Rimmel: rúž Lasting Finish by Kate

Keď Kate Moss dostala možnosť hovoriť Rimmelu do výberu farieb novej kolekcie rúžov a tá mala byť pomenovaná po samotnej Kate, už od začiatku sa dalo tušiť, že to bude trefa do čierneho. Kto ma lepšie poznať farby, ktoré sú vždy IN a nikdy nevymiznú z módy, ak nie modelka? Pred každou módnou prehliadkou ju vizážisti zvŕtajú pred zrkadlom a skúšajú na nej jeden odtieň za druhým. Aj vy teraz môžete byť v úlohe modeliek. Skrášlite sa ako Kate.

V prvom rade chcem povedať, že toto nie je žiadna horúca novinka. Tento rúž je v predaji už vyše roka, len som si vyčítala, že som o ňom ešte nič nenapísala, hoci je toto jeden z tých lepších kúskov v mojej zbierke. Písala som už o kadečom, no o výrobkoch na pery sa tento blog doposiaľ nezmieňoval . Ale ide len o písanie. V reálnom živote ja bez rúžu alebo lesku v kabelke z bytu nevychádzam ... Vždy musím nosiť aspoň jeden. Nie je to potreba, ale doslova nutnosť. Keďže väčšinu z vás zaujímajú líčenia, rozhodla som sa venovať im viac priestoru. Lenže do líčenia treba zakomponovať aj rúž, lebo bez neho to nejde. Začneme teda predstavením tohto výrobku.

Nedávno som vám v článku o tipoch a trikoch pre prefesionálne líčenie prezradila pár faktov, podľa ktorých by ste si mohli vedieť vybrať zo širokej palety farbičiek a rôznych vzhľadov svojho kandidáta. Ja mám z paletky rúžov Kate Moss tri. Prvý rúž v telovej farbe (True Nude 003) je mojou jednotkou pri každodennom líčení. Takýto rúž sa hodí úplne každému, nech mi preto nikto nehovorí, že "Mne rúže nepasujú, preto nosím len lesky" a podobné blbosti. Aj k to najvýraznejšie líčenie na svete takýto rúž nepokazí, pretože je "nude" a teda vyvoláva dojem nahých pier.



Druhý krvavo červený (Rouge Noir 001) som dostala len nedávno ako výhru v súraži na stránkach Rimmel - Môj škandálny mejkap. Je to veľmi výrazná farba a tiež treba povedať, že je to taký základ v kozmetickej výbave každej ženy, ktorá chce zvádzať. Ja už jeden taký rúž mám, ale je od inej značky a kvalitou sa ani náhodou nemôže porovnávať s týmto.

Ak s červeným ani béžovým rúžom nerozumiete, potom si skočte do drogérie a vyberte si iný. V ponuke je až 10 farieb.


Rúž s odtieňom 009 (Tender Mauve) sa mi nepodarilo dobre zachytiť. Môj fotoaparát a obrazovka počítača akoby nechceli pochopiť, že ide o tmavú vínovo-fialovú farbu a nie magentu. Aspoň fotku rúžu som vám teda vykolorovala (upravila v grafickom programe), aby farba vyzerala reálne. Pery si už budete musieť predstaviť o trošku tmavšie, tie sa mi upraviť nedali. Táto farba bude pasovať každej žene bez ohľadu na to, či máte tmavé alebo svetlé vlasy. Ženy s menej výraznou farbou vlasov by ho však mali kombinovať s doplnkami v približne tejto farbe. Potom to bude vyzerať veľmi pekne.

Radím, aby ste si pery pred aplikáciou rúžu nakrémovali dobre výživným balzamom. Zdalo sa mi, že tento rúž mierne vysušoval pery a jedine s balzamom to bolo fajn. U nude ani toho druhého červenéoh odtieňa som nič také necítila.


Výdrž by som odhadovala tak na 2 - 4 hodiny, ak nebudete stále niečo jesť a piť. Kdesi som čítala, že by to mohlo byť až osem hodín, ale takú dlhú dobu rúž ani pri najlepšej vôli nevydrží. A už vôbec nie tie červené. U červených odtieňov sú aj 4 hodiny už azda moc, lebo najskôr rúž cítite a potom sa pomaly začne vstrebávať a strácať. To už pery nevyzerajú tak úžasne ako na začiatku, lebo samozrejme mizne aj farba. Ani hydratácia nie je taká, že by som odpadávala od úžasu, ba je to naopak. No na druhej strane, nikde sa nepíše, že by tento rúž mal hydratovať.

Sľubovaný bol krémový rúž žiarivých farieb vysokej intenzity a taký teda naozaj je. Rozhodne nepatrí medzi rúže, ktoré nanesiete na pery a dokopy nič neuvidíte. Tento bude na perách vidieť a budete ho aj cítiť. Nelepí pery, má príjemnú vôňu - vážne ako krém, alebo ako nejaký mejkap. Možno aj touto krémovou konzistenciou sa dosiahla taká skvelá intenzita farieb i keď... ja tvrdím, že by mohol byť trošku tuhší. Tým by sa mu zvýšila trvácnosť na perách a zjednodušila aplikácia. S tvrdším sa lepšie pracuje, lebo ním krajšie vykreslíte líniu pier a nebude sa ani rozmazávať. Nie je to nič lesklého, rúž je skôr taký polomatný, čo vôbec nie je na škodu, lebo takto aspoň nezvyýrazní všetky nedokonalosti.

Moje hodnotenie:

Textúra: ľahká
Aplikácia: priemerná (keby bol tuhší, bolo by lepšie)
Farebná sýtosť: 5
Výdrž: dobrá (2 - 3 hodiny)
Celková spokojnosť: 7 bodov z 10 dávam červenému, 8 by som dala béžovému
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes