Giving Friday box. Čím potešil pánov?


Pokiaľ vás akcia v piatok 29.11. motivovala k nákupom a prispeli ste na dobrú vec, mohli ste vyhrať Giving Friday box. Mne sa to podarilo. Čo obsahoval?

Stačilo nakúpiť v ktorejkoľvek predajni dm alebo online v e-shope nad 25 € a mohli ste tak získať skvelý pocit. Stalo sa? Výborne. Aj z vašich peňazí budú podporené projekty, ktoré majú pre našu planétu a zvlášť slovenské regióny význam.

Drogéria dm však urobila ešte čosi viac, aby ľudí za nákupy odmenila. Všetci zainteresovaní boli zaradení do žrebovania o Giving Friday box s kozmetikou pre mužov. A tak ma začiatkom tohto týždňa prekvapila SMS od dopravcu Geiss, že mám čakať balík. Ja som o svojej výhre ani netušila. Veď drogéria DM vďaka svojmu vysokému obratu daruje na projekty úctyhodných 39 373,80 €! Aká bola šanca vyhrať v takom množstve nákupov? Ale podarilo, Giving Friday box je už doma a priateľ sa z neho teší.


Čo sme našli v Giving Friday boxe pre pánov (2019)?


Pestovanie kaktusov je skôr doménou mužov. Ženy kaktusy, bohvie prečo, nemusia. Žeby preto, že sa na nich nedá utrieť prach? 😁 Ťažko povedať. Ale rovnako tak nemajú rady mužov s pichliačmi, rozumejme strniskom, lebo strnisko a bozkávanie nejdú k sebe. Ani u nás doma kaktusy nenájdete, iba jeden. Môjho priateľa.

Ako maličká som sa fúzatých ujov bála a ani v dospelosti ma takí príliš nepriťahovali. Milovala som sladkých chlapcov a la Nick Carter a týpkov kancelárskeho typu (modrá košeľa, dokonalý účes a voňavý obláčik na 2 metre). Ako som spoznala svojho drahého, môj vkus sa radikálne zmenil. Neláka ma pleť hladká ako detská prdelka ani nagélované vlasy, spomedzi ktorých ani jeden nesmie trčať do nesprávnej strany. Nikdy som neverila, že to raz napíšem, ale mne sa páči strapatá štica, brada a fúzy. A prirodzená chlapská vôňa (nie smrad, chlap musí byť čistý).

Svojho chlapa si bez zarastenej tváre predstaviť neviem, lebo sa mu hodí. Len málokedy sa holí na hladko, iba si tie fúziky strihá zastrihávačom nakrátko. Keď mu potom dorastú na cca pol centimetra, opäť si ich skráti. Tým, že ich iba zastrihuje a nezrezáva žiletkou, chĺpky nerastú príliš hrubé (ani páperie, skôr také silnejšie, ale poddajné) a konce chĺpkov nepichajú. Dať mu Giving Friday box z roku 2018 (stylingové prípravky, dva antiperspiranty, viacero vecí na holenie), pošle ma s ním do kelu. Ale v roku 2019 oslovila dm drogéria svoju druhú cieľovú skupinu medzi mužmi - drsňákov. A to je niečo pre neho.

Wilkinson Sword Pánske jednorázové holiace strojčeky Xtreme3 Ultra Flex


Keď sa môj drahý raz za uhorský rok oholí holiacim strojčekom, väčšinou na nejakú zvláštnu príležitosť (oslava a pod.), trošku naňho zazerám. Stačí aby bol vážny a bez tých fúzov má pohľad masového vraha. OK, možno trošku zveličujem, ale naozaj s fúzmi vyzerá priateľskejšie, milšie a viac sa mi tak páči.😉


Jednorázové holiace strojčeky Wilkinson Sword ma teda príliš nenadchli, ale zúžitkované budú. Príležitostne. Trojčepieľkové brity strojčekov Xtreme3 Ultra Flex určite oholia pleť perfektne a zídu sa doma.

Bežná cena strojčekov Xtreme 3 od Wilkinson (3ks): 4,99 €

Nivea Men balzam pre citlivú pleť a strnisko Sensitive


Až skrátené strnisko trošku povyrastie, začne robiť neplechu. A to vám povie každý muž, či už sa holí alebo si fúzy iba zastrihuje nakrátko. Keď už presahujú pokožku, ale ešte nie sú príliš dlhé a poddajné, konce chĺpkov pichajú. Hlavne na krku, kde sa koža stýka s bradou a všetko začne svrbieť. V boxe Giving Friday bol ale balzam Sensitive pre citlivú pleť a strnisko z radu Nivea Men.

Balzam vonia presne rovnako ako celý rad Nivea Men. Je to vôňa typická pre túto značku s pánskym korenistým nádychom. Môjmu drahému sa veľmi páči. Mal by pokožku upokojiť a zabrániť, aby svrbela, vysýchala a červenala. Čas ukáže, ako funguje, no potešiť potešil. Nevedeli sme, že niečo takéto existuje.

Bežná cena balzamu Nivea Men Sensitive (120 ml): 11,99 €


Toni&Guy Pena na bradu a fúzy Cleansing


Tak toto bola asi telepatia. Už dva týždne sa snažím presvedčiť drahého, aby si svoje strnisko čistil aspoň niektorým z mojich čistiacich gélov a nie sprchovacím gélom v sprche. Vysušujú, sú až príliš parfumované a on má posledné obdobie naozaj problémovú pleť, lebo majú v práci terno. Spotí sa, pot mu stečie popod zváračské okuliare / masku a je to tu. Vyrážky, suché fľaky... Moje rady boli dobre mienené. Ja väčšinou používam gély vhodné aj na citlivú pleť, pretože potrebujem pleť vyčistiť ale nie vysušiť. Lenže čistiaci gél Sensibio z Biodermy mu nevoňal (je neparfumovaný) a jemný gél Мой by Stefanie Giesinger zasa voňal príliš žensky - prevažne kvetinkami. Včera som mu ale do sprchy strčila jeho novú penu Toni&Guy na bradu a fúzy.

Najskôr špekuloval, ako ju vytlačiť z tej fľaštičky, ale potom bol spokojný. Netvrdím, že vonia práve chlapsky (nečakajte drevitú, korenistú ani akvatickú vôňu), no preňho je podstatný ten nadpis: "MEN". Ach, tí chlapi! 😂

Bežná cena peny Toni&Guy (100 ml): 8,99 €

L´oréal Men Expert Sprchovací gél Hydra Energetic


Sprchovací gél. To je naozaj vec, ktorou nemôžete sklamať žiadneho muža. Ani ženu. Zvlášť keď vonia sviežo po citrusoch, ktoré ráno nakopnú. Ešte aj taký človek, ktorý citrusy nemá až tak rád (ja) z času na čas uletí a aspoň v lete kúpi niečo citrusové. Z limetky, pomaranča alebo aj iného ovocia.

Vidím to aj v práci. Nájsť muža, ktorý vôňu citrusového ovocia vyslovene neznáša a dáva prednosť výhradne sladkej vôni, je ťažké. Aj tí, ktorí si kupujú sladšie parfumy, si niekedy kúpia niečo ľahšie. Takže sprchovací gél Hydra Energetic bol trefou do čierneho. Oceňujem aj to, že má obchod krásny popis v slovenčine a nepíše "sprchový gél". Ja som strašne alergická na obchody, ktoré nevedia písať po slovensky. Sprchové je príslušenstvo k sprche. Kút, hlavica, vanička. Ale nie gél, ktorým sa v sprche umývame!

Bežná cena sprchovacieho gélu L´oréal Men Expert (300 ml) : 3,49 €


Šampón Schwarzkopf Schauma


Aj šampón je jednou z vecí, s ktorou dm drogéria nijako nešla do rizika. Vegánsky posilňujúci šampón s extraktom z chmeľu sa stará o vlasy, dáva im výživu a páni ho môžu používať aj každý deň.

Som celkom rada, že bol v balíčku práve tento šampón, pretože drahému poslednú dobu dosť padajú vlasy a pod zváračskou prilbou a čapicou má pokožku večne podráždenú. Aj kvôli tomu som mu už priniesla zo svojich zásob svoj šampón na upokojenie vlasovej pokožky a prevenciu proti lupinám. Ale tento sa mu bude hodiť viac, lebo by mohol riešiť obidva problémy.

Bežná cena šampónu Schwarzkopf Schauma (400 ml): 2,99 €

Bulldog Hydratačný krém pre normálnu pleť Original


Kto rozmýšľa, aký krém by svojmu partnerovi, otcovi, bratovi, kamarátovi kúpil a nepozná jeho typ pleti, tu je tip. Hydratačný krém od značky Bulldog nie je ani ťažký, ani sa nezdá podľa zloženia, že by mal liezť do pórov. Možno nebude vyhovovať akurát tým, ktorí neznášajú parfumovanú kozmetiku, ale inak ani vôňu nemá nejakú silnú, rušivú. Výrobca chápe, že muži používajú aj rôzne vody po holení, balzamy, kolínske vody a krížiť ich vône s vôňou kozmetiky nie je príliš žiadané.


Ide skôr o gél-krém než krém. Vstrebe sa raz, dva, tri a povrchu nenechá žiadne mastné zvyšky. Viem si ho predstaviť aj pre mužov, ktorí trpia zvýšenou mastnotou pleti a akné. Ale aký bude, to ukáže až čas a pravidelnejšie používanie (ku ktorému musím priateľa, ako typického chlapa, trošku postrčiť). Je lajdák. Krém vytiahne až vtedy, keď sa začne šúpať ako hadík.

Bežná cena krému Bulldog (100 ml): 6,99 €

Colgate Zubná pasta Max White Charcoal


Posledné dve položky už v balíčku nemuseli byť. Ja viem, že taká zubná pasta a kefka sa hodí vždy. Lenže môj priateľ je konzerva (v preklade konzervatívny). Má svoje preferované značky.

Zubnú pastu inú než Elmex nechce, lebo nerobí veľa peny, neštípe a poradil mu ju zubár. I keď... z vlastných skúseností viem, že pasty s aktívnym uhlím bývajú dobré. Výborne čistia zuby a zbavia povrch zažĺtnutia. Niekde si vygooglím recenzie aj na túto pastu s uhlím a uvidím, či mu zubnú pastu Max White Charcoal predsa len nezabavím. Alebo ju podarujeme niekomu z rodiny či kamarátov. Veď čo už môže byť na paste zlé? Nič. Do takéhoto boxu nepochybne patrí.

Bežná cena pasty Colgate (75 ml): 2,99 €


Colgate zubná kefka SlimSoft Advanced Gold Soft


Čo sa týka ketky, ja som sa už naučila na sonickú kefku, ale môj drahý kefku inú než Curaprox nechce. Z dobrých dôvodov. Jej vlákna sú zastrihnuté na rovnakú dĺžku,  sú extra jemné a neskutočne husté.

Aj zubná kefka SlimSoft Advanced Gold Soft je mäkká (nie extra mäkká) a vlákna má tiež strihané v rovnakej dĺžke (našťastie). Ich konce sú navyše úzke. Tým by sa teoreticky mohli dobre dostať aj do medzizubných priestorov. Ale tou hustotou si nie som istá. Hustejšia kefka čistí viac plochy pri menšom opakovaní pohybov. Táto vyzerá v porovnaní so sonickou aj Curaprox kefkou riedka. No môže to byť iba zdanie kvôli zúženým koncom. Rozhodne na ňu nebudem frfľať bez toho, aby ju niekto vyskúšal. Možno si ju nakoniec vezme aj priateľ.

Bežná cena kefky Colgate: 2,49 €

Celkovo musím Giving Friday box z roku 2019 zhodnotiť ako vydarený. Prišiel nám trošku neskôr, nakoľko boli v dm-ke nejaké problémy pri balení, ale to vôbec nevadí. Zaslúži si pochvalu za svoj obsah a v neposlednom rade aj za hodnotu. Ak ste to rátali od začiatku, tak už viete, že celková cena  boxu činí 44,92 €. To je viac než slušná nádielka pre zákazníkov dm drogérie. Aj pre takéto akcie si obchod získava toľko verných fanúšikov - vrátane mojej priazne.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes