Alverde a nové limitované edície dostupné v DM drogérii


Bola sobota a na Riviére v Bratislave celkom slušné teplo. Mne to ale nevadilo, pretože produktom Alverde i stánku DM drogérie sa ušlo miesto vonku. Stromy robili príjemný tienik, vetrík pofukoval a na stôl i do pohára s citrónovou vodou (i do kabelky) mi po celý čas padali dozreté plody moruše. No môže existovať ešte viac idylické miesto na prezentáciu prírodnej kozmetiky? 😊

Prírodu a jej dary ja môžem. Keď je navyše reč o kozmetike Alverde, tu naozaj môžeme hovoriť o daroch, z ktorých bude mať telo osoh a nie o balastoch. Príroda ponúka iba využiteľné a odbúrateľné ingrediencie. Preto som neváhala, keď ma dámy z DM drogérie zavolali do voňavého showroomu v kontajnéri Riviéra. Mala som im pomôcť prezentovať produkty Alverde a odpovedať záujemcom na prípadné otázky týkajúce sa zloženia.

Showroom hodnotiť nejdem. Na to sú tu iní experti, ktoré celý event fotili i natáčali a ukážu vám z neho viac profi zábery. Iba prezradím, že  v ňom mali zástup značky, ktoré vyrábajú prírodné parfumy, vonné sviečky a samozrejme kozmetiku. Ak mám ale povedať pravdu, mňa najviac bavila značka Alverde. Má vychytané zloženia, výborné ceny a je dostupná všade. 

Konečne som mala možnosť popozerať a odskúšať si väčšinu produktov Alverde i na sebe. Oči som si šla vyočiť. Boli tam aj novinky a vskutku zaujímavé kúsky, ktoré by som vám týmto článkom rada dala do pozornosti. A hneď potom pôjdem na nákupy, lebo mi ich určite vykúpite. 😉😄

Detská kozmetika Alverde Little Green Kids
Čo ma úplne dostalo, je nový rad prírodnej detskej kozmetiky Alverde. Tak dámy, darček na dnešný deň detí je vyriešený. Ale nakúpte toho viac, lebo tieto produkty oceníte i vy, nielen vaše deti, netere, synovci, vnúčatá, pravnúčatá a deti v rodine či u známych... 

Kozmetika Alverde Little Green Kids nádherne vonia zeleným jabĺčkom, ktoré i naozaj obsahuje a to zloženie je balada. Nemám žiadnych pochybností, že bude vynikajúco hydratovať telíčko i vlásky. Ja som okamžite prejavila záujem o sprchovací gél, ktorý je v skutočnosti vlastne krémom. Silvia si zasa strekla na končeky vlasov sprej na rozčesávanie vlasov. Len tak, bez zrkadla, množstvo od oka... Schválne som sledovala, čo sa stane, či sa jej nebudú až príliš lesknúť vlasy a veru nič také. Ostali pekné, hladké. To by bolo dačo na vylepšenie účesu - ako taká bodka za starostlivosťou. Sprcháč Alverde Little Green Kids už mám (samozrejme, ja a sprcháče...), ale do DM si skočím ešte po sprej a zvažujem kúpiť i krém na tvár i telo. Zelené jablká milujem a tieto voňajú naozaj autenticky a sviežo.

Druhá super vychytávka na sparné letné dni, keď sa cítite ako v skleníku, patrí (vraj) do kategórie telových mliek. Spevňujúce telové mlieko Bio-mäta, Bio-zelený čaj je však v reáli telovým gélom, ktorý nezanecháva žiadne lepkavé pocity (resp. lepivosť prejde do minúty). To som ale zistila až doma, lebo v Bratislave ma upútala už jeho prenádherná vôňa. Nenapadlo mi ho dávať na pokožku, lebo však vieme, že Alverde má vynikajúce mlieka. To ani netreba dopredu študovať. A mne po celé popoludnie jeho svieža vôňa nedala pokoja. Stále som v ňom mala nos. Aj teraz mám. Natieram si ním ruky i nohy. A nebudem ho používať iba na telo. Vysoký podiel gélu z aloe, extrakt z riasy, čaju, zázvoru, mäty a hyaluronát sodný bude spásou pre moju vlasovú pokožku. Keď ju zasa niečo podráždi a budú sa mi chcieť robiť lupiny, nebudem strácať čas s obyčajným gélom z aloe. Natriem ju rovno týmto. A pôjdem si spraviť zásoby, lebo pozor - je to limitka!

Ďalší prípravok, ktorý ma upútal, bolo Alverde telové mandľové mlieko. Alebo skôr jemný balzam, ktorý sa pri kontakte s pokožkou rozplýva ako obláčik. Ide o rovnaký prípad ako fluidný telový gél s mätou - je to čistá závislosť. Vôňa mandlí, bambuckého masla s náznakom vanilky alebo niečoho sladkého - to je presne pre mňa. Nemám rada telové mlieka, lebo ma nebaví sa nimi natierať (ja skôr preferujem oleje), ale je to Alverde. A tam vždy robím výnimky. Jedine u Alverde mi napríklad sedia i produkty s citrusmi a bylinkami. Či je to Weleda, Ponio alebo Dulcia, s každou inou značkou prírodnej kozmetiky sa citrusová vôňa môjho tela po chvíli zvrhne na vôňu Fernetu - des. Iba Alverde vždy vie vždy pridať čosi sladké, čo môjmu pižmu sadne. Ale to sme odbočili od mandľového mlieka. Pozor, aj toto je limitka!

Ako poslednú vám ukážem ešte jednu vychytávku. Poznáte situácie, keď si kúpite zbytočne svetlý mejkap? Áno, existujú pigmenty, ktoré sa s ním zmiešajú a získate tmavší tón. Jeden taký "stmavovač" od L'Oréal Paris som už recenzovala. Jeho problém však bol, že dával mejkapu teplý podtón. Aj značka Alverde má v ponuke niečo také. Ak je béžová a ružová vašim nepriateľom a pri nákupe ste sa splietli, Alverde Mix tmavý to napraví. Čo však v prípade, že ste kúpili naopak teplý alebo o stupeň tmavší mejkap? Problém vyriešený so zosvetľovačom Alverde Mix Your Make-up vo svetlom variante. 


Produkt na olejovej báze dávkujete kvapkadlom a poľahky sa na chrbte ruky zmieša s väčšinou mejkapov. Ja som ho skúšala s mejkapom Pupa Milano a mejkapom Dermacol Cover. Kombinovaním so zlatistými pigmentmi vzniká béžový neutrálny odtieň. Časom sa naučíte trafiť správny pomer. Alebo... možno ho skúsim zmiešať s mejkapom aplikovaným na tvári. To by mohol byť tiež zaujímavý pokus. Akurát treba rátať s tým, že mejkap odolný oteru už nebude až taký nestierateľný, keď sa jeho uhlovodíkové a polymérové nosiče zriedia s prírodnými odtieňmi. Ale aspoň ho vynosíte. Vždy lepšie, než zahodiť drahý mejkap, nie?

Trošku ľutujem, že som nenafotila viac produktov z detailu a najmä dekoratívnu kozmetiku. Aj bol na to čas, odtiene ma lákali, produkty tiež ale dáko mi to nemyslelo. A ešte ma aj mobilný telefón hneval. Chcela som dávať príbehy na Instagram a odmietal. Z noviniek ma však určite zaujali tieto produkty.

Limitka Jungle Brezze, do ktorej patrí krém na ruky a sprchovací gél (gél ešte nie je v e-shope, ale v obchodoch áno). Produkty voňajú opunciou (plodom kaktusu s výsostne ovocnou vôňou) , zeleným čajom a kokosom. Úplná exotika. Odporúčam. Ďalej sa mi páčil malinový olej na pery s obsahom prírodných olejov, ktorý (vďaka obsiahnutému malinovému oleju) tak trošku chráni pery aj pred slniečkom. Býva aj čerešňový a vanilkový, ale mne sa páčil tento. 

Novinky Alverde, zdroj: e-shop DM drogérie
Návštevníci showroomu javili záujem o karoténový olej na tvár Q10. Niet divu, má dobré zloženie. S tým vrásky ani nedobre zahojené ranky nemajú žiadnu šancu! Len pozor, nechoďte s ním na slniečko. Aj Alverde sleduje trendy, preto prináša taktiež čistiacu masku na tvár s aktívnym uhlím. Kúpim si ju, lebo bude určite výborne hojiť vyrážky a zabojuje aj proti tým zapáleným. Obsahuje výťažok z vŕby, hamamelis, šalviu, rozmarín a mätu. Tie neslávne známe "aspirínové masky" (ktoré neodporúčam) môžu ísť do kelu. Toto je tisíckrát lepšia vec. 

Značka Alverde priniesla samé dobré novinky a zasa podaktorým z nás odkrojí kúsok z výplaty. 😊
ZDIEĽAJTE:

1 komentár :

  1. produkty Alverde mne osobne veľmi vyhovujú a značku mám naozaj rada ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes