpila aj sama, lebo majú skvelú výdrž. Lenže v podobnom odtieni už mám dva laky od iných značiek. Ešte uvidím, či ho otvorím, no najskôr ho niekomu podarujem.


- rúž na pery Max Factor Marilyn Monroe Lipstick Collection: 9  - 10 EUR
- lak na nechty Essence The Gel Nail Polish: okolo 2 EUR za 8 ml

Tekuté mydlo Fa s kokosovou vôňou. Kto by mohol mať niečo proti nemu? Asi len ten, kto nemá rád kokos, ale mne sa taká vôňa páči a mydlo sa vždy zíde.


- tekuté mydlo Fa s vôňou kokosu: cca 2,5 EUR za 250 ml

Ani sprchovací gél neurazí, no pre mňa tento gél Felce Azzurra nebude. Ja skôr milujem tropické, kvetinové, ovocné a sladké vône. Táto vôňa Fresco je svieža až pánska. Ale priateľ si už naň robí zálusk. On sa mu potešil, pretože mu ten jeho práve dochádza.


- sprchovací gél Felce Azzurra s vôňou Fresco: cenu fakt len odhadujem podľa vygooglených výsledkov a môže stáť 3 EUR za 400ml

Nápoj Capri-Sonne Safari fruits nemusí chutiť zle, no ja nepijem nič sladené cukrom. Ja používam výhradne agáve alebo stéviu, ktorú kupujem práve v DM drogérii. Poprípade trstinový cukor, javorový sirup alebo med. Ale nápoj sa nestratí, lebo hoci nemám deti, mám doma jedno veľké dieťa. :-D Priateľ miluje limonádky a sladené džúsiky. Dostane ho do roboty.


- Capri-Sonne Safari fruits nápoj: 0,49 EUR za 200 ml

Neviem veru. Možno som z príliš drahého kraja a niektoré ceny som prehnala. No myslím, že ak som niekde netrafila, tak rozdiel nebude veľký. Pracujem pre obchod, ktorý kozmetiku predáva a mám prehľad. Nech rátam ako rátam, celý letný DM box má hodnotu viac ako 33 EUR a ja som zaň zaplatila 5 EUR!

Teší ma, že v ňom nie je žiadny šampón na vlasy, kondicionér ani krém na pleť či sérum. Je to predsa len individuálna záležitosť a každý človek má iné vlasy a inú pokožku. Som rada, že neobsahoval ani žiadny opaľovací produkt. Tých mám doma veľa a keďže sa neopaľujem cielene, skôr ich míňa moja rodina. Rovnako zubných pást a zubných kefiek mám doma desiatky, používam len osvedčené značky a ďalšie kusy mi netreba.

Keď letný DM box 2016 porovnávam s tými, čo už mám a s tými, čo som videla na internete, tento mi príde úplne najlepší zo všetkých. Doslova mne na mieru, lebo z tých 10 vecí by som až 7 vecí bez problémov a jediného zaváhania okamžite kúpila. Majú dobré zloženie, sú kvalitné, takže nie je o čom. Fakt super obsah. Oplatil sa.

A keď sme už pri tom zložení, práve pre vás chystám jednu recenziu peny na telo, ktorá má tiež dobré zloženie a hádajte, koľko stojí. Stojí 2,59 EUR a je to pena Balea. Sledujte ma, bude čoskoro online.
ZDIEĽAJTE:

3 komentáre :

  1. tak ten vyzerá naozaj skvelo, najmä ten rúž by potešil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten color catcher maju v lacnejsej neznackovej deemackej verzii v dm. myslim ze 20 ks za nejakych 2eur. pouzivam to uz dlho a je to super :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes