DM box pre domáci wellness je minimalistický


Až do začiatku marca bola možnosť zapojiť sa nákupom v dm drogérii do súťaže o dm box pre domáci wellness. Aké produkty box obsahoval?

Na webe dm drogérie som varená pečená, pretože si odtiaľ objednávam väčšinu čistiacich prostriedkov, produktov na pranie, ale dosť často tam nakupujem i kozmetiku. Napríklad začiatkom marca som objednávala telové gély Aloe Vera od značky Balea na výrobu dezinfekcie rúk.

Bolo mi jasné, že keď sa dezinfekčné gély opäť objavia v predaji v lekárňach a obchodoch, pôjdu riadne do peňazí. A moja predtucha sa naplnila. Za pol deci gélu teraz zaplatíte 3 - 4 €. Ja ale z jednej tuby telového gélu a liehu vyrobím takmer tri štvrte litra účinnejšej dezinfekcie pre celú rodinu a výrobná cena celého toho množstva je 7 - 8 € (recepty na výrobu som už publikovala). Tak si to porovnajte. Jednoducho určité veci sa naozaj oplatí kúpiť si ako polotovar v drogérii a použiť ich v procese.

A ja som sa navyše so svojim nákupom mohla zúčastniť aj súťaže o DM box, v ktorej sa na mňa usmiala šťastena.


DM box zameraný na relax a krásu celého tela obsahoval:

všetko, čo potrebujete v týchto pohnutých časoch, keď vám treba pripraviť pleť na leto a ešte stále neviete, či vôbec nejaké bezstarostné leto bude. Produkty, ktoré zlepšia stav vašich rúk, chodidiel, ktoré zdvihnú náladu a s ktorými zrelaxujete.

Soľ do kúpeľa Kneipp


Hneď po otvorení boxu mi do oka padla soľ do kúpeľa na prechladnutie s eukalyptom od značky Kneipp. Ani si neviete predstaviť, ako som sa potešila. Teplý kúpeľ na zlepšenie dýchania je presne tým, čo môj momentálne upchatý nos potreboval. Normálne ma toto vrecúško motivovalo nechať všetko tak, urobiť fotky obsahu boxu, vyčistiť vaňu a ísť sa do nej naložiť.

Kneipp Soľ do kúpeľa na nohy 40g - 1,49 €
Kúpeľ mi priniesol úľavu a dobre mi prehrial telo. Príjemná zelenkavá farba teplej vody a ešte príjemnejšia vôňa ma okamžite dobre naladili. A fakt sa mi značne polepšilo. Kúpeľovú soľ vrelo odporúčam. Nápomocná bude nielen pri chorobách z nachladnutia, ale tiež po športe, keď potrebujete zrelaxovať.

Regeneračná maska na ruky


So značkou Neutrogena mám len tie najlepšie skúsenosti. Produkty Neutrogena sú však určené najmä namáhanej pokožke. Regeneračná maska na ruky Cica Repair preto poputuje na otestovanie k môjmu priateľovi.

Neutrogena Regeneračná maska na ruky Cica Repair - 4,99 €
Ja mám home-office a medzi ľudí vychádzam minimálne. Nepotrebujem si v jednom kuse čistiť ruky ako on, ktorý má manuálne náročnú prácu a ešte k tomu pracuje v tíme s inými ľuďmi. Aj keď doma upratujem, varím, periem,... jeho ruky sú omnoho zničenejšie než tie moje. Jeho závery sa samozrejme dozviete v samostatnom článku, ktorý už mám rozpísaný a tento produkt doňho pridám.

Exfoliačná maska na päty


Ďalší produkt z balíčka otestujem ja. Je ním jednorázová SheFoot exfoliačná maska na päty s obsahom kyseliny glykolovej, mliečnej i salicylovej. Tak na túto masku som obzvlášť zvedavá. Doma som už mala viacero masiek na nohy, teraz tiež jednu testujem. Ale vyslovene na päty nebola ani jedna. Tak by som im potom spravila taký porovnávací článok.

SheFoot Exfoliačná maska na päty 50 g - 6,99  €

Rozjasňujúci ryžový peeling


Jemný rozjasňujúci ryžový peeling Glow je novinka značky Nivea. Obsahuje údajne organicky pestovanú ryžu a bio maliny. V zozname zložiek som si všimla i upokojujúci pantenol a vonné látky, ktoré možno nemuseli byť, ale OK. Vôňa je jemná a ovocná. Neprekáža.

Nivea Rozjasňujúci ryžový peeling Glow 75 ml - 5,79 €
Peeling som okamžite vyskúšala. K pokožke je veľmi jemný a teda ho považujem za vhodný aj na frekventovanejšie použitie. Nenaznamenala som žiadne vysušenie pleti a ani podráždenie. Iba peknú čistú, rozjasnenú a dobre prekrvenú ružovkastú pleť. Pri prvom teste sa mi peeling zdal veľmi jemný, že som zapochybovala, či nedržím v ruke gomáž. Ale nie. To iba moja pleť bola dosť mastná a upotená. Mala som ju najskôr poriadne umyť nejakým čistiacim gélom. Ide o klasický mechanický peeling s jemným zrnom, ktoré neškriabe tak ako peelingy s ostrými plastovými časticami alebo podrvenými škrupinkami / semiačkami. Za mňa spokojnosť.

Sprchovací gél Palmolive


Od sprchovacieho gélu som nečakala nič. Ja veľmi sprchovacie gély Fa, Nivea, Palmolive a podobné značky nevyhľadávam. Neurazia, ale ani nenadchnú. Vadí mi, že výrobcovia prezentujú na obaloch zložky, ktoré ich produkty vôbec neobsahujú. Iba sú nimi aromatizované. Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale radšej si kúpim sprcháč Balea, kde často vidím aj niečo navyše. Napríklad mliečne proteíny, extrakty z kvetov, vitamíny... proste čosi. Alebo si zadovážim gél podľa vône, ak ma upúta.

Palmolive Sprchovací gél Aroma Sensations Feel Loved 250 ml - 1,79 €
Sprchovací gél Aroma Sensations Feel Loved ma donútil svoj názor prehodnotiť. Neobsahuje iba arómu, ale v zložení vidím skutočný levanduľový, kokosový, jojobový olej i olej z pačuli. To vysvetľuje aj tú jeho krásnu vôňu. Za normálnych okolností by som gél posunula ďalej, ale tento si nechávam. A už som sa s ním aj sprchovala. Celá kúpeľňa voňala krásnou zmyselnou vôňou, ktorá dokonalo ladí aj k jednej novšej toaletnej vode, čo som si nedávno kúpila (uvidíte ju v budúcom článku).

Harmonizujúci peeling Dermacol Aroma Ritual



Tento posledný produkt som v podstate videla v balíčku ako prvý, lebo bol na samom vrchu. Ale cukrové peelingy Aroma Ritual už dôverne poznám už podľa vrchnáčika a preto si jeho pozornosť ukradla soľ do kúpeľa. Neviem prečo, no tak nejako som predpokladala, že bude peeling jahodový alebo melónový. Pri otočení téglika mi ale zasvietili oči. Dostala som harmonizujúci telový peeling Aroma Ritual s vôňou belgickej čokolády a pomarančov.

Dermacol Harmonizujúci telový peeling Aroma Ritual belgická čokoláda 200g - 4,29 €
Na trhu sa vyskytuje už krásnych pár rokov, ale značka vždy prišla s niečím, čo ma zaujalo viac. A tak je to od značky Dermacol jediný rad, z ktorého som ešte nemala ani jeden produkt. Ale vždy ma lákal. Preto som rada, že ho mám práve teraz a práve peeling. Hneď som si ho aj skúsila a tešila sa s z krásnej arómy čokolády. Parádička. Týmto kúskom mi dm drogéria spravila veľkú radosť, pretože vonia ako jedna moja obľúbená sladkosť. Celkovo, peelingy Aroma Ritual si kupujem každú jar i leto, lebo krásne voňajú, nie sú mastné a dobre sa zmývajú. Tento si určite kúpim ešte raz. Aj jahodový.

Priznám sa, že sa mi nechcelo počítať, koľko mien bolo v zozname výhercov, ktorých doma poteší tento nový dm box pre domáci wellness. Odhadom tipujem, že ich bola snáď celá tisícka, pretože zoznam doslova nemá konca. A niekto by mohol namietať, že to bude dôvod, prečo sa zdá box oproti tým predošlým ako ich chudobný príbuzný. Uznávam, že polovica produktov je v plochom balení a jednorázová. Preto je tento box taký minimalistický. Ale zloženie tohto boxu mi pripadá skvelé. Všetko sú to veci, ktoré nemusím posúvať a určite ich doma zužitkujem.

Zo 6 produktov v celkovej hodnote 25,14 € som už 4 rovno vyskúšala. Piaty otestujem zajtra a šiesty skúsi cez víkend priateľ. Myslím, že u nás doma zatiaľ nebol ani jeden box, ktorého obsah ma tak lákal k používaniu. Ďakujem, dm drogéria. Dobre ste svoj dm box pre domáci wellness zostavili.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes