Elizabeth Arden: Beauty On The Go a ďalšie tipy na darčeky


Šikovní pomocníci do domácnosti, darčekové kazety a knižky. To všetko som tento rok nakúpila na Vianoce. Niektoré z týchto vecí pod stromčekom zaručene potešia mojich blízkych a mohli by aj tých vašich. Tak sa s vami podelím o tipy.

Darčekové kazety s dekoratívnou kozmetikou


Kto dokáže najlepšie namixovať dekoratívne kozmetické produkty do jedného super balíčka a prilákať pozornosť? Jednoznačne značka Elizabeth Arden. Nie zo všetkých jej produktov pleťovej kozmetiky padám na zadok, ale k dekoratívke nikdy nemám väčšie výhrady. Perfektne plní svoju funkciu a najmä je v takomto balíku za výhodnú cenu. O jednom takom ste si už mohli prečítať v článku o letnej darčekovej sade Summer Handbag, ktorú som si kúpila vlani. Odvtedy nič, až teraz. Vždy, keď v obchode naskladníme darčekové kazety Elizabeth Arden, musím si hovoriť, že ich nepotrebujem. 😀

Ale set Elizabeth Arden Beauty On The Go som potrebovala. Doprajem si ho ako bolestné za niekoľkomesačné zdravotné problémy. 


Najviac ma z celej sady zaujala multifunkčná paletka Elizabeth Arden Night Palette Compact, ktorá obsahuje matné i lesklé očné tiene. V prvom rade vidíte slivkovo fialovú, čiernu, lesklú tmavohnedú, bielu farbu, v druhom rade je vraj farba kostí (taká smotanová), perleťová staroružová, jemne lesklý teal a perleťová zlatá. Lícenka je v odtieni Blushing Pink. Všetko sú to odtiene, ktoré sa dajú dobre kombinovať, nosím ich veľmi rada a v podstate tvoria akýsi základ mojich každodenných líčení. Vo väčšine multifunkčných paletiek mi vždy chýbali farby, ktoré sa dali použiť na celé viečko. Tu ich mám rovno 4 a k tomu slivkovú i hnedú, ktorú často aplikujem do záhybov viečka. A lícenka maximálne neutrálna, univerzálna. Paráda. 


Ako dobre vyzerá paletka vo vnútri, tak je pekná aj zvonku. Na vrchu nalepená nálepka so štruktúrou kože chráni vrchnú časť pred poškriabaním. Tento výborný kúsok by samotný stál aj 40 - 50 EUR a cena celého setu je 27,50 EUR. Hodnota obsahu presahuje cenu.


Set ďalej obsahuje rúž Elizabeth Arden Lipstick (rúže značky sa cenovo pohybujú okolo 20 EUR) v malinovom odtieni Raspberry. Ďalej je tu miniatúra lesku na pery v odtieni okvetných lístkov čajovej ruže Precious Petal a miniatúra riasenky pre predĺženie a definíciu rias Ceramide Lash Extending Treatment Mascara v objeme 3 ml a odtieni Black. Tieto miniatúry samostatne značka obvykle nepredáva. Vždy sa nachádzajú v nejakom sete. Ak by ale predávala, ceny by mohli byť v prepočte 5 - 10 EUR. Posledným kúskom je polovičné balenie dvojfázového odličovača. Elizabeth Arden All Gone odličovač očí v raz tak veľkom balení obvykle stojí 13 - 17 EUR, takže jeho zmenšenina by mohla stáť zhruba 7  - 8 EUR. Sčítané, podčiarknuté, set sa určite oplatí.

Priznám sa, že poškuľujem aj po ďalšom sete, ktorý má moja kolegynka. Jej autorskú fotku si dovoľujem zverejniť i v tomto článku, lebo Janka vie robiť perfektné fotky. V jej krásnej kozmetickej taštičke je až 12 kozmetických produktov (2 ceruzky, 4 rúže, 2 mini lesky, jedna paletka tieňov, jedna kontúrovacia paletka, mini odličovač, riasenka) a 3 štetce.

Darčeková kazeta Elizabeth Arden World Of Color, zdroj: blog Selfino.sk a Selfino.cz
Set Elizabeth Arden World Of Color však stojí vyše 60 EUR a ďalšiu dekoratívku už naozaj nepotrebujem. Jej kúpa by bola v mojom prípade hodná zápisu od psychiatra do mojej zdravotnej karty. 😅Ale keby ste chceli obdarovať nejakú dôležitú dámu vo svojom živote, tak neváhajte. Už rúže a ceruzky majú vyššiu hodnotu než celá darčeková kazeta.

Kazety s pleťovou a telovou kozmetikou 


Tento rok má určite najvydarenejšie kazety značka Nivea. Toto je jedna z kaziet, ktoré kúpila aj sesternica. Po skvelej skúsenosti s penou s krásnou vôňou maliny som jej ju vrelo mohla odporúčať. Veď čo už možno pokaziť s jednou z najdôveryhodnejších značiek na svete, však? Že má dobré balzamy na pery, to vieme. Aj to ostatné produkty sú fajn. Nikoho nimi neurazíte.


Taktiež značka Dermacol sa tento rok hecla. Odkedy pridali do svojej ponuky kozmetiku pre mužov, počet darčekových kariet sa znásobil. Ja osobne milujem i celú líniu Dermacol Aroma Ritual, kde mám hneď niekoľko obľúbených vôní. Jahoda s rebarborou, melón, jablko so škoricou, írska káva a hruška. Ani hrozno s limetkou nevonia zle.




Od značky Ziaja som tento rok kazetu nekúpila, lebo mám viac menej všetky darčeky nakúpené a ani mne momentálne nič nechýba (mám dobré "Ziajasoby"). Vám to však pridávam ako skvelý tip. 

Darčekové kazety Ziaja, zdroj: Elnino.sk
Kozmetike Ziaja som na tomto blogu venovala nejeden článok. A nepísala som iba o produktoch zo spolupráce, pretože ich kupujem pravidelne a vždy zo zvedavosti prihodím niečo nové. Na Elnino.sk však nedávno naskladnili darčekové kazety Ziaja za naozaj skvelé ceny. Keby ste si chceli kúpiť produkty samostatne, dáte za ne aj 14 - 18 EUR a v kazetách stoja polovicu. 

Knihy pod stromček



Máte otca, brata, drahého, ktorý je vášnivý hubár? Ak vám domov občas privlečie niečo, čo sa bojíte zjesť, riešením je knižočka. Miroslav Smotlacha: Vreckový atlas húb. Niektoré obchody ho môžu predávať aj v darčekovej kazete s hubárskym nožíkom. Ja som žiaľ nezohnala, ale i samotná knižka je fajn. Vmestí sa do vrecka a všetky u nás rastúce huby sú v nej detailne popísané i nafotené zo všetkých uhlov. Nič si nepomýlite.


Druhým tipom sú knihy o zdraví, ktoré napísal Anthony William. Tá prvá sa volá Medicínske médium a New York Times ju označil za bestseller. Pokračovaním tejto knihy je kniha Liečivá sila potravín a ďalšie knihy, ktoré ešte nemám. Ale možno kúpim.

Nie som extra duchovne založená a reči o anjeloch i Duchovi idú mimo mňa. Tento autor však evidentne disponuje podivuhodnými znalosťami anatómie tela, jeho procesov, pozná účinky darov prírody a vidí medzi všetkým súvislosti. Schopnosť vidieť súvislosti je veľmi zriedkavo sa vyskytujúca u väčšiny našich lekárov. Čo Anthony napísal napríklad o kandidóze, migréne, chronickom únavovom syndróme a nadobličkách, všetko mi dáva logiku. Niektoré stránky knihy mi dokonca potvrdili, čo som si dávno myslela. Je mi úplne jedno, ako k týmto záverom došiel. Či mu ich poslal niekto z neba, alebo ich vykopal v záhrade. Pre mňa je podstatné, že to sedí s tým, čo ma naučila škola i prax. Najskôr som mala kúpenú iba prvú knihu ako darček pre mamu, ale po prečítaní pár strán som šla do obchodu a kúpila aj druhú, kde je detailnejší prehľad toho, čo bežne jeme a čo nám môže pomáhať k zdraviu.

Pomocníci do kuchyne


Úplne posledné darčeky mám z Topshopu. Alebo z Delimano, lebo je to ten istý obchod, len pod iným názvom. Kuriér mi ich zatiaľ všetky nedoručil, lebo niektoré som objednala iba včera. Obchod má teraz akciu Black Friday dopravu zadarmo, ktorá končí o polnoci, takže môžete využiť. 


Ako je možné, že vám tieto dva darčeky ukazujem? Lebo sú moje. Na veci z teleshopu sa nezameriavam, ale tieto som získala v super akcii pred mesiacom. Zdalo sa mi, že by mohli byť dobré a fakt. Bola z nich nadšená. Zmenili moje dve najväčšie mory v kuchyni na detskú hru. Takže bežné činnosti uľahčím aj iným gazdinkám v našej rodine. Ak ich chcete tiež, využite akciu. Ale poponáhľajte sa, pretože končí za pár hodín.
Pre krájač na cesnak 4v1 Delimano Brava si teraz môžem užívať vôňu i chuť tejto zdravej, no aromatickej potraviny častejšie. Neznášam lisy na cesnak. Mám ich doma už tri a cesnak z nich vylieza všetkými možnými otvormi, len nie odtiaľ, odkiaľ vyliezať má. Krájač od Delimano je iný. Dokáže nasekať cesnak na 3 milimetrové úhľadné kocky. A bez nervov. Súčasťou setu je i silikónová pomôcka na rýchle lúpanie cesnaku a mini krájač na zeleninu s klobúčikom. Všetko sú to výborné a užitočné veci. 

Sekáčik Express Delimano Brava rozseká cibuľu (aj inú zeleninu) behom pol minúty na drobnučké kúsky. Takéto krájanie cibule nadrobno je pre mňa ideálne, lebo nemám žlčník a cibuľu musím naozaj nadobro zosmažiť / rozvariť, inak by bolo so mnou amen. To by ale pri bežnom krájaní nožom alebo sekáčikom nešlo tak ľahko. Nech by som sa snažila akokoľvek, nenakrájam ju tak najemno, ako sa mi to darí s týmto zázrakom na ručný pohon. Jeho druhou výhodou je prídavná metlička na šľahanie, čo je super pri príprave domácej majonézy i rôznych zdravších omáčok, dipov a krémov.

Ak budete chcieť, pridám na všetky tieto darčeky aj podrobnejšie recenzie. Na tie, čo sú moje, môžem napísať recenzie okamžite, ostatné po Vianociach hneď po tom, čo ich moji drahí vyskúšajú. Stačí napísať, o čom by ste chceli najbližšie čítať.
ZDIEĽAJTE:

2 komentáre :

  1. Přemýšlím, že nějakou dárkovou sadu od Ziaji koupím mamce. Za tu cenu se opravdu oplatí. Jinak ten kráječ na různou zeleninu mám doma a jsem s ním velmi spokojená. Vše v pohodě nakrájí.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja si myslím, že paletiek a dekoratívky nie je nikdy dosť! ;D Zaujali ale aj sety ZIAJA... :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes