Astor: 24h Perfect Stay vodeodolný očný tieň s linkou

Kto si myslí, že neustále opravy líčenia sú riadne otravné, nech zdvihne ruku. Kvalitu svojej kozmetickej zbierky najlepšie spoznáme až vtedy, keď má náš deň viac ako 24 hodín. My sme stále čulé, no to naše líčenie je už po 8 - 12 hodinách na odpis. No čo tak pohľadať kozmetiku s magickým číslom 24? To by mohlo fungovať. 

Po celý deň žmurkáme, dotýkame sa tváre, robíme grimasy a to ani nehovorím o vonkajších podmienkach, ktoré nie vždy vieme úplne ovplyvniť (ako napríklad para, dážď a sneh). Ani sa nemôžeme čudovať, že nám líčidlá lezú do kožných záhybov a nechávame za sebou farebné odrobinky od riaseniek a liniek. Veď kto by to s nami vydržal? Žiadna bežná dekoratívna kozmetika nie je stavaná na takéto okolnosti. To chce niečo viac. V tomto článku vám preto ukážem očný tieň a linku typu 2v1, s ktorou sa z vás po pár minútach v prírode alebo saune nestane Goth. To sa naposledy stalo mne v Tatrách. Kamarátka sa mala na čom smiať až do konca pobytu. Ani ja na tie svoje oči - zväčšené linkou a riasenkou o 3 čísla - nezabudnem. :-)

Väčšina tieňov s vami prežije ledva tých 8 hodín v práci i cestu do/z práce. Tá lepšia skupinka vám tento čas navýši o 2 hodinky a potom sú také líčidlá, ktoré k tomu pridajú ešte 4 či viac hodín a taká doba vám už vystačí aj na nejakú tú aktivitu v meste (nákupy, pokec s kamarátkou pri káve a pod.). Ešte som však nevidela nič, čo by vydržalo celý deň alebo za takýchto podmienok. Až teraz túto ceruzku, ktorá prekonala všetky moje očakávania. 

 
Mám ju od sviatkov a vyskúšala som s ňou viacero líčení. Zatiaľ som ju na celé viečko použila len raz, ale to som nešla z domu na celý deň, len na 6 hodín. Doma som sa po návrate musela rýchlo odlíčiť (asi vám je známe, že som mala zrno na ľavom oku, takže preto) a môj fotoaparát si akurát vtedy zmyslel, že sa mu nechce zapnúť. Teda bude musieť zatiaľ stačiť vyjadrenie, že v akom stave moje nalíčené oči z domu odišli, v takom aj prišli späť. Tieň ostal v neporušenom stave presne 6 hodín a 20 minút, potom som ho odlíčila. V ďalšom článku však bude líčenie, kde výrobok uvidíte v plnej paráde použitý ako očný tieň.

Zato vám dne ukážem iné obrázky nafotené ešte predtým zápalom a potom ešte jedno líčenie nedávno. Všetky ste ich vlastne videli, len som vám neprezradila, že tá linka bola urobená práve touto ceruzkou. Takže tu ich máme:

1. Líčenie s multifunkčnou paletkou Sun Club od Essence (kliknutím sa obrázky zväčšia)

Spodná linka je urobená tieňom z tejto hnedej ceruzky.  Na fotke po 8 hodinách jasne vidieť, že linka nielenže nezmizla, ale prakticky vôbec nestratila na intenzite. A keď som šla neskoro v noci spať, ešte stále vyzerala rovnako. Už mi teda (dúfam) veríte, že na viečkach tých 6 hodín bez najmenších problémov vydržala.


2. Líčenie s tieňmi Eye Artist, tiež značka Astor (kliknutím sa obrázky zväčšia)

Aj fotke nižšie vidíte spodnú linku nakreslenú tieňom 24h Perfect Stay. Akurát som na jej povrch nabrala trošku modrej farby a trošku zlatistej. To som už vedela, že keď prídem po 8 hodinách domov (tá fotka vpravo), ceruzka bude držať ako prikovaná a s ňou celkom isto vydržia aj práškové tiene. A fakt vydržali.

Po 8 hodinách  v iný deň
Ďalší záber vbol zachytený v iný deň, ale po 15 hodinách neustálych presunov z miesta A do miesta B. V Žiline pršalo, v Spišskej Novej Vsi zasa mrzlo, potom snežilo a keď som neskoro večer prikvitla domov, hmla bola hustá ako hrachová kaša. Neustála zmena podmienok a líčenie držalo. Tiene trošku zišli, no linka nie.
Po 15 hodinách

Každá parádnica vie, že niektoré situácie si doslova vyžadujú vodeodolné riešenia. Ťažko budete presviedčať svoje líčidlá, aby s vami zotrvali, keď ste niekde, kde do vás fučí zo všetkých strán a snehové vločky vám lietajú rovno do tváre. Preto som rada, ak sa môžem na niečo tak spoľahnúť ako na tento tieň. 

Výhodou tejto ceruzky je mäkká náplň, ktorou sa dobre kreslí a nepotrebujete tlačiť a tiež veľmi príjemný metalický lesk. Sú v nej také malé čiastočky, ktoré sa trbliecu. Niekomu sa môže zdať ťažko zastrúhateľná, takže dám radu. Nesnažte sa ich strúhať tým, čím si vaše deti strúhajú pastelky a ceruzy na rysovanie do školy. Použite klasické dvojité strúhadlo z drogérie. To najobyčajnejšie, lebo tie sú ostré dosť a ceruzky vám (na rozdiel od tých tupých školských) nerozštiepia. Moja vlastná skúsenosť, lebo to isté sa mi dialo s ceruzkami Scandal Eyes od Rimmelu. Tiež sa mi školskými strúhadlami zaostrovali ťažšie.

Moje hodnotenie tieňa:
 

Textúra: stredne tuhá, taká gélovo-krémová
Schopnosť priľnúť: 5
Aplikácia: veľmi jednoduchá
Farebná sýtosť: 5 (ako vyzerajú na pohľad, tak sýto i farbia)
Výdrž: aj bez podkladu výborná (14 > hodín, pokojne aj tých 20 vydržia)
Celková spokojnosť: 10
Cena: na internete okolo 5 EUR za 4g, v drogérii bude asi drahší, ak nie je v akcii


celkové hodnotenie - slovom
  NAJLEPŠÍ Z NAJLEPŠÍCH
obal / prezentácia výrobku
strúhanie (len s ozaj ostrým
a normálnym strúhadlom)
http://nd06.jxs.cz/647/707/c74113a017_92820934_o2.jpg
okamžitý efekt
výdrž
zmývateľnosť
pigmentácia
pomer kvalita / cena
celkové hodnotenie

Ako očný tieň túto ceruzku momentálne až tak nepoužívam, lebo nemám doma iných tieňov podobnej textúry a výdrže (iné držia o dosť kratšie a viete si predstaviť, ako to potom vyzerá :-p), ale ako linka horná i spodná... to už je iná reč. Už teraz ceruzku so sebou vláčim všade, lebo na tento účel mi perfektne vyhovuje. 

Neviem, či sú k nám dovážané všetky farby, no ak by som si mala vybrať ešte jednu ceruzku a používať tú kombináciu aj ako očný tieň, bolo by to ťažké. Všetky sú pekné.

Pouvažovala by som nad staroružovým tieňom. Do úvahy beriem aj zelenošedý, strieborný a dymovohnedý. Minimálne jeden z nich by som ešte rada. Povedzte, ktorý z týchto odtieňov by sa pozdával vám?
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes